Év eleji céges rendezvények

A januári és februári napok a csapatépítő tréningek és más céges rendezvények számára is nagyszerű alkalmat kínálnak. A stratégiai megbeszélések és továbbképzések mellett, a kollégák évindító csapatépítőkön és számtalan érdekes programon vehetnek részt. Ebben az év eleji csendesebb időszakban érdemes kiaknázni munkatársaink szellemi frissességét, például az egész évre vonatkozó fejlesztő tréningek indításával vagy célkitűző meeting tartásával kezdeni.

A csendesebb légkör miatt ilyenkor rugalmasabban veheti igénybe a különféle szolgáltatásainkat, válogathat szobatípusaink és rendezvénytermeink között ízlésének megfelelően, akár személyre szabott szabadidős programokat vagy egyedi menüsort tudunk összeállítani egyedi céges rendezvényére. Ezen kívül a környékbeli turisztikai látványosságok, illetve szabadidős programok helyszíneinek környékén sem kell túl nagy zsúfoltságra számítani.

Miért szervezze januárra és februárra céges rendezvényeit?

Az év kezdete csendesebb időszak, így felnőttbarát szállodánkban nagyobb figyelmet tudunk fordítani az Ön speciális igényeire. A telítettebb szezonokhoz képest, a tél közepén várakozás nélkül élvezhetik a kedvelt relaxációs tevékenységeket. Ha igazán zavartalanul és csendes környezetben szeretnék megtartani a soron következő céges rendezvényt, használják ki az utószezonban rejlő lehetőségeket!

Kizárólag munkatársaival szeretne találkozni a rendezvénye ideje alatt? Különleges igényük van szobatípusokat illetően, netán személyre szabott menüsort választanának? Ajánlatkérésében fogalmazza meg egyedi igényét, és rugalmasan megtaláljuk a legmegfelelőbb megoldást, felnőttbarát hotelünk biztosítja a nyugalmat és megfelelő környezetet céges rendezvényéhez.

Céges vacsorák éttermeinkben

Milyen lehetőségeket kínálunk a céges rendezvénye számára?

A Duna Relax & Event Hotel a fővárostól csupán 47 kilométerre található, így autóval és tömegközlekedéssel is könnyen és gyorsan megközelíthető. Így ha olyan céges rendezvényhelyszínt keres, ami Budapesthez közel van, mégis kedvező lehetőség szakadni a nagyváros forgatagából, megtalálta a tökéletes választást! Felnőttbarát szállodánk ablakaiból látható a lágyan ringatózó Kis-Duna, amely minden évszakban feltölti a hozzánk látogatókat.

Szállodánkban modern és jól felszerelt konferenciatermeinkben felkészült szakembereink, valamint profi rendezvényszervezőink valósítják meg céges rendezvényét. Céges szolgáltatásaink színvonalát jelzi, hogy Magyarországon elsőként sikerült elnyernünk a neves IACC (International Association of Conference Centers) minősítést.

Természetes fénnyel rendelkező rendezvénytermeinket kényelmes, ergonomikus bútorokkal szereltük fel, hogy valóban komfortos körülményeket biztosíthassunk a vállalati rendezvények számára. A nagyobb, kilencven fő befogadására alkalmas termünk természetes megvilágítása és jó elosztása miatt ideális bankettek, konferenciák és fogadások megrendezésére. Kisebb termeinkben meetingeket, kisebb csapatépítő tréningeket, valamint vezetőségi megbeszéléseket tarthatnak.  Az egész napos, fárasztó agytorna után pedig célszerű egy kötetlen program, netán felejthetetlen műsor megtartása. Stand-up est, operetténekesek fellépése vagy bűvészshow? Segítünk a szervezésben is!

A sikeres munkához a legkiválóbb technikai felszereléseket vehetik igénybe, ezek egy része teljes mértékben térítésmentes. A rendezvények szüneteiben, igény szerint kávét és egyéb frissítőket szolgálunk fel. A kapcsolódó csomagajánlatunkról kollégáink adnak bővebb felvilágosítást.

Rendezvénye alkalmából a gasztronómiai területén is igyekszünk maradandót alkotni. Díjnyertes szakácsaink kérésének megfelelően felejthetetlen villás reggeliket, business lunch-fogásokat vagy svédasztalunkon hagyományos, magyaros ételeket kínálnak Önnek.

A szállodánkban a csapatépítésre is lehetőségeket biztosítunk. A csapatépítő program segít növelni a munkatársak összetartását, hatékonyságát és kreativitását, az izgalmas kihívásokkal tarkított feladatok pedig mindenki számára emlékezetes pillanatokat tartogatnak.

A dolgos órák után késő éjszakáig nyitva tartó ókori római stílusú Wellness Forrásunk többek között úszómedencével, szaunákkal, sópihenővel, valamint pezsgőfürdős frissítő élményekkel várja Önöket. Így nem szükséges külön szabadidős programról gondoskodnia munkatársai számára.

Különleges programok

Az új év elején több izgalmas programot is tartogat Ráckeve. A szállodánktól nem messze található Vadkacsa Szabadstrandon például 2020. január 1-én, 9 órától kerül megrendezésre az Újévi Jeges Fürdő esemény. A rendezvényen a szabadban felállított, fatüzelésű dézsafürdőkben mártózhatnak meg, a fürdőzést követően pedig forró italokat fogyaszthatnak.

Emellett január minden napján, 15:00 és 16:00 óra között kiválóan fűszerezett, forralt bor kóstolásra invitáljuk Önöket a bárunkban.

karácsonyi céges rendezvények
karácsonyi céges rendezvények
karácsonyi céges rendezvények
karácsonyi céges rendezvények
elválasztó

Szeretettel látjuk céges Ügyfeleinket Ráckevén!

Szállodánk célja, hogy egyedi gondoskodással és minőségi vendéglátással minden vendégének komfortos környezetet biztosítson. Munkatársaink az itt tartózkodásuk alatt mindent meg fognak azért tenni, hogy elégedetten távozzanak és legközelebb már visszatérő szállóvendégeinkként üdvözölhessük Önöket.

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest