Ajándékozzon élményt

Relax élmények Ráckevén

Az ajándékozás mindig felemelő érzéssel tölt el bennünket, hiszen nem csak kapni, hanem adni is jó. Ennek igazsága sokszor visszatükröződik, a megajándékozott személy arcára csalt mosolyban. Ugyanakkor felmerül a kérdés, milyen a tökételes ajándék? Szerintünk egy meglepetés akkor jó, ha a gesztus mögött érezhető a szeretet és a megbecsülés, amelyeket nem az ajándék méretében és értékében mérnek.

Emiatt manapság egyre többen adnak a személytelen tárgyak helyett élményeket. A Duna Relax & Event Hotelnél mi is hiszünk a pillanatok erejében, ezért olyan relaxációs és kényeztető csomagokat kínálunk, amelyekkel Ön is emlékezetes percekkel lepheti meg a szeretteit, barátait, illetve munkatársait.

Az ajánlataink között ötféle ajándékutalvány szerepel.

Ha bizonytalan a választásban, akár szabadon felhasználható utalványt is vásárolhat. Így, a megajándékozott az összegtől függően maga döntheti el, hogy milyen élményekhez szeretne hozzájutni. A Relax és Örökifjú Relax csomagokhoz kiegészítők is kérhetők, amelyek további izgalmas meglepetéseket jelentenek.

Miért érdemes ajándékutalvánnyal meglepnie a családtagjait?

A szeretteinket megajándékozni elsőre nem tűnik nehéz feladatnak, mivel ők azok a személyek, akiket mindenkinél jobban ismerünk. Egy idő után azonban elfogyhatnak az ötletek. Ilyenkor jönnek jól, a pihentető és kényeztető ajándékok, amelyekkel garantáltan nem lehet tévedni. Kiszakadni a hétköznapokból, elengedni a stresszt, és elbújni a világ elől egy rövid időre? Ki lenne képes ellenállni ennek a csábításnak?

Bár az ajándékozás legtöbbször valamilyen fontosabb esemény része, mégsem kell különösebb indokokat keresnünk, ha szeretnénk boldog perceket szerezni a szüleinknek, a testvéreinknek, vagy más rokonunknak. Lepje meg Ön is a családtagjait valamelyik ajándékutalványunkkal, és szerezzen örömet nekik az év bármely időszakában!

Céges vacsorák éttermeinkben

Miért ajándékozzon élményeket a munkatársainak?

Mindnyájan szeretjük, ha munkánkat és teljesítményeinket elismerik. Ez ösztönöz minket és visz tovább a céljaink elérésében. Ha Ön is szeretné kifejezni, mennyire nagyra tartja a kollégái elhivatottságát és eredményeit, ajándékozza meg őket pihentető és kényeztető szolgáltatásainkkal!

A relaxációval töltött órák a dolgos hétköznapokon is képesek kifejteni hatásaikat, elősegítve a hatékonyabb munkavégzést és a kellemesebb munkahelyi légkör megteremtését. Egy ilyen élményalapú ajándék felhasználása után mindenki aktívabban tud részt venni a különféle munkafolyamatokban, és nagyobb sikereket érhetnek el.

karácsonyi céges rendezvények
elválasztó

Milyen módon juthat hozzá juthat hozzá ezekhez a csomagokhoz?

Az ajándékutalványokért nem szükséges személyesen befáradnia hozzánk, hiszen a honlapunkon gyorsan és egyszerűen megrendelheti a csomagokat, vagy kérjen segítséget recepciós kollegáinktól a recepcio@wellnesshotel.hu e-mail címen.
Ajándékozzon élményeket a szeretteinek és kollégáinak, vagy lepje meg magát és párját néhány emlékezetes nappal a Duna Relax & Event felnőttbarát hotelban, a festői szépségű Ráckevén! Nézzen körül az ajándékutalványok között már most!

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest