Felejthetetlen találkozások a Duna Relax & Event Hotelben

Az embereket mindig is lenyűgözte a sztárok világa, mely tele van hihetetlen karrierekkel, mesébe illő történetekkel és csillogással. A kép azonban jóval árnyaltabb ennél, amire az elmúlt évek változásai tökéletes példaként szolgálnak.

A közösségi média megjelenésével ugyanis egy egészen újfajta sztárvilág van megszületőben. Amíg egy évtizeddel ezelőtt kizárólag az újságok oldalain, valamint a televíziós műsorokból tájékozódhattunk a hírességek életéről, napjainkban a sztárok már saját online felületeiken osztják meg érzéseiket a nagyvilággal.

Korábban szinte elérhetetlennek bizonyultak, ma pedig őszintén beszélnek életük örömteli pillanatairól, árnyoldalairól, beleértve a rossz tapasztalataikat és megélt fájdalmaikat is. Ezekkel még emberibbé és szerethetőbbé válnak. Sokan közülük szívesen folytatnak beszélgetéseket a rajongókkal, tanácsokat és bátorítást nyújtva számukra.

Az interneten a korábbiakhoz képest jóval több kulisszatitkot osztanak meg. Színészek, zenészek és más előadók mutatják meg, milyen módon készülnek egy-egy előadásra. Olykor még a családi életükbe is betekintést engednek, megosztva örömöt és bántatot egyaránt.

Nagyon sok híresség jár el különféle közösségtalálkozókra is, melyek nagyon jól kiegészítik a közösségi médiát. Ezek az események ugyanis kiváló alkalmat szolgálnak arra, hogy az emberek még jobban megismerhessék őket, és személyesebb hangulatban találkozhassanak kedvenceikkel. A beszélgetések során kiderül, hogy a csillogáson túl a sztárok életében is vannak hullámvölgyek és örömteli dolgok, épp, mint mindenki máséban.

Beszélgetős estek sztárfellépőkkel

Ön is megtapasztalhatja, milyen egy igazi hírességgel találkozni, ha részt vesz a Duna Relax & Event Hotel exkluzív beszélgetős estjein!

A rendezvények általában a vacsora után, 20 óra körül kezdődnek. Az est helyszíneként többnyire a szálloda hallját szoktuk kijelölni, amely 23-30 fő befogadására képes. Kellemes légköre ideális lehetőséget biztosít a baráti jellegű beszélgetésekhez. A nagyobb rendezvényeket az emeleti konferenciatermeink egyikében tartjuk, ahol akár 80 személyt is kényelmesen vendégül tudunk látni.

Az előadásokat egy nagy tapasztalattal rendelkező, külsős műsorvezető irányítja. Az estek körülbelül hatvan percesek, de a hosszuk a meghívott fellépő igényei szerint változhat.

A rendezvények egy előre meghatározott menetrend szerint zajlanak, amelynek keretein belül a műsorvezető kérdéseket tesz fel a sztároknak. Közben a vendégek a felállított kivetítőn tekinthetik meg a fellépő életével kapcsolatos fontosabb bejátszásokat. Mivel a beszélgetések kötetlenek, így mindenkinek lehetősége van közelebbről megismerkedni a meghívottakkal. Előadóművészek esetében Önök egy rövidebb performanszra is számíthatnak, a műsor végén pedig közös fotóval és személyes aláírással örökíthetik meg a találkozást.

Az estet követő 1-2 napon belül fényképes bejegyzés formájában mutatjuk be a rendezvény emlékezetes pillanatait a Facebook oldalunkon.

Az elmúlt években nagyon sok fellépő látogatott már el hozzánk. A teljesség igénye nélkül: Csonka András, Détár Enikő, Dolmány Attila, Fenyő Iván, Fésűs Nelly, Gáti Oszkár, Hajdu Steve, Havas Henrik, Hujber Ferenc, Hevesi Tamás, Janza Kata, Kóbor János, Maksa Zoltán, Soltész Rezső, Straub Dezső, Ullmann Zsuzsanna, Verebes István, Xantus Barbara és még sokan mások tisztelték meg jelentlétükkel vendégeinket és szállodánkat.

A soron következő események részletes tájékoztatóját Ön is megtekintheti, ha felkeresi a Duna Relax & Event Hotel honlapját vagy Facebook oldalát. A szállodában a kihelyezett plakátokon és digitális képkereteken is elolvasható az aktuális találkozó részletes programja. Saját magazinunk, a Duna Post hasábjain pedig minden rendezvényünket külön is meghirdetjük. A részvétel a szállóvendégeink számára teljesen ingyenes.

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest