Foglalás
Bezár

Prémium kiegészítések

Tegye különlegessé pihenésüket, szerezzen maradandó élményt Kedvesének, Szeretteinek! Prémium kiegészítéseinkkel kibővítheti foglalását online foglalói felületünkön!

Lánykérés exkluzív pluszLánykérés romantikus wellness szállodánkban Ráckevén! Romantikus Duna-parti séták, piknik kettesben, szikrázó szerelem és életre szóló tervek, egy meseszép kis hotelben töltött mézédes napok… Ha úgy érzi megtalálta szíve hölgyét, ha egy élet is kevés volna, hogy beteljen szépségével, kedvességével ne habozzon megkérni a kezét. Az élet párban csodaszép. Számtalan alkalom nyílik nálunk arra, hogy feltegye a kérdést, mely mindkettőjük életét bearanyozza!


Duna-parti romantika exkluzív pluszDuna-parti romantika, élményt és kalandot gyűjtőknek! Vágyik rá, hogy kedvesével néhány különleges, pihentető, romantikus napot töltsön kettesben egy álomszép helyen, ami közel van, mégis távolra repíti Önöket a hétköznapok világától? Szívesen tenne egy varázslatos időutazást a romantika szárnyain? Az útlevelekre most nem lesz szükség, bátran hagyják őket a fiókban.


Élménysziget exkluzív pluszÉlménysziget, ahol élmények özönével kényeztetjük Önöket! Imádja az élet minden élvezetét és épp itt az idő egy kis extra pihenésre? Engedje, hogy kényeztessük! Ha szereti a kivételes pillanatokat, az eleganciát, a meghittséget, a fenséges kényelmet, pikáns ízeket, mindezt cseppnyi luxussal megfűszerezve, akkor csodás környezetben fekvő szállodánk különleges csomagajánlatát Önnek állítottuk össze. Fogyasszák párjával a pazar, pezsgős reggelit az ágyban, romantikus hangulatban a nap kiváló indításaként. Napközben élvezzék antik római wellness birodalmunk kényeztető szolgáltatásait és látogassanak el a híres Savoyai kastélyba. Vacsoránál pedig azonnal észre fogják venni – a kifejezetten az Önök számára – feldíszített, gyertyafényes asztalunkat elegáns éttermünk leghangulatosabb szegletében.


Harmónia liget exkluzív pluszHangolódjon romantikára kedvesével Harmónia ligetünkben! Ajándékozza meg kedvesét az édeni pihenés, a mesés harmónia élményével, lebegjenek a szerelem könnyű szárnyán minden nálunk töltött percben. Hangolódjanak egymásra és kényeztessék érzékeiket különleges masszázsainkkal, pakolásainkkal élménymedencénk szolgáltatásaival. Amikor visszavonulnak szobájuk rejtekére, romantikus órákra az édes érintések, halk suttogás, apró finomságok intim birodalmába, könnyedén ráhangolódnak az édeni harmónia érzéki hullámaira.

Élvezze párok számára kínált Harmónia liget kiegészítő csomagunkat kedvesével Duna parti szállodánk elegáns miliőjében!


Édes kísértés exkluzív pluszÉdes kísértés – élmények kettesben!

Fantáziát csiklandozó, édes kísértésre invitáljuk Önt és párját meseszép szállodánkba, mely a lágyan hullámzó kék Duna partján, romantikus napok felejthetetlen élményét kínálja Önnek és kedvesének. Lepje meg szíve választottját és töltsenek mámorító napokat édes kettesben a Duna Relax Hotelben. Érzékeket ösztönző, igazán édes összeállításunknak képtelenség ellenállni épp úgy, mint egy kocka lágyan olvadó csokoládénak.

Üdvözöljük Önt az édes kísértés mennyei birodalmában!

Élvezze párok számára kínált Édes kísértés kiegészítő csomagunkat kedvesével Duna-parti szállodánk elegáns miliőjében.


Neves napok exkluzív pluszÜnnepeljék a neves napokat szállodánkban, Ráckevén! Születésnap közeleg? Vagy egy kettesben töltött névnapról álmodoznak? Netán kollégájuk, családtagjuk nyugdíjba készül? Ajándékozzon az ünnepeltnek egy különleges „időutazást” antik római wellness birodalmunkba. Még az útlevelet sem kell magukkal hozni, mégis messze tájakra, régmúlt korokba repítjük Önöket az idő szárnyain. Neves napok csomagunkat Önnek ajánljuk. Néhány együtt töltött felhőtlen nap, amikor egymásra hangolódhatnak, kikapcsolódhatnak és kettesben élvezhetik az édes élet örömeinek kavalkádját, már önmagában is élmény. Ünnepeljenek fejedelmien, legyenek urai és úrnői ennek a varázslatos helynek és élvezzék az egykori Róma arisztokráciájának fényűző életét.

A különleges alkalom minden pillanatát kedvesével töltheti!

Kulturális barangolások exkluzív pluszKalandozzon Ráckevén, fedezze fel a wellness és a város szépségeit! Fedezze fel a meseszép Duna parti kisváros számtalan apró titkát, csodás épületeit, szobrait és mindezen keresztül kalandos történeteit. Tudta, hogy a város már a rézkorban is lakott volt? A honfoglalás után az egész Csepel-sziget, így Ráckeve területe is a fejedelmi törzs szálláshelye volt. 1440-ben a török elől menekülő szerb lakosság telepedett le, a 16. században török uralom alá került, később a városba német telepesek érkeztek. Számos népcsoport élt itt, és nyomta rá bélyegét kultúrájával, szokásaival és hagyományaival a településre, színessé, változatossá, különlegessé téve ezzel a mai Ráckevét.

Ezen a kulturális ösvényen barangolhatnak idegenvezetőnkkel Ráckeve nevezetességeihez, látványosságaihoz és mesél történetükről magával ragadó lelkesedéssel. Útjuk során megismerhetik a településen élt Nepomuki János történetét, akiről János Vitéz karakterét formálta meg a költő, és ellátogatnak az ország egyetlen ma is működő hajómalmához. Múzeumok, képtárak galériák, romantikus utcák rejtekén álló szobrok, és számtalan látnivaló várja önt a Kulturális barangolás során!


Vitál exkluzív pluszVitál napok! Frissítő wellness pihenés, egészségprogrammal.

Bizonyára Ön is érzi néha a rohanó hétköznapokon, hogy fogytán az energia, és csökken a türelem. Jól esne egy kis felfrissülés, lazítás, kényeztetés. Ilyenkor egy varázslatos vitaminbombáról álmodozunk, hogy ezt a felfokozott időszakot még több energiával élhessük át. De Ön egy szimpla vitaminbombánál többet érdemel, dobja el terheit és frissüljön fel a Duna Relax Hotelben!

Vitalizáló programok frissítő tárházát állítottuk össze.

Nálunk a természet közelsége, a változatos konyha, a wellness kezelések, a mozgásprogramok, a személyes tanácsadások, egyénre szabott mozgási, étkezési és öltözködési útmutató, olyan izgalmas különlegességekkel, mint például az energetizáló színeink megtalálása mind-mind a wellness pihenés része. Kínálatunkban a hangsúlyt a finom belső harmónia megteremtésére helyezzük, jógával, meditációval, stressz oldással, mandalakészítéssel, melyek mellett fizikai kondíciónkat is erősítjük, Chi Kung gyakorlatsorokkal, stretching nyújtógyakorlatokkal és a víz kellemes közegét kihasználva – vendégeink egyik kedvenc programjával- az aquafitness dinamikus, mégis könnyed gyakorlataival.

Vitathatatlanul a Vitál az egyik legnépszerűbb kiegészítő csomagunk.