Céges rendezvények szervezése – Maximális szakértelemmel

Akik céget vezetnek, jól tudják: jó munkakörnyezetben a feladatokat is hatékonyabban lehet ellátni. Pontosan ezért igyekszünk az irodán belül is barátságos légkört teremteni, hogy a munkatársak minél jobban érezhessék ott magukat. Néha azonban jól esik kiszakadni a négy fal között, és egy új környezetben közösen gondolkodni a cég jövőjén. Egy új helyszín ugyanis új gondolatokat is jelenthet.

Professzionális, expressz rendezvényszervezést kínálunk!

Kétségtelen, hogy a mindennapi céges munka olykor egyhangúvá, unalmassá válhat. Egy monoton környezetben pedig nagyon nehéz előre mutató stratégiát kialakítani. Hosszú távon azonban hogyan is fejlődhetne egy vállalkozás innovatív, előre mutató ötletek, elképzelések nélkül? Sokkal hatékonyabbak lehetünk, amikor időt adunk magunknak és munkatársainknak a mindennapokból kimozdulni, a gondolatainkat megosztani és különböző nézőpontból látni a dolgokat.

A „Tornyok városban” Ráckevén épült szállodánk ehhez kínál tökéletes környezetet: legyen szó tréningről, meetingről, csapatépítésről vagy éppen konferenciáról, nálunk megfelelő helyszínre találhat.

Ne feledje, hogy szállodánk egyik specialitása az expressz rendezvényszervezés! Akár őszi tréningről, csapatépítésről, táborról, workshopról, évzáró vacsoráról beszélünk, munkatársaink még az utolsó pillanatokban kialakult rendezvényét is gondosan meg tudják szervezni.

Professzionális, expressz rendezvényszervezés a "Tornyok városában" Ráckevén

Nézzük, milyen vállalati eseményekre is szólnak ajánlataink!

Céges vacsorák

Közeledik az év vége, amellyel együtt itt van a beszámolók és az évértékelés időszaka is. Szállodánkban karácsonyi ünnepségtől, a céges évzáróig vagy évindítóig szívesen látjuk vendégül Önöket sok szeretettel, állandóan megújuló programokkal, valamint változatos szolgáltatásokkal. Ajánlataink között díszvacsorák, gálavacsorák, valamint borvacsorák is szerepelnek. Valamennyi ajánlatunkat egyedileg készítjük el, keressen minket bizalommal!

Céges vacsorák éttermeinkben

Egy vagy több napos konferenciák, rendezvények

Ha valami igazán fontos témában kell értekezletet tartanunk, vagy éppen csak új ötleteket szeretnénk inspiratív környezetben, akkor ráckevei hotelünk tökéletes választás lehet. Szállodáink modern technikával felszerelt, kényelmesen alakítható konferenciatermei különleges helyszínei üzleti tárgyalásoknak, tréningeknek, konferenciáknak, továbbképzéseknek, valamint a csapatépítéseknek is. Teljes körű szervezéssel és lebonyolítással, professzionális csapatainkkal támogatjuk a sikeres rendezvénnyel járó presztízsnövelést. Különleges lehetőségeink között például welcome bekészítés szerepel az Önök igényeire szabva: a rendezvényre való érkezéskor a résztvevőket finom kávéval, szendvicsekkel és üdvözlő itallal várjuk, amelyet kérés esetén akár Wellness Teraszunkon, akár udvarunkon is elfogyaszthatnak!

egy vagy többnapos konferenciák, rendezvények

Tanfolyamok és tréningek

Jöjjön hozzánk, amennyiben hatékony tanfolyamot vagy tréninget szeretne tartani. Korszerűen felszerelt termeink kiváló tréninghelyszínek vagy workshop helyszínek lehetnek. Vegye igénybe különleges szolgáltatásunkat a rapid masszázst, amelyet a résztvevőknek fejenként – akár a rendezvény szüneteiben – 2-5 percben tudunk biztosítani. Elvégre a tanulás, vagy a tréning közben érdemes egy-egy pihenőt beiktatni, felfrissíteni a vérkeringést, hogy hatékonyabban dolgozhassunk és „jobban fogjon” az agyunk.

Személyre szabott szolgáltatások

Több napos csapatépítések

Minden jó munkahelyi közösség alapja a jó hangulat. A jó hangulatot pedig mi más is alapozhatná meg jobban, mint egy festői környezetben zajló csapatépítő tréning, amelyet különböző szabadidős programok, illetve wellness használat is színesíthet. Érdemes már most 2020-ra gondolnia, hiszen az évindító továbbképzéséhez, csapatépítéséhez, garantáltan kedvező feltételeket biztosítunk. Kérjük keresse egyedi árajánlatért kollégáinkat! A sokat emlegetett employer branding egyre fontosabbá válik napjainkban. Egy sikeres tréning vagy csapatépítő támogatja ezirányú törekvéseinket, ennek következtében a munkatársaink elégedettsége, céghűsége növekedni fog, valamint a munkahelyi hangulat is jobbá válik. A jobb munkahelyi környezet pedig egyértelmű utat jelent a hatékonyabb munkavégéshez.

Több napos csapatépítések

Megteremtjük álmai céges rendezvényét!

Látogasson meg bennünket, hogyha hatékony munkára, és az üzleti élet pezsgésére vágyik, vagy abban az esetben is, ha szeretne nyugodt környezetben feltöltődni. Szállodánk elegáns helyszínnel, ugyanakkor emberi léptékű térrel rendelkezik, ahol minden feltételt megteremtünk a munkamegbeszéléshez valamint a kikapcsolódáshoz is. Ne feledje, bármilyen rendezvényről legyen is szó: Ön megálmodja és mi megvalósítjuk.

elválasztó

Ne habozzon!

Szeretettel várjuk Önt és munkatársait, valamint baráti társaságát is egy igazi felnőttbarát környezetben törnténő céges rendezvényére!

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest