Év honlapja 2013

Indultunk az Év honlapja 2013 pályázaton.

ev-honlapja-2013-2-200„Az Év honlapja” verseny a hazai online tér legrangosabb versenye, mely a Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat által minden évben megrendezésre kerül. A pályázók száma évről évre nő, az előző két évben már több mint 600 pályázat érkezett. A www.evhonlapja.hu weblapot pedig évente több tízezer érdeklődő olvassa. A pályázatot az online szakmai közönség és az internethasználó nagyközönség folyamatosan figyelemmel kíséri.
2013. október 1-től megújult weboldalunk. A Kék Duna Wellness Hotel**** munkatársai és a weboldal fejlesztését végző Lailanma Marketing Kft azon munkálkodott, hogy könnyebben átlátható, letisztult, minden eszközön (széles képernyős LCD TV-től az okostelefonokig) jól olvasható, kezelhető legyen, s az oldalunk látogatói ne tévedjenek el böngészés közben, ha pedig kommunikálni szeretnének velünk a webportálunkon keresztül, akkor a megfelelő eszközök azonnal rendelkezésükre álljanak.

Elégedett webportálunkkal, a működésével, teszik Önnek a tartalom?

Kérjük szavazzon ránk!

Az első lépés, hogy látogasson el az Év honlapja Facebook oldalán lévő alkalmazáshoz >> SZAVAZÁS ITT!
A szavazáshoz nyújt segítséget az alábbi, animált képünk:

szavazas

A Facebook közönség szavazás 2013. november 27-én éjfélig tart!

Egy hozzászólás

  1. Varga Józsefné 2013-11-26 at 09:43 .

    Barátaink foglalásával csodálatos napokat töltöttünk
    szállodájukban. Kiszolgálás ,szobák,wellness lehetőségek
    oly kifogástalan volt.hogy az óvodában ahol óvodapedagógus vagyok,ajánlom és már többen igénybe vették. Az árak és kuponok lehetőségei sok embernek add még lehetőséget,pihenni. Üdv: Varga Irén

Hozzászólás írása

*
*