Foglalás
Bezár

Aki legyőzte az időt – Keleti Ágnes

2023. január 27., 18:00 Szigetszentmiklós, Városi Könyvtár és Közösségi Ház Tököli út 19. Normál jegy: 1000 Ft, diák és nyugdíjas jegy: 700 Ft
Aki legyőzte az időt – Keleti Ágnes
Aki legyőzte az időt – Keleti Ágnes (dokumentumfilm, 81 perc)

Az „Aki legyőzte az időt” Keleti Ágnesről, a világon ma élő legidősebb olimpiai bajnokról készült intim portréfilm.
A tornasport kiemelkedő csillaga 10 olimpiai éremmel a XX. században sport történelmet írt. A dokumentumfilm Keleti Ágnes egy évét követi, a 100. születésnaptól a 101-ig. Az élete mindennapjait bemutató jelenetek mellett különleges életének története naplójából, régi és friss interjúkból bontakozik ki, miközben életfilozófiáját, értékrendjét elmélyült intim beszélgetésekből ismerhetjük meg. A történet átélhetőségét gazdag archív felvételek és animációs betétek segítik. Ágnes sorozatosan győzte le az időt, bizonyítva, hogy soha nem szabad feladni céljainkat, nem kell mások elvárásainak megfelelni, csupán önmagunknak, saját elveinkhez kell hűnek maradnunk.

Rendező és vágó: Oláh Kata
Narrátor: Pető Kata, Faya Bradbrook

A közönségtalálkozó vendége:

Oláh Kata rendező
Házigazda: Petró Karesz (Lakihegy Rádió műsorvezetője)

Jegyár: Felnőtt: 1000 Ft, diák / nyugdíjas: 700 Ft
Jegyek elővételben kaphatók.

További információ:
  • Telefon: 36 24 530 980
Google Naptárhoz adás

Kapcsolódó ajánlataink az esemény időpontjában

Előfoglalás 2023
Foglalja le most pihenését limitált akciónk keretében 12%-os kedvezménnyel! Az akció vége: 2023.02.21
Békés téli wellness napok
Töltse a telet a mindig gyönyörű Kis-Duna partján, figyelje meg a téli, jeges méltóságába öltözött vízpartot felnőttbarát Wellness Forrásunk ablakain keresztül. Zimankós időben is szeretettel várjuk, relaxáljon velünk!
Kedvezményes nyugdíjas csomag
Wellness hotelünk nyugdíjas kedvezményekkel, apró figyelmességekkel kedvez örökifjú vendégeinknek! Ajánlatunkat kizárólag nyugdíjas vendégeink vehetik igénybe.
Felnőttbarát wellness lazítás
Töltse pihenését a mindig gyönyörű Kis-Duna partján, figyelje meg a tündöklő vízpartot felnőttbarát Wellness Forrásunk ablakain keresztül. Madárcsicsergős hangulatban várjuk szeretettel, relaxáljon velünk!