Először kettesben – Az első mini vakáció

Először kettesben – Az első mini vakáció

Az első nyaralás mindig „nagy kihívás” a friss szerelmeseknél, de ha ügyesek, akkor bizony fantasztikusan boldog napoknak néznek elébe.

Amikor közeledik a nyári szezon, a legtöbben kiveszik a szabadságukat, és megtervezik, hogy hova utazzanak el idén nyaralni. Szerencsére néhány nap lazításra, egy-egy wellness hétvégére azért évközben is van alkalom. Ez a kellemes feladat azoknak a pároknak, akik csak nemrég jöttek össze, igazi kihívás lehet a kapcsolatukra nézve, hiszen egy együtt töltött hét felér az összeköltözéssel.
Hogy a nyaralással töltött napok ne a veszekedésről szóljanak, csupán néhány kompromisszumot kell kötni, amik igazán semmiségek.

Az első és talán legfontosabb dolog, hogy egyik fél se akaszkodjon rá a másikra, hanem hagyja, hadd töltsön el egyedül egy kis időt, vagy éppen mások társaságában persze csak pár percről van szó, például, hogy nem kell mindig együtt menni a recepcióra, vagy éppen elindulhat a kedvesünk úszni, amíg mi felszaladunk a szobába a napszemüvegünkért.

A szabadságnál sokkal fontosabb az, hogy ne legyenek önzőek, és vegyék figyelembe, hogy a másik mit szeretne csinálni a szabadság alatt. Van, aki várost szeretne nézni, míg a másik inkább az egész napot csak napozással töltené. Szerencsére egy új kapcsolatban ez sem probléma, hiszen boldogan töltik az időt kettesben a párjukkal.
Ha különbözik az érdeklődési körük, akkor sincs gond, sőt, még színesebb programok várnak Önökre ha egyik nap az egyikük kedvére tesznek, míg a következő nap a sajátjukéra. Így biztos, hogy harmonikus pihenésnek és boldog időszaknak néznek elébe.

Ugyanez érvényes a szokásokra is, hiszen mindenkinek megvan a maga kis rendszere a nyaralásra. Például nem pakol ki a bőröndből, vagy éppen ellenkezőleg. A lényeg, hogy ezen se vesszenek össze, hiszen a berögzült szokásokat nagyon nehezen vetkőzik le az emberek.

Egyszerűen csak élvezzék ki minden pillanatát és szépségét az első közös nyaralásnak, mert ennek az élménynek az emléke sokáig kíséri majd Önöket.

Mivel ennyi időt egy huzamban valószínűleg még nem töltöttek el egy fedél alatt, előfordulhat, hogy valamilyen új szokását fedezik fel a másiknak. A kigúnyolás helyett viszont tartsák tiszteletben azt, hiszen ezzel nagyon megbánthatják egymást.

Ha az utazás előtt már túlzott elvárásokba ringatjuk magunkat, akkor garantált a csalódás és a feszült hangulat. Bármikor előfordulhat, hogy szakad az eső minden nap, és az is benne van a pakliban, hogy a párod sem tud olyan sziporkázó és lenyűgöző lenni reggeltől estig, mint korábban egy-egy randi alkalmával.

A Duna Relax Hotelben viszont mindig kínálunk önöknek olyan programokat, – legyen tél, vagy nyár, süssön a nap, vagy essen az eső,- amit kettesben a legélvezetesebb csinálni.

Mit szólnának egy kerékpáros túrához a közelben, melyhez a bringa mellé szendviccsel, hűtött itallal és gyümölcsökkel teli piknikkosarat, plédet, távcsövet is összekészítünk önnek?

Vagy inkább egy romantikus csónakázáshoz volna kedvük a lágyan hullámzó hűs Dunán?

Kipróbálnának egy közös alkotást ?  Az együtt készített mandala visszatükrözi majd az Önök közti harmóniát.

Bármivel is töltsék is nálunk az első közös pihenésük meseszép napjait a lényeg, hogy végre kettesben lehetnek, elbújva a világ zaja elől. A gyertyafényes éjszakai fürdőzésnek biztosan egyikük sem tud majd ellenállni!

Válasszon ajánlatainkból!

Duna-parti romantika exkluzív plusz
Harmónia liget exkluzív plusz

Foglaljon most!

Telefon: 06-24/523-230 mellék: 0
E-mail: recepcio@wellnesshotel.hu

Árkalkuláció - Online foglalás
Ajánlatkérés
Vásároljon ajándékutalványt!

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Online ügyintézés

árkalkuláció -online foglalás

ajánlatkérés

nyugdíjasoknak extra kedvezmények

Csatlakozzon rajongóinkhoz

Pin It on Pinterest