Címszavakban rólunk

Szeretettel köszöntjük weboldalunkon!

Címszavakban rólunk – a Kék Duna Wellness Hotel **** szolgáltatásairól és programjairól.

Bízunk benne kellemesen érzi (érezte) magát a Kék Duna Wellness Hotel vendégeként, élvezi (élvezte) antik római wellness szolgáltatásainkat a Wellness Forrás falai között és jól szórakozik (szórakozott)  programjainkon.

Kék Duna fotó 03-500


Weboldalunkon, a mindig látható menüsor segítségével könnyen navigálhat, s megtalálhatja csomag és kiemelt ajánlatainkat, szolgáltatásaink leírását, megismerheti szobáinkat, éttermünket és munkatársainkatamiben képgalériánk is segítségére lesz, akár okostelefonon, tableten is. 

3070938-500

Ha még nem Kék Duna Klub tag, ne felejtsen el regisztrálni a távozáskor kapott klubkártyájával Facebook oldalunkon, ahol rengeteg érdekességet, napi információt talál, sőt képeslapküldő szolgáltatásunk is rendelkezésére áll.

Klubkártya1-2

Kérdéseivel, kéréseivel forduljon bizalommal munkatársainkhoz a kapcsolati lapon található elérhetőségeink valamelyikén, de az oldalainkon található hozzászólás űrlapon, vagy a vendégkönyvünkben is várjuk észrevételeit. Ha nem szeretne lemaradni akcióinkról, új szolgáltatásunk bevezetéséről, híreinkről, programjainkról, Facebook oldalunkon tartott játékainkról, akkor iratkozzon fel hírlevelünkre (láblécben találja űrlapunkat), s mindezekről elsőként értesülhet.

 Szeretettel visszavárjuk!

 

Hozzászólás írása

*
*