I. évf. 12. szám 

Kék Duna Post

Kék Duna Post1

Napi hírek a Kék Duna Wellness Hotel**** vendégei részére

Sok szeretettel köszöntjük ma Szilvia és Szaniszló nevű vendégeinket nevük napja alkalmából!

Mai időjárás

Szerdán északnyugat felől gyenge hidegfront érkezik. Ennek hatására ismét beborul az ég, eleinte az ország nyugati felén, majd egyre többfelé számíthatunk kisebb csapadékra. A Dunántúlon, majd estétől északkeleten is feltámad a szél. Hajnalban 1 és 9, délután 7 és 13 fok között alakul a hőmérséklet.

Nap idézete

“Nem lehet olyan álom, melynek eléréséhez ne lenne elég erőd…” / Richard Bach/

Horoszkóp

Skorpió /október 24. – november 22./

Ellenségünknek sose válasszunk Skorpiót, szövetségesnek azonban kiválóak. A legbizalmatlanabb jegy a Skorpió, ezért ha valaki egyszer eljátssza a bizalmát, nincs pardon. Egy Skorpió mellett lehetetlen unatkozni, inkább felkavarják az állóvizet, mintsem eléldegéljenek a langyos vízben. Kétségtelen, hogy a végletességük  miatt a legrosszabb jegy címet kivívták maguknak, azonban ilyen megkülönböztetés nincs az asztrológiában, de abban azért egyetérthetünk, hogy nagyon sokfélék, nehéz őket kiismerni és a legmegosztóbb jegyek egyike.

Ismerjék meg a Kék Duna Wellness Hotel**** személyzetét

Ritzl Dániel, felszolgáló tanuló vagyok. 2013.09.04. óta dolgozom a szállodában.
Szabadidőmben szeretek a barátaimmal lenni (buli, mozi, kirándulás, stb.)

További tervek?

A jövőben szeretnék óceánjárón dolgozni és be szeretném járni a világot, hogy ebben a szakmában minél több tapasztalatot és tudást szerezhessek!

Napi wellness ajánlatunk

Infraszauna
Az infrakabin a mélyebb rétegek méregtelenítését végzi, a sejtregenerációban és a cellulitis eltüntetésében játszik szerepet. Az infrakabin zsetonnal működik, melyet a recepción biztosítanak kollégáink.
Egy zseton 28 perces programot indít el.

Kék Duna újdonságok, csomagajánlatok

Töltse nálunk a Karácsonyt!

– Szauna program képzett szauna mesterünkkel, különleges felöntések alkalmazásával, mely a test és a lélek harmonizálására szolgál
– Virágzó tea bemutató,
– Aerobic és vízi torna
– Forralt bor és sült gesztenye ünnepi hangulatban

Környékbeli programajánló

Ráckevei piac és Vízmalom látogatás

Ráckeve egyik nevezetességének számít a Duna-parti sétányon megrendezésre kerülő piac. A tradicionális eseményen a helyi termelők kiváló termékeit vásárolhatja meg az idelátogató közönség. A vízpart nyújtotta hangulat, a kürtöskalács és a sült kolbász illata teszi varázslatossá az itt töltött pillanatokat. Különösképpen ajánljuk az Imi-féle sült kolbászt és pecsenyét a református templommal szemben, ahol garantáltan különleges gasztronómiai élményben lesz része. A piac minden szerdán és szombaton kerül megrendezésre.
Magyarország utolsó hajómalmának az ún. Gyurcsik-féle 12-es sorszámú hajómalom rekonstrukciója, mely Mendele Ferenc felmérései alapján közösségi összefogásnak köszönhetően 2007 és 2010 között épült fel.

Túravonal javaslat biciklivel

Ráckeve – Szigetújfalu – Szigetszentmárton – Ráckeve Hossza: 18 km

Nehézségi fok: közepes, helyenként ügyességet igénylő útszakaszok

Jellemzője: családoknak ajánlott barátságos útvonal, szép környezettel, érdekes élővilággal

Ezt az útvonalat, valamint a gáton való biciklizést csak kalandosabb kedvű kerékpárosoknak, vagy túrabiciklivel rendelkezőknek ajánljuk.
Kirándulásunk érdekes színfoltja lehet a Nagy-Duna partján vezető szaggatott vonallal jelzett útszakasz bebarangolása, amely erdős, zöld területen halad. Az erre biciklizőket a part közelében pihenőhely várja, ahol frissítők, üdítőitalok kaphatók. Ezen a részen található a Téry Ödön Túraklub sátorozó helye.

Házon belül érdekes programnak ígérkezik 20 órától a filmvetítés (Orchidea terem)

Pin It on Pinterest