uszt

Projekt megnevezése:
„Egészségtudatosság fejlesztése a Ráckevei Kék Duna Wellness Hotelben„

Projekt leírása:
TÁMOP 6.1.2/A-09/1-KMR-2010-0433
Egészségre nevelő szemléletformáló életmódprogramok

A Szaktudás Kiadó Ház Zrt. (1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 36/b.), mint a Kék Duna Wellness Hotel üzemeltetője 2011. december 21-én 9 945 500 Ft-ot nyert az Európai Unió támogatásával, és az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával megvalósuló „Egészségtudatosság fejlesztése a Ráckevei Kék Duna Wellness Hotelben „TÁMOP 6.1.2/A-09/1-KMR-2010-0433 pályázatán.

„Cégünk szervezeti kultúrájának aktív részét képezi a szervezet tagjairól való gondoskodás. Hisszük, hogy ezen értékrend elvezet bennünket a legmegfelelőbb, újszerű megoldások kifejlesztéséhez, amelyek segítenek megvalósítani a vállalat céljait, érdekeit, javítja versenyképességünket.
A munkahelyi egészség és biztonság, munkatársaink munkaképességének megőrzése és fejlesztése az a terület, amelyben értékrendszerünk elveit hatékonyan kamatoztatni, fejleszteni tudjuk és kívánjuk.
A menedzsment határozott véleménye, hogy ha odafigyelünk dolgozóink egészségi állapotára (nem csak ők maguk), akkor ezáltal hatékonyabban hozzájárulunk egészségük fejlesztéséhez, segítjük az általános jól-létük, életminőségük javulását és egyéni céljaik elérést.” – nyilatkozta Farkas József elnök.

„A fejlesztés keretében egy olyan programot dolgozunk ki és valósítunk meg, mely munkavállalóink bevonásával és aktív részvételével hozzájárul az egészséges életmódhoz szükséges tudás és készségek megszerzéséhez, az egészségtudatos magatartás feltételeinek megteremtéséhez a mindennapi munkavégzés során is.
Célkitűzésünk hosszú távon is lefektetni olyan értékeket, melyek tudatosításával a munkavállalók megtanulják mindazt, hogy tehetnek saját maguk is egészségük fejlesztése érdekében, mely által javulhat fizikai, szellemi és szociális közérzetük és elkerülhetők a megbetegedések a mindennapokban is.
Az egészségfejlesztési program megvalósításával feltárjuk a munkaközösség és az egyének valós szükségleteit, majd erre építve elkészítjük egészségtervünket, amelynek része a lelki egészségvédelem, valamint a rendszeres testmozgásra és a helyes táplálkozásra ösztönző energiaegyensúly program.” – Sárvári Krisztina, projektmenedzser

A megvalósítás három fő területet ölel át:
– testmozgás
– lelki egészség
– egészséges táplálkozás

Kedvezményezett megnevezése:
Szaktudás Kiadó Ház Zrt.

Közreműködő szervezet:
Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt. www.magzrt.hu

Irányító Hatóság:
Nemzeti Fejlesztési Ügynökség www.nfu.hu

Pin It on Pinterest