Cégeknek

Cégeknek, csapatoknak, baráti társaságoknak ajánljuk konferenciahelyszínként szállodánkat, ahol minden adott az Ön által megálmodott rendezvény, tréning lebonyolításához.

Konferenciatermek, szekciótermek, adatok, információk

A hotelben több helyszínen várjuk konferenciázni vágyó Kedves Vendégeinket. A 108 m2-es korszerűen felszerelt, természetes megvilágítással rendelkező, 80 fő befogadására alkalmas konferenciaterem, igény szerint eltolható, hangszigetelt falakkal a terem három egyenlő részre osztható, így tökéletes helyszíne lehet konferenciák, bankettek vagy fogadások mellett vállalati tréningek megtartására is. … részletek

Csapatépítő Outdoor (szabadtéri), in-outdoor (benti-szabadtéri) programok

Programjaink fő célkitűzése, hogy a résztvevők a monoton hétköznapok után különleges, izgalmas, adott esetben extrém élményekkel, újdonságokat megismerve, energiával feltöltve térjenek vissza munkájukhoz. … részletek

Last Minute konferencia – céges rendezvények rövid határidővel

Önök kitalálják, mi gyorsan megvalósítjuk, mert vannak helyzetek mikor hirtelen elhatározásra van szükség!
Amikor túl monoton már minden az irodában, az értekezleteknek nem látja értelmét, nem elég hatékonyak vagy ötlettelenek munkatársai, mozdítsa ki gyorsan kollégáit a megszokott hétköznapokból! …részletek

Étkezési ajánlataink

Védnöki Táblás éttermünk, a Kék Duna Étterem, Levendula Sör- és Grill Terasz, valamint Wellness Teraszunk rendelkezésükre áll, hogy a rendezvény, konferencia, vagy akár a tréning ideje alatt az Önök igényeinek megfelelően étkezhessenek.
Svédasztalos menüsorok mellett Gálaétkezés- és Grill ajánlatokkal, valamint Kemencés vacsora kínálattal is készen állunk különböző étkezési igényeik kielégítésére.

  Gálaétkezés cégeknek    Grillparty cégeknek    Kemencés vacsora cégeknek

 

Kérjen személyre és eseményre szabott speciális ajánlatot kollégáinktól itt:

Név:*
E-mail cím:*
E-mail cím újra:*
Cégnév:
Telefonszám:*
A rendezvény célja / jellege:*
Várható idôpontja:*
Éjszakák száma:*
Itt éjszakázó vendégek száma:*
Résztvevôk várható létszáma:*
Teremigény:* (hány terem, hány fôs termek)
Étkezések száma, típusa:* (reggeli, ebéd, vacsora)
Ellátások a rendezvény alatt:* (frissítôk, bekészítések, ellátások a szünetek alatt)
Technológiai igények, felszereltség:* (flipchart, notebook, projektor, vetítôvászon, hangosítás, DVD lejátszó, TV, stb)
Megjegyzések:

Az adatait bizalmasan kezeljük! A *-al jelölt mezôk kitöltése kötelezô, nemleges válasz esetén is értelemszerûen (nincs, nem kérek, stb) kérjük megadni.
Ajánlatkérését köszönjük, és teljes személyzetünkkel azon leszünk, hogy a konferencia ne csak sikeres, hanem maradandó élmény is lehessen minden résztvevô számára!

Hozzászólás írása

*
*