I. évf. 15. szám

Kék Duna Post

Kék Duna Post1

Napi hírek a Kék Duna Wellness Hotel**** vendégei részére

Sok szeretettel köszöntjük ma Margit és Ödön nevű vendégeinket nevük napja alkalmából!

Mai időjárás

Az ország nagyobb részén borult, párás, helyenként tartósan ködös idő várható, emellett elsősorban keleten lesznek gyengén felhős, napos területek is. Számottevő csapadék nem várható. Többnyire gyenge lesz a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 1, 6 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire 7, 12 fok között várható, de a ködös tájakon csak 5, 6 fok valószínű.

Nap idézete

„Gyakran éreztem, hogy nekem abban telnék gyönyörűségem, ha mindig mehetnék, egyenest, az orrom után, anélkül, hogy tudnám, hová, anélkül, hogy bárki nyugtalankodnék miatta, és ha mindig új országokat látnék. Én soha sehol sem vagyok igazán, és azt hiszem: máshol mindig jobb lenne, mint ott, ahol vagyok.” /Charles Baudelaire/

Horoszkóp

Skorpió /október 24. – november 22./ Ellenségünknek sose válasszunk Skorpiót, szövetségesnek azonban kiválóak. A legbizalmatlanabb jegy a Skorpió, ezért ha valaki egyszer eljátssza a bizalmát, nincs pardon. Egy Skorpió mellett lehetetlen unatkozni, inkább felkavarják az állóvizet, mintsem eléldegéljenek a langyos vízben. Kétségtelen, hogy a végletességük  miatt a legrosszabb jegy címet kivívták maguknak, azonban ilyen megkülönböztetés nincs az asztrológiában, de abban azért egyetérthetünk, hogy nagyon sokfélék, nehéz őket kiismerni és a legmegosztóbb jegyek egyike.

Ismerjék meg a Kék Duna Wellness Hotel**** személyzetét

Mikó Zsoltné, wellness koordinátor, fodrász, szauna mester vagyok. Mindenki Lyubica néven ismer ;-)2006.01.01-tól dolgozom itt. Szabadidőm kevés van, de ha mégis, a gyermekeimmel szeretek nagyokat sétálni és pecázni.

További tervek? Szeretném elérni a kollégák közötti toleranciát.

Napi wellness ajánlatunk

Szépség masszázs Vénus istennő módjára

A bőr feszesebbé, rugalmasabbá válik, méregteleníti a szöveteket. Antioxidáns, hidratálja és táplálja a bőrt. A csokoládéban található kakaóvaj puhítja, táplálja és védi a bőrt.

További tájékoztatásért érdeklődjön a wellness recepción!

Környékbeli programajánló

Ráckevei piac és Vízmalom látogatás

Ráckeve egyik nevezetességének számít a Duna-parti sétányon megrendezésre kerülő piac. A tradicionális eseményen a helyi termelők kiváló termékeit vásárolhatja meg az idelátogató közönség. A vízpart nyújtotta hangulat, a kürtöskalács és a sült kolbász illata teszi varázslatossá az itt töltött pillanatokat. Különösképpen ajánljuk az Imi-féle sült kolbászt és pecsenyét a református templommal szemben, ahol garantáltan különleges gasztronómiai élményben lesz része. A piac minden szerdán és szombaton kerül megrendezésre.

Magyarország utolsó hajómalmának az ún. Gyurcsik-féle 12-es sorszámú hajómalom rekonstrukciója, mely Mendele Ferenc felmérései alapján közösségi összefogásnak köszönhetően 2007 és 2010 között épült fel.

Túravonal javaslat biciklivel

Ráckeve – Lórév – Makád – Szigetbecse – Ráckeve, hossza: 19 km

Nehézségi fok: könnyű, majd kissé rázós út, autóforgalma elhanyagolható Jellemzője: Lórévig kellemes, majd innen túrakerékpárosoknak ajánlott, szép tájakkal övezett útvonal.

Házon belüli programok 2013. november 16. szombat

6.00  Wellness részleg nyitás
6.00 – 12.00     Piaclátogatás egyénileg
7.30 – 10.00     Reggeli az étteremben
12.00 – 15.00   Ebéd az étteremben Libás kézműves foglalkozás a fitnesz teremben
16.00 – 17.00   Szauna – program 1. felöntés Lúdas Matyi kedvenc itala 2. felöntés lúdláb habos bőrtáplálás

18.00 – 21.00   Vacsora az étteremben
20.00 – 22.00  SzerencsEst a bárnál
23.00  Wellness részleg zárása

Kék Duna újdonságok, csomagajánlatok

Töltse nálunk a Karácsonyt!

– Szauna program képzett szauna mesterünkkel, különleges felöntések alkalmazásával, mely a test és a lélek harmonizálására szolgál – Virágzó tea bemutató, – Aerobic és vízi torna – Forralt bor és sült gesztenye ünnepi hangulatban

Pin It on Pinterest