I. évf. 09. szám

Kék Duna Post

Kék Duna Post1

Napi hírek a Kék Duna Wellness Hotel**** vendégei részére

Sok szeretettel köszöntjük ma Réka és Leó nevű vendégeinket nevük napja alkalmából!

Mai időjárás

Vasárnap kezdetben keleten, délutántól egy mediterrán ciklon hatására délnyugat felől a Dunántúlon várható egyre többfelé eső, zápor. Napközben is marad a sok felhő, délutántól a Dunántúl déli felén megélénkül a szél, 11-15°C közötti maximumokra van kilátás. Hajnalban 4 és 9°C közé csökken a hőmérséklet.

Nap idézete

„Van az utazás… Izgatottan készülsz rá, tervezel, szervezel, és ahogy közeleg az idő, egyre kevesebbet alszol. Aztán elérkezik a nagy nap. Vágyaid teljesülésének napja. A nagy utazás. Egy számodra hívogató tájra. Izgatottan fedezed fel, teszed magadévá. És egy életre megőrzöd magadban.” /Csitáry-Hock Tamás/

Horoszkóp

Skorpió /október 24. – november 22./

Ellenségünknek sose válasszunk Skorpiót, szövetségesnek azonban kiválóak. A legbizalmatlanabb jegy a Skorpió, ezért ha valaki egyszer eljátssza a bizalmát, nincs pardon. Egy Skorpió mellett lehetetlen unatkozni, inkább felkavarják az állóvizet, mintsem eléldegéljenek a langyos vízben. Kétségtelen, hogy a végletességük  miatt a legrosszabb jegy címet kivívták maguknak, azonban ilyen megkülönböztetés nincs az asztrológiában, de abban azért egyetérthetünk, hogy nagyon sokfélék, nehéz őket kiismerni és a legmegosztóbb jegyek egyike.

Ismerjék meg a Kék Duna Wellness Hotel**** személyzetét

Imre Richárd, room division manager vagyok, 2008. január 15-e óta dolgozom a szállodában.

Szabadidőmet a családommal töltöm. Ha időm engedi, akkor fotózással foglalkozom, főleg „spotterkedem” (repülőgép fotózás), mellette szeretek focizni, kirándulni és főzni.

További tervek?

Kijutni Las Vegasba a póker világbajnokságra, majd bejárni a világ számos pontját.

Napi wellness ajánlatunk

Merülő-medence-Frigidárium
A szauna és a gőz melege után, le kell hűteni a testet, majd merülő-medence hideg vizével helyreállítjuk a véredények állapotát és ezzel a vérkeringést, így edzhetjük immunrendszerünket.

Kék Duna újdonságok, csomagajánlatok

Töltse nálunk a Karácsonyt!

Különleges programjaink Karácsonyi wellness csomagunkban:

– Szauna program képzett szauna mesterünkkel, különleges felöntések alkalmazásával, mely a test és a lélek harmonizálására szolgál
– Virágzó tea bemutató,
– Aerobic és vízi torna
– Forralt bor és sült gesztenye ünnepi hangulatban

Környékbeli programajánló

Árpád szobor

A Savoyai kastély melletti kis téren áll Szász Gyula horganyötvözetből készült, távolba mutató kacagányos, pajzsos Árpád Vezér alakja. Az egyetlen vidéki Árpád szobrot a millenniumi ünnepségek során avatták fel. A szobormű hengeres talapzatán Árpád fia, Zsolt születésének ünnepsége látható.

Túravonal javaslat biciklivel

Ráckeve – Szigetújfalu – Szigetszentmárton – Ráckeve

Hossza: 18 km
Nehézségi fok: közepes, helyenként ügyességet igénylő útszakaszok

Jellemzője: családoknak ajánlott barátságos útvonal, szép környezettel, érdekes élővilággal
Ezt az útvonalat, valamint a gáton való biciklizést csak kalandosabb kedvű kerékpárosoknak, vagy túrabiciklivel rendelkezőknek ajánljuk.
Kirándulásunk érdekes színfoltja lehet a Nagy-Duna partján vezető szaggatott vonallal jelzett útszakasz bebarangolása, amely erdős, zöld területen halad. Az erre biciklizőket a part közelében pihenőhely várja, ahol frissítők, üdítőitalok kaphatók. Ezen a részen található a Téry Ödön Túraklub sátorozó helye.

Pin It on Pinterest