Előzzük meg, ami megelőzhető, késleltessük, ami elkerülhetetlen

 Öregedésgátlás csomag

Anti aging – Fiatalító wellness csomag

Csomagunk a fiatalosság és egészség megőrzésére szolgál. Az idősödés folyamata, szervezetünk sejtjeinek megújulásával befolyásolható, lassítható. Akik részt vesznek a programon, nem a betegségek legyőzésével töltik majd idejük nagy részét, hanem tartalmas, örömteli életet élnek. Megtanítjuk vendégeinket helyesen táplálkozni. Beépítjük mindennapi életükbe a mozgást. Akiknek ezt sikerül véghezvinni, már rengeteget tettek az esetlegesen felmerülő időskori problémák ellen.

[templatic_msg_box type=”alert”]

Az öregedésgátlásról, Ayurveda-ról, indiai rasayana-ról, részletesen a programokról, bővebben tematikus oldalunkon olvashat, melyet itt érhet el.

[/templatic_msg_box]

Az indiai rasayana megközelítéséből, azokat a jeleket figyeljük, amelyek a kor változásával járnak. Ezek a következők:

 • a mozgásképesség, mozgás lelassulása, megingások, mozgásszervi fájdalmakAnti ageing - lassítsunk az öregedés ütemén
 • fizikai teljesítőképesség csökkenése
 • a beszédképesség változása, szótévesztések, beszéd közbeni elkalandozások
 • a hang jellegének megváltozása
 • a bőr változása, ráncosodás
 • a látás élességének, a szem csillogásának megváltozása
 • feledékenység
 • alvás jellemzők változása

Fiatalító wellness csomag tartalma:

 • 5 éjszaka szállás, Kis Dunára néző standard szobában, amelyet angol stílusú berendezés ékesít. Szobáink, LCD Tv-vel, telefonnal, wifi internet csatlakozással, minibárral, hajszárítóval és borotválkozó tükörrel felszereltek.
 • Teljes ellátás az ayurvéda és a rasayana ajánlásainak megfelelő étel és italok kínálatával

[templatic_msg_box type=”alert”]

Ayurveda táplálkozás:

A táplálkozás alapja a zöldségek, gyümölcsök, teljes értékű gabonák alkalmazása, amelyek energiát adnak egész nap. Lényeges az egészséges emésztés fenntartása, amit a rostok, a megfelelő folyadékfogyasztás, az anyagcserét javító ízek és fűszerek alkalmazása. Az ayurveda ismeri a pre és probiotikumok fogalmát. Nem alkalmazunk élelmiszeripari finomított termékeket, mesterséges édesítőszereket. Az édes ízt mézzel, nem finomított cukrokkal, aszalt gyümölcsökkel biztosítjuk. Egészséges ember élelmezésében mind a hat íznek szerepelni kell.
édes, savanyú, keserű, fanyar, sós, csípősen fanyar.
Jellemzően használt fűszerek: fokhagyma, gyömbér, kurkuma, kömény, római kömény, bors. A húsfogyasztást vissza kell fogni, kevés, fűszeres, húsfalatkák megengedhetőek zöldséggel keverve. A húshoz tejtermék nem használható fel.

[/templatic_msg_box]

 • érkezés napján a program egyéni vizsgálattal kezdődik
  személyiség meghatározása, melyből következően megállapítjuk a szükséges étkezést és mozgást
  a szervezetben bekövetkező változások mérése valamint vérnyomás és oxigén szint meghatározása
  személyes elbeszélgetés szakemberrel (Dr. Szalkai Iván)
 • 5 alkalommal reggeli jóga a testi és szellemi erők felébresztése érdekében
 • 2* 50 perc életterápiás masszázs
 • 2*25 perc ayurveda masszázs
 • 4*50 perc rózsavizes kozmetikai kezelés
 • napi minimum egy óra mozgás (nordic walking, egyensúlyjavító eszköz, futópad, kerékpár, séta, edzőtermi gépek)
 • Meditáció, amellyel a testet teljesen ellazítjuk és szellemünket átengedjük a nyugalomnak és a bensőkre való koncentrálásnak.

 

Fiatalító programunkat jól kiegészíti Antik Római Wellness részlegünk a Wellness Forrás ódon falai között. Akik a hagyományos wellnessnél izgalmasabb és különlegesebb élményre vágynak nagyon fogják élvezni szolgáltatásainkat.

[templatic_contentbox type=”info” title=”Antik római wellness részlegünk használata”] … hisz az egészségünk megőrzéséhez mindennap szükségünk van egy aromás fürdőre vagy egy illatos masszázsra. Ajánljuk azoknak, akik a hagyományos wellnessnél izgalmasabb és különlegesebb élményre vágynak. Meglepő, és érdekes, hogy az eredeti wellnesst már az ókori rómaiak is ismerték, hisz “fürdőiket” már ők is a testi és szellemi felfrissüléseiknek építették.
[templatic_button link=”https://wellnesshotel.hu/antik-romai-wellness-csomagajanlatainkban/” size=”large” type=”primary”] Részletek olvasása [/templatic_button] [/templatic_contentbox]

Fiatalító wellness csomagunk ára:  99 900,- Ft/fő

 

ajanlatkeres-nagy

Szeretné tudni, hogy Önnél elkezdődött-e az öregedés folyamata? Töltse ki Anti aging – Örökifjú kérdőívünket!

[templatic_button link=”https://wellnesshotel.hu/anti-aging-orokifju-kerdoiv/” size=”medium” type=”primary”] Anti aging – Örökifjú kérdőív [/templatic_button]

Pin It on Pinterest