Foglalás
Bezár

Válasszon felnőttbarát szállást a hosszú hétvégére!

Az ünnepnapok közeledtével egyre többen sóhajtunk fel, hogy végre itt a hosszú hétvége! Ilyenkor döbbenünk rá igazán, mennyire beleragadtunk a hétköznapok mókuskerekébe, és mennyire vágyunk a kikapcsolódásra. De valóban ki tudunk kapcsolódni otthon?

Otthon, édes otthon



Biztos Önnel is megtörtént, hogy már napokkal a hosszú hétvége előtt arról álmodozott, mi mindenre lesz ideje ebben a néhány szabadnapban. Vágyott a friss levegőre, aktív kikapcsolódásra és új kalandokra, ugyanakkor egy kis „nem csinálok semmit” programot is tervezett.

Aztán mikor elérkezett az első nap, ébresztőóra nélkül is kipattant a szeme, és gondolatai száguldani kezdtek. Csak egy gyors takarítás, néhány adag ruha a mosógépben, meg aztán enni is kellene valamit – és máris elszaladt az egész nap. Vendégeket várt és a készülődés során újra rájött, hogy ilyenkor a boltok megtelnek emberekkel, mindenki őrült vásárlásba kezd. Aztán egyszer csak végre megállt és azt mondta: „Ó, milyen gyorsan eltelt ez a hétvége is!”

Valóban erre van szüksége?

Mozduljon ki, és engedje el a kötelességeket!



A legfontosabb, hogy időben elkezdje a tervezést és ossza be ezt a néhány napot!

Így biztosan nem szalad el az ünnep anélkül, hogy magára is szánt volna időt. Nem is gondolná, mennyire fontos az, hogy a mindennapi környezetéből kiszakadva, kötelességeiről megfeledkezve válasszon programot. Ha így tesz, a nap végén egészen más fáradtságot fog érezni, ami inkább hasonlít egy kellemes, élményekkel teli bizsergésre.

Engedje meg magának a szabadságot, Ön is megérdemli a pihenést!

Hogyan válasszon programot?



Végre eldöntötte, hogy kimozdul otthonról és elutazik. Majd hirtelen beférkőzik a gondolataiba, hogy ezeken a napokon mindenki szabad, így akárhova indul, tömegre, nyüzsgésre számíthat. Mindenhol körbeveszi az emberek forgataga, és az egész napja megint feszülten, sorban állással telhet. De van jobb megoldás!

Ha valódi feltöltődésre vágyik, egy szállodai hosszú hétvége a legjobb választás! Itt igazán el tud távolodni a világ zaja elől, és minőségi időt tölthetnek együtt szeretteivel. Bár ezekben a kiemelt időszakokban a wellness szállodák is megtelnek élettel és vendégekkel, ez ne ijessze meg. Ide mindenki pihenni érkezik, és biztosíthatjuk róla, hogy mindenkinek van elég hely.

Egészen más a hangulat nálunk, ahol senki nem rohan. Mintha erre a néhány napra megállna az idő. Mi felkészülünk mindenre, Önnek semmi más dolga nincs, mint hátradőlni, és hagyni, hogy lelassuljanak a gondolatai, megpihenjen a teste és az elméje. Mindezt felnőttbarát környezetben teheti meg, ahol a relaxációt sosem szakítja félbe ugrándozás és gyermekzsivaly.

A nyugalom mellett természetesen programokban sincs hiány, hiszen minden vendégünkre gondolunk. Várja Önt a napsütötte kert és az élménymedence kényelme is. A mosás, a takarítás és a főzés már nem az Ön problémája. Engedje, hogy gondoskodjunk Önről!

Így töltődhet fel igazán egy hosszú hétvége alatt! Távol a világtól, a csendesen zúgó medence partján, vagy Ráckeve városában sétálva. Koronázzon meg minden estét bőséges vacsorával, válogasson kedvére svédasztalunk legkiválóbb fogásai közül.

Ez valóban jobban hangzik, mint az otthoni teendők, ugye? Tervezzen előre, tervezzen velünk!


Hírlevél feliratkozás
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal, az elsők között értesüljön kedvezményes ajánlatainkról!