I. évf. 07. szám

Kék Duna Post

Kék Duna Post1

Napi hírek a Kék Duna Wellness Hotel**** vendégei részére

Sok szeretettel köszöntjük ma Zsombor és Kolos nevű vendégeinket nevük napja alkalmából!

Mai időjárás

Pénteken változóan felhős lesz az ég, főleg a reggeli órákban párás, foltokban ködös lesz a levegő. 17 fok körül alakulhat a délutáni órák hőmérséklete.

Nap idézete

„A lehetetlen csupán egy nagy szó, amellyel a kis emberek dobálóznak, mert számukra könnyebb egy készen kapott világban élni, mint felfedezni magukban az erőt a változtatásra.
A lehetetlen nem tény. Hanem vélemény. A lehetetlen nem kinyilvánítás. Hanem kihívás.
A lehetetlen lehetőség. A lehetetlen múló pillanat. A lehetetlen nem létezik. /Muhammad Ali/

Horoszkóp

Ikrek /Január 21. – Február 20./

Nyitott és vidám, és ez a munkahelyi kapcsolatain is meglátszik. Jó időszak ez arra, hogy a kollegiális viszonyt javítsa, fejlessze és kiépítse, és nem csak a saját érdekeit illetően. Igen jó politikus e téren, amire a főnökei is felfigyelhetnek. A munkaszervezés terén is lehetnek igen konstruktív ötletei, amivel nem csak a saját, de a többiek útját is egyengetheti. A politikus döntések persze nem mindenkinek nyerik el a tetszését.

Ismerjék meg a Kék Duna Wellness Hotel**** személyzetét

Zsivnovszki Gergely, recepciós vagyok. Öt éve dolgozom a Kék Duna Wellness Hotelben recepciósként. A Budapesti Gazdasági Főiskola idegenforgalomi és szálloda szakán végeztem.
Szabadidőmet a családommal töltöm, 2 kisgyermekem van. Szívesen kirándulunk, hobbim a természetfotózás és a sportolás.
További tervek?
Jelenlegi pozíciómban jól érzem magam, remélem, hogy még hosszú ideig dolgozhatok a Kék Duna Wellness Hotel fiatal csapatában.

Napi wellness ajánlatunk

Virágzó tea: Virágzó teáink a legmagasabb minőségű, igen ritka Ezüst Rügy fehér tealevelekből készülnek. Tealeveleink több mint 80%-át a tavaszi szüretben válogatják, ami az év legmagasabb minőségét képviseli. Teáink ízét és zamatát természetes jázmin virágok közötti szárítás gazdagítja.

További tájékoztatásért érdeklődjön a wellness recepción!

Kék Duna újdonságok, csomagajánlatok

Töltse nálunk a Karácsonyt!

Különleges programjaink Karácsonyi csomagunkban:

Szauna program képzett szauna mesterünkkel, különleges felöntések alkalmazásával, mely a test és a lélek harmonizálására szolgál.
Virágzó tea bemutató,
Aerobic és vízi torna
Forralt bor és sült gesztenye ünnepi hangulatban

Környékbeli programajánló

Római katolikus templom és Világháborús emlékmű

A templom felépítéséhez Mária Terézia lánya, Krisztina főhercegnő adománnyal járult hozzá. A főoltár feletti Szent Márton festmény 1800 táján készült. A katolikus templom mellett állították fel a világháborús halottak emlékművét, ami egyszerűségével – csiszolt kőtömbre szálló turulmadár – és sűrűn vésett neveivel emlékeztet a szörnyű évekre. Kő Pál szobrászművész alkotása a világháborúban elesettek emlékműve.

Helyszín: 2318 Szigetszentmárton, Templom tér 1. Nyitva tartás: egész évben
Látogathatóság: előzetes bejelentkezéssel. Telefon: +36 (24) 456-312

Túravonal javaslat biciklivel

Ráckeve – Szigetújfalu – Szigetszentmárton – Ráckeve

Hossza: 18 km. Nehézségi fok: közepes, helyenként ügyességet igénylő útszakaszok.
Jellemzője: családoknak ajánlott barátságos útvonal, szép környezettel, érdekes élővilággal.
Ezt az útvonalat, valamint a gáton való biciklizést csak kalandosabb kedvű kerékpárosoknak, vagy túrabiciklivel rendelkezőknek ajánljuk.
Kirándulásunk érdekes színfoltja lehet a Nagy-Duna partján vezető szaggatott vonallal jelzett útszakasz bebarangolása, amely erdős, zöld területen halad. Az erre biciklizőket a part közelében pihenőhely várja, ahol frissítők, üdítőitalok kaphatók. Ezen a részen található a Téry Ödön Túraklub sátorozó helye.

Pin It on Pinterest