Kék Duna catering

catering-1

A Székely Gyors és a Csíksomlyó Expressz több, mint 1000 utasát munkatársaink szolgálták ki, gondoskodtak ételről, italról és mindenkihez volt egy kedves szavuk és mosolyuk.

20140606_041348

A Kék Duna Wellness Hotel**** éttermének konyhája készítette az ételeket és szendvicseket.
A kínálatban szerepelt a szalámis és sajtos szendvics, valamint a mindenki által kedvelt zsíros kenyér hagymával.

20140609_080311

Ebédre és vacsorára Marha pörkölt, Bácskai rizseshús, Székely káposzta, főtt kolbász és virsli közül választhattak az utasok.

20140609_074936

Ez az út Csíksomlyóra és az 1000 éves határra különbözik minden más catering szolgáltatásunk hangulatától és kollégáinkra is teljesen más feladatokat ró. A világ minden tájáról érkeztek magyarok, hogy együtt utazzanak az anyaország magyarjaival Erdélybe a magyar testvérekhez.

A vonat és így az étkezőkocsik hangulatáról is Hoppál Bulcsú és zenekara gondoskodott.

Hoppál

Míg a zarándokvonat utasai pihentek, vagy Csíksomlyón és Gyimesbükkön a rendezvényen vettek részt, a Kék Duna Wellness Hotel**** catering csapata előkészítette az ételeket, italokat, feltöltötte a készleteket, hogy az indulásnál ismét a lehető legjobb színvonalon szolgálhassák ki a vendégeket.

A zarándokok visszajelzéseiből, dicsérő szavaiból tudjuk, hogy kollégáink mindenki megelégedésére végezték munkájukat, kedvességükkel, figyelmességükkel, talpraesettségükkel, szakmai felkészültségükkel elvarázsolták a vonat utasait.

 

[templatic_msg_box type=”alert”]Látogasson el Facebook oldalunkra is a névre kattintva. Kék Duna Wellness Hotel**** Ráckeve

Kék Duna Klubkártyáját aktiválta már? [/templatic_msg_box]

ajanlatkeres-nagy

Pin It on Pinterest