Miért töltse ki az anti aging örökifjú kérdőívet?

Az anti aging (öregedésgátlás) valós igény, mert van lehetőség a fiatalosság megőrzésére!

Az idősödés egy folyamat, amely az 50. év körül gyorsul fel, amikor a szervezet antioxidáns rendszere gyengül, s a szervezet egyre inkább átmegy egy energiahiányos állapotba. Az időskori betegségek megjelenése ennek az állapotnak a következménye.

Dr Szalkai Iván - öregedésgátlásAnti aging örökifjú kérdőívünket Dr. Szalkai Iván orvos, bőrgyógyász, kozmetológus szakorvos, a hagyományos kínai gyógyászat és az ayurveda gyógyászat szakértője állította össze, az ayurvedikus anti aging (öregedésgátlás) jegyében.
Nem a fiatalságot, hanem a fiatalosságot igyekszünk helyreállítani, de ehhez tudnunk kell Ön milyen mentális és fizikális állapotban van, mennyire indultak be azok a folyamatok, amik az öregedést gerjesztik.
“Az idősödés sajátos társadalmi probléma. Az európai jellegű társadalmak – ahol atomizált, kicsiny családok találhatóak – az idősek ellátása problémát okoz. Azokban a társadalmakban, ahol a többgenerációs nagycsaládok a jellemzőek, ez a probléma ismeretlen. Az idős embernek feladata, szerepe van a családban.
Nálunk az idősödés az egyén számára fátumszerű végzet, vagy akként éljük meg. Pedig a lényeg azon az ismert tételen nyugszik, hogy idős, aki annak érzi magát. Az idősödés akkor kezdődik, amikor életfunkcióink sérülnek, hiányossá válnak. Melyek ezek a funkciók az ayurveda szerint? 

  • a bőrünk turgora, állapota, ráncossága
  • a hangunk változása
  • izmaink gyengülése
  • a memóriánk megléte
  • a jó emésztésünk
  • az érdeklődésünk a másik nem iránt

amennyiben ezek megvannak, nem tekinthetjük magunkat öregnek.” (Forrás: ayurvedaazegeszsegert.hu)

[templatic_msg_box type=”alert”]

Kék Duna Wellness Hotel**** Anti aging örökifjú kérdőív célja annak megállapítása, hogy az Ön mozgás, érzékelés, emésztés, keringés, idegrendszer funkcióiban történt-e olyan változás, amely az öregedéssel is összefüggésbe hozható.

Önnek is gondot okoz, hogy nehezebben áll fel, meg kell állni lépcsőzés közben, időnként nem jutnak eszébe szavak, vagy elfelejtette mit is akart mondani? Nem találja a kulcsot, megváltozott a hangja?
Foglalkoztatja a ránctalanítás, és szeretne egészségesen fogyni? Sok időt tölt a TV előtt, nehezen alszik el, éjszaka felébred?

Az Anti aging örökifjú kérdőív kitöltésével megtette az első lépést fiatalossága megőrzése érdekében.

[/templatic_msg_box]

[wp-simple-survey-1]

[templatic_button link=”https://wellnesshotel.hu/fiatalito-program-a-kek-duna-wellness-hotelben/” size=”medium” type=”primary”] Fiatalító programunkról itt olvashat [/templatic_button]

 [templatic_msg_box type=”alert”]

 Fiatalító wellness csomagajánlatunkat a linkre kattintva tekintheti meg!

[/templatic_msg_box]

Pin It on Pinterest