Felnőttbarát Duna Relax & Event Hotel a ráckevei Duna-ág partján

A ráckevei Duna Relax & Event Hotel felnőttbarát szálloda.

Vajon tudjuk, mit jelent ez? A felnőttbarát hotel több mint szálloda: a pihenés, nyugalom, szabadság és feltöltődés szinonímája.

Relaxálás és felfrissülés Ráckevén

Felnőttbarát wellness szállodánk filozófiája azt mondja, hogy minden szülő, nagyszülő megérdemli a kényeztetést, és ha csak egy rövid időre is, de körülötte forogjon a világ. A világ sok táján a szállodaipar már megtanulta, hogy ez a kategória elsősorban különösen magas színvonalú szolgáltatást és programcsomagot jelent. Tehát nem egyszerűen gyermekmentes övezet, hanem olyan programok, amelyek szórakoztatják a felnőtteket, akár jó alapot adnak a romantikához.

Itt minden felnőtt vendégekről szól, hogy felfrissülten visszatérve a mindennapokba a szülőknek újra a gyermekük legyen életük középpontja. Arra szeretnénk inspirálni vendégeinket, hogy álljanak meg egy pillanatra és figyeljenek oda saját magukra. Töltődjenek fel élményekkel, emlékekkel. Aki csendre, és meghitt nyugalomra vágyik, annak tökéletes helyszín lehet felnőttbarát szállodánk.

Természetesen a wellnesshez kapcsolódó programok kapják a legnagyobb hangsúlyt, akár különleges masszázsokról, páros masszázsról, egyedülálló felöntésekről, szauna programokról van szó. De népszerűek lehetnek a közösségi szórakoztató programok is, pl. táncestek, kvízjátékok, beszélgetős műsorok, fellépések.

Szállodánkban kiemelt figyelem és családias, barátságos hangulat fogadja az érkezőket, hiszen rengeteg visszatérő vendég van, akik akár évek óta ismerik a munkatársainkat. A meghitt légkör és a természet közelsége segít megteremteni a nyugodt atmoszférát, ahol könnyen átadhatjuk magunkat a feltöltődésnek, vagy az aktív tevékenységek élvezetének.

A ráckevei relaxálás párok számára kiemelten vonzó, akik néhány romantikus, kettesben eltöltött napra vágynak. A bájos kisváros kedves utcái és látnivalói, a csónakos piac színes forgataga, vagy szállodai programjaink változatos lehetőségeket kínálnak a pihenéshez. Prémium kiegészítő csomagokkal különlegessé tehetik az érkezést vagy az egész ott-tartózkodást, hiszen egy ágyban elfogyasztott, ínyenc reggeli vagy egy finom csokoládétorta, koccintás pezsgővel könnyen megteremti a meghitt légkört a minőségi idő közös eltöltéséhez.

ráckevei relaxálás párok számára
Örökifjú, nyugdíjas látogatók kedvezményei

Örökifjú, nyugdíjas látogatók számára is kiemelt kedvezményeket és plusz szolgáltatásokat biztosítunk, így téve felhőtlenné a hétköznapokat is. Kérhető extra szolgáltatások közül: transzfer, plusz párna, takaró, olvasólámpa, telefonos ébresztés, nordic walking botok, kerékpár, indián kenu és csónak. Szállodánkban barátságok is köttetnek, gyakran előfordul, hogy egy összetartó társaság alakul ki a közös relaxálás napjai alatt.

A változatos, folyamatosan bővülő programkínálatot is a felnőttbarátság jegyében alakítottuk ki: például páros masszázs, műsoros estek sztárfellépőkkel, borkóstolók, koktélkészítés, hagyományos és textilmentes szaunaprogramok, aquafittness, stretching, mandalakészítés, ügyességi- és kvízjátékok, kézműves kencekészítés színesíti a repertoárt. Kapacitás függvényében egyéni konzultációkat is vállalnak animátoraink, például arcdiagnosztikát vagy akár személyre szabott, teljes körű tanácsadást.

változatos, folyamatosan bővülő programkínálat

Nászutasok, irány Ráckeve! csomagajánlatunk kimondottan nászutasok számára van kitalálva, hogy a romantikus napokra vágyó párok paradicsomává varázsoljuk ezt a pár napot. Ismerje meg velünk a pihenés új, felnőttbarát dimenzióját Duna-parti szállodánkban! A nálunk töltött idő alatt mindent megteszünk, hogy új közös élményeket szerezve gazdagíthassák kapcsolatukat.

…Tehát ezt jelenti a hangzatos „felnőttbarát” kifejezés. Nyugalom, pihenés, természet, csend, romantika, kikapcsolódás = Duna Relax & Event Hotel Ráckeve. 😉 

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Online ügyintézés

árkalkuláció -online foglalás

ajánlatkérés

nyugdíjasoknak extra kedvezmények

Csatlakozzon rajongóinkhoz

Pin It on Pinterest