[templatic_msg_box type=”alert”]

Félnapos outdoor csapatépítő programcsomagunkban a felsoroltak közül bármely négy játék kiválasztható, melyeket trénerek segítségével és irányításával hajt végre a csapat. A játékokhoz szükséges eszközöket biztosítjuk, illetve szükség esetén regisztráljuk az eredményeket, így a program csapatversenyre is alkalmas.[/templatic_msg_box]

Rekeszmászás

Sörös rekeszekből minél magasabb tornyot kell építeni úgy, hogy a bátor vállalkozó a tetején áll. Természetesen a mászót hegymászó felszereléssel biztosítjuk leesés ellen.


Fészekrablás

A résztvevők a csapat egyik tagját együttes erővel felhúzzák egy magas pontra, ahol egy különleges feladat fogja őt várni…A fészekrablót profi hegymászó biztosítja visszaesés ellen.

Mocsárjárás

Egy térdmagasságban, nagy erővel kifeszített kötélen kell a csapatnak átkelnie a mocsár fölött. Aki leesik, a mocsári gázoktól elgyengülve, hátrányos helyzetből próbálkozhat újra a csapat támogatásával. A feladat csak a legszorosabb és leghatékonyabb csapatmunkával teljesíthető.

Páros kötéltánc

Egy körülbelül térdmagasságban, V alakban nagy erővel kifeszített drótkötélen egyensúlyozik két játékos, miközben egymásnak támaszkodnak. A többiek közben biztosítják a kötéltáncosokat, leesés ellen.

Trust climb mászófalon

Egy gerendákból összeállított, állítható mászófalon kell két résztvevőnek összekötve együtt úgy feljutni, hogy egy-egy hegymászó kötéllel biztosítjuk őket. Cél, hogy a résztvevők kb.8 méteres magasságban megoldjanak egy feladatot. Ez egy kitűnő csapatépítő játék, ahol a csapatok időre teljesítik a feladatot, de mégis egy együttes munka kell ahhoz, hogy ’teljes képet kapjunk’.

Kötélhíd építés

A csapatoknak a rendelkezésre álló hegymászó eszközökből az általunk biztosított leírás alapján kötélhidat kell építeniük, és szintén hegymászó felszerelés segítségével át kell azon kelniük.

Az építésnél fontos a megfelelő összhang és a csoporton belüli feladat kiadás. A feladat megkoronázása, ha a csoport által épített hídon mindenki „épségben”átjut.

 

Pin It on Pinterest