2013-ban Aranycsillag díjas a Kék Duna Wellness Hotel**** Ráckeve

Aranycsillag dij2-2013A képen Sárvári Krisztina, a Kék Duna Wellness Hotel**** igazgatójajobbról a második

A Develor Tanácsadó Zrt. által alapított Aranycsillag díj célja, hogy elismerje a tréninghelyszínként legjobban teljesítő hazai szállodákat és rendezvényhelyszíneket.

A Kék Duna Wellness Hotel egyik kiemelt szolgáltatása, a konferencia és rendezvényturizmus igényeinek magas színvonalú, minőségi kiszolgálása.
Szállodánk közel a fővároshoz, de ugyanakkor nyugodt, csendes, vidéki környezetben, magas technikai felszereltséggel, rugalmas és kiválóan képzett szakembergárdával várja üzleti vendégeit.

2013-ban elnyertük az Aranycsillag díjas tréninghelyszín minősítést.

A díj átvételekor szállodánk igazgatója Sárvári Krisztina utalt rá, hogy jól kezdődik az év, bár valójában ott folytatódik, ahol az előző év befejeződött, hiszen az elmúlt év végén szállodánk elnyerte az Év Szállása Népszerűségi díjat. Nagy öröm számunkra, – folytatta, hogy nem csak az egyéni, hanem a céges, üzleti, tréningeket, konferenciákat szervező szektorban is elismernek minket és a munkánkat.

Aranycsillag dij1-2013Sárvári Krisztina a díj átvételekor

Köszönjük üzleti vendégeinknek, partnereinknek, hogy kinyilvánították pozitív véleményüket és megelégedettségüket, így az Aranycsillag díj 2013 boldog és büszke tulajdonosai lettünk.

 

Elismert konferencia és tréninghelyszínként tovább fejlesztjük
és bővítjük szolgáltatásaink körét és minőségi színvonalát.

 

[templatic_button link=”http://www.cegesrendezveny.eu/” size=”medium” type=”primary”] Kérjük tekintse meg Ön is konferencia termeinket, szolgáltatásinkat, kérjen ajánlatot! [/templatic_button]

Pin It on Pinterest