Házon belüli programok

Szállodai programok

A házon belüli programjainkon történő részvétel a szálloda vendégei és a napi wellness belépővel érkezők számára is előzetes bejelentkezés alapján lehetséges, a programot megelőző napon 19:00 óráig a recepción személyesen, vagy telefonon a 06-24/523-230 mellék: 0 telefonszámon.

 
 

Társas- és kártyajátékok:

A recepción többféle társas- és kártyajáték közül választhatnak Vendégeink, melyekkel még színesebbé és emlékezetesebbé tehetik pihenésüket.

 

Házon belüli program órarend

A program változtatás jogát fenntartjuk, kérdés esetén forduljon bizalommal a recepcióhoz, wellness recepcióhoz.

Ízelítő programjainkból

8kincs – stresszmenedzsment

Kínai egészséggimnasztika és ellazítási gyakorlat a stressz céltudatos leépítésére. A belső energiáknak (a Qi-nek) a kiegyensúlyozása, a blokádok feloldása.

Tibeti jóga – energiagyakorlat

Az egészség megtartására. Kiegyensúlyozzák a test energiaközpontjainak a forgását. Ösztönzik a keringést, így méregtelenítő hatásúak. A mély légzés általi oxigéndús vér ad új erőt és energiát a sejteknek, a lassú légzésnek köszönhetően pedig optimális lesz a szív működése.

Do-in- önmasszázs

A keleti gyógyászat azt tartja, hogy életenergia, életerő áramlik bennünk, amelyeket a meridiánokon (energiapályákon) keresztül megszólíthatunk. A Do-in önmasszázs, könnyed ujjnyomásos és egymásra épülő gyakorlatok sorozata, amely finom ütögetésekből áll. A meridián pályákat szabadítjuk fel, aktivizáljuk. Ezek a gyakorlatok szabályozzák az életenergia áramlását a gyakorlatot végző személy testében és tudatában. A Do-in kiegyenlíti és helyreállítja a testünkben keringő energiát és, ha szükséges, többlet kozmikus energiához juttatja szervezetünket. Gyógyító ha­tása már a legelső gyakorlatsorozatok elvégzése után megmutatko­zik. A hagyo­mány szerint a Do-in már jóval az akupunktúra előtt létezett és ered­ményei gyakran felülmúlják az akupunktúra eredményeit. A Do-in végzése közben nagyon fontos a figyelem, a belső átélés. Olyan ez, mint az aktív meditáció, miközben erősítjük a testtudatosságot. Megismerjük, felfedezzük újra saját testünket. Nagyon sokszor elfelejtjük azt, hogy amíg magunkkal nem vagyunk jóban, amíg nem szeretjük magunkat, addig másokat sem tudunk szeretni.

Foglalkozz a lelkeddel! „problémamegoldó” meditáció (szellemi megtisztulás)- a nyugati világ jógája

Önmagunkba mélyedés, ellazult, relaxációs helyzetben, miközben mentális tevékenységet folyatatunk. (A test, az elme és a lélek számára is egészséges – és szükséges is!  (Kivédi a szívinfarktus, az agyvérzés, de még a daganatos megbetegedéseket is) Több oxigén jut az agyunkba, mint alvás közben. Kitágulnak az erek, tehát jobb lesz a szerveink vérellátása. A szorongásos megbetegedésben és a magas vérnyomásban szenvedőknél a vér tejsav szintjének csökkenésével érünk el eredményt. A jó hatású HDL- és a rossz hatású LDL-koleszterin aránya is kedvezően változik. 18-20 százalékkal lecsökken az anyagcsere, komótosabban tudják feldolgozni a tápanyagokat. Húsz perc ellazulással annyi feszültséget tudunk a szervezetből levezetni, amennyit három óra alvással! De már öt perc után kialakulnak az előbb felsorolt élettani hatások, és már három perc elteltével érezhető pozitív változás a szervezetben.)

Transform-reform életmódprogram –  Test (SZ)építés, stresszoldó beszélgetés

Megfelelően színezzünk. Találjuk meg legelőnyösebb színeinket évszaktípusunknak megfelelően. Test-tudat-ébresztő + Ön-bizalom-építő beszélgetés. Saját belső (sz)épség felfedezése , felépítése, kivetítése (saját színünk megtalálásával, kirajzolásával). Mit (t)eszünk és mire lenne szükségünk?

Funkcionális tréning –  Összetett gyakorlatokat végzünk

Olyan eszközt használunk, amely enged szabadon mozogni (elég 1-1,5l-es ásványvizes palack) Ez a tréning előkészíti szervezetünket, izomzatunkat a mindennapi igénybevételre. Olyan gyakorlatsor, mely által hatékonyabban tudjuk végezni a mindennapi rutinfeladatokat. Egyetlen érintkezési pont a talajjal a talp. Teljes mozgásterjedelemben, az egész testre kiterjedő változatos gyakorlatokat végzünk, így nem csak testünket, de szellemünket is épen és fitten tartsuk. Az erős alap megteremtője!

Power and streching – Alakreform

Izoláltan dolgozunk izomcsoportokra Izomszépítés –Izomtónus fejlesztés! Formás, erős izmok. Az izmok edzésével nagyon jó kondíciót tudsz felépíteni más sportokhoz, növelheted az erő-állóképességedet. Saját testsúllyal, eszközzel (súlyzó, labda) végzett mozgáselemeket tartalmaz.

A játék lendületbe hoz

kvíz, activity, csapatépítő játékok… a képzelet szabja a határokat.

 

ajánlatkérés

14 hozzászólás

 1. Mit takar a délutáni kóstoló a program naptárban ?

  Válasz
  • Kedves Regina!
   A kóstoló különféle sós, vagy édes sütemények, esetleg kis pizza, gyümölcsök, stb, kóstolását jelenti. Munkatársaink egy tálcán kínálják vendégeinknek.
   Üdvözlettel, Duna Relax Hotel****

   Válasz
 2. Tisztelt Cím!
  Férjemmel 02.25 és 28 között foglaltunk szobát a szállodaban. Érdeklődnék,hogy ebben az időszakban lesz-e lehetőségünk szauna szeanszon részt venni?

  Válasz
  • Kedves Ágnes!
   Programkínálatunkat itt tekintheti meg.
   https://wellnesshotel.hu/hazon-beluli-programok/
   Igyekszünk az aktuális hét mellett a következő hét programjairól is tájékoztatni vendégeinket, de 2 hétre előre nem publikáljuk a programkínálatot.
   Hetente 2-3 alkalommal van szauna programunk, bízunk benne az Ön által említett időszakban is élvezhetik majd ezt a méltán népszerű programot.
   Szeretettel várjuk!
   Üdvözlettel, Duna Relax Hotel****

   Válasz
 3. 2018.02.04 és 2018.02.12 között semmilyen program nem lesz? Erre nincs egy program füzet sem feltöltve. Gondolom ez véletlen.

  Válasz
  • Kedves Érdeklődő!
   Elnézését kérjük, hogy nem volt publikálva a program weboldalunkon, de vendégeink a szállodában részletesen tájékozódhatnak az eseményekről és programokról.
   Üdvözlettel, Duna Relax Hotel****

   Válasz
 4. Tisztelt Szálloda!
  A “Házon belüli program órarend” alatt mindig csak az aktuális hét programja jelenik meg, valahányszor nézem. Meg lehetne oldani, hogy több hétre előre feltöltsék a programtervet? (Amennyire csak előre látnak.)
  A tartózkodási időm megtervezése szempontjából sem lenne rossz – és lehet, hogy mások is így vannak vele.
  Aztán persze ki lehet írni (amennyiben jóval előre töltik fel a programtervezetet), hogy “a változtatás jogát fenntartjuk”.
  Köszönettel,
  Ivi

  Válasz
  • Kedves Ivi!
   Köszönjük észrevételét, melyet a lehetőségekhez mérten igyekszünk figyelembe venni.
   Szeretettel várjuk, kellemes pihenést kívánunk, üdvözlettel,
   Duna Relax Hotel

   Válasz
 5. Tisztelt Szálloda!

  Ezek a programok mindig ingyenesek? Illetve minden héten vannak ilyenek?

  Üdvözlettel: Hegedűs Dóra

  Válasz
  • Kedves Dóra!
   A programok ingyenesek szállodánk vendégei részére, amennyiben olyan programunk van, ami térítéses, azt jelezzük a programnál.
   Üdvözelettel, Duna Relax Hotel

   Válasz
 6. Tisztelt Cím!

  Most láttam, hogy felújítják a wellnesst. Ez a gyakorlatban, konkréten a július 13-ai héten mit jelent a wellness használata szempontjából?

  Köszönöm!

  Válasz
  • Kedves Ildikó!
   A belső wellness részleg egy harmada lesz elkülönítve, ami a tepidáriumot és az infra szaunát érinti, itt festés és új falburkolat elhelyezése fog történni. A medence tér, finn szauna, gőzszauna, kondisarok és a szolgáltatási részleg (masszázs, kozmetika, manikűr-pedikűr), valamint a külső wellness részleg zavartalanul üzemel.
   Üdvözlettel,
   Kék Duna Wellness Hotel****

   Válasz
 7. Jószándékú észrevétel:
  Jó esetben a gyerekek (és a felnőttek is) dél tájban ebédelnek (utána alszanak). Szerintem nem túl előnyős ekkorra gyerekprogramot szervezni.

  Válasz
  • Kedves Edina!
   Köszönjük szépen észrevételét, programszervező kollégáinkkal megvizsgáljuk a lehetőségeket.
   Üdvözlettel,
   Kék Duna Wellness Hotel****

   Válasz

Egy hozzászólás elküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Online ügyintézés

árkalkuláció -online foglalás

ajánlatkérés

nyugdíjasoknak extra kedvezmények

Csatlakozzon rajongóinkhoz

Pin It on Pinterest