Foglalás
Bezár

Néhány éjszaka egy wellness szállodában csodákra képes!

Cikkünkben bemutatjuk, milyen pozitív hatással lehet életünkre néhány nap kikapcsolódás.
Magyarországon rengeteg wellness szálloda található, hiszen a mai rohanó világban elengedhetetlen a pihenésre szánt idő.

A pihenés nem egyenlő a lustasággalEgyre több pszichológiai szakirodalom és cikk hívja fel figyelmünket a relaxáció fontosságára. Gondoljunk úgy a pihenésre, mint egy fontos napi teendőre, hiszen ez nem egyenlő a semmittevéssel. Ilyenkor a testünk és az elménk egyaránt regenerálódik, már 30 – 60 perc alatt
teljesen másképp tudunk a körülöttünk levő világra tekinteni.

Miért más egy szállodában pihenni, mint otthon?Ebben a kérdésben nagy titok talán nem is rejlik. Az otthonunk mindig is a szívünkhöz legközelebb álló hely lesz, de a fejünkben mindig motoszkál a köré épülő rutin. Ha egy pihenéssel töltött napot tervezünk, akarva akaratlanul felpattanunk kedvenc fotelünkből egy-egy teendő miatt. Csak egy gyors mosás, vagy éppen a mosogató van tele, esetleg a szomszéd csönget egy bögre cukorért.
Egy szállodában teljesen el tudunk távolodni a mindennapi teendőktől, a hétköznapok mókuskerekétől, és elkerülhetünk minden stresszes helyzetet. Találd meg a lelki egyensúlyt egy medence szélén ülve, frissítő itallal a kezedben, vagy vegyél részt egy hosszú masszázs kezelésen.

A párkapcsolati egyensúlySokan saját magunkra ismerünk, vagy legalább egy embert említeni tudunk a baráti körünkből, ahol párkapcsolati problémákat, gyakori veszekedést látunk. Ezen semmi meglepő nincs, hiszen egy felgyorsult világban, állandó rohanásban éljük mindennapjainkat. Akaratlanul is eltávolodunk párunktól, amit korábban vonzónak, vagy szórakoztatónak találtunk, hirtelen feszültséget generál köztünk. Hagyjátok magatok mögött a hétköznapok rohanását és a rengeteg felelősséget.
Találjátok meg egymást újra, elvonulva a világ elől, kettesben. Töltsetek el együtt minőségi időt, egy hosszú fürdőzés, egy páros masszázs vagy egy gyertyafényes vacsora mellett. Egy wellness szálloda tökéletes lehetőséget kínál egy romantikus kiruccanásra és zavartalan pihenésre.

Miért a Duna Relax Hotel?Szállodánk a főváros közelében helyezkedik el, könnyen megközelíthető, mégis épp elég távol van ahhoz, hogy kiszakadjunk a mindennapok forgatagából. Még ennél is fontosabb, hogy felnőttbarát
szállodánkban semmi sem zavarhatja meg pihenésed, hiszen nincsen gyermekzsivaj, senki nem ugrál a medencében, itt minden a kikapcsolódásról szól! Legyen szó lelki, vagy párkapcsolati egyensúlyról, mi mindent megteszünk azért, hogy néhány nap alatt feltöltődj, és frissen, új szemlélettel tekints a világra!