I. évf. 17. szám

Kék Duna Post

Kék Duna Post1

Napi hírek a Kék Duna Wellness Hotel**** vendégei részére

Sok szeretettel köszöntjük ma Jenő és Pető nevű vendégeinket nevük napja alkalmából!

Mai időjárás

Tipikus, novemberi idő

Hétfőn virradóra többfelé képződhet köd, helyenként az országban gyenge szitálás is kialakulhat. Még marad a nyugodt, késő őszi idő, de napközben már egyre többfelé élénkülhet meg a déli, délkeleti szél. Sok lesz felettünk a felhő, a maximumok 5 és 12°C között várhatóak. Hajnalban -1 és 6°C közé hűl a levegő.

Nap idézete

„Minden korlátozza az embert, de semmi nem állítja meg. Egy válasza van: átlépi. A lehetetlenség határvonala mindinkább hátrahúzódik. /Victor Hugo/

Horoszkóp

Skorpió /október 24. – november 22./
Nyugtalan természetű. Igényli a rendkívüli feszültséget. Lénye erősen vonzza a másikat. Szüksége van környezetére. Ő azonban elsősorban a kihívásokat figyeli, azokra érzékeny. Ha belső harmóniáját, nyugalmát megzavarták, azonnal reagál rá. Ha az önérzetét érinti valami, ez igen felizgatja. Szinte keresi a súrlódási felületeket, és visszaüt, gyakran túl erősen is. Az ellentétekkel szembenéz, és keresi a nehéz feladatokat. Ha éles szemével, csípos kritikájával elér valamit, ez nem jelenti azt, hogy megnyugszik. Az élet alkalom, kísérlet számára, hogy állandó, tartós értékeket kutasson fel és állítson elő. A látszatmegoldások nem elégítik ki, elveti azokat, még akkor is, ha ezzel magának okoz kellemetlenséget. Ha közös értékek létrehozásáról, eléréséről van szó, áldozatot hoz érte és elviseli a vereséget, a kudarcot, a veszteséget.

Ismerjék meg a Kék Duna Wellness Hotel**** személyzetét

Ispán Krisztina, felszolgáló tanuló vagyok. 2013. október eleje óta töltöm itt gyakorlatomat.
Szabadidőmet általában tanulással vagy a barátommal töltöm.

További tervek?
A szakma megszerzése után szeretnék érettségizni, középfokú nyelvvizsgát tenni, valamint rendezvényszervezőnek továbbtanulni.

Napi wellness ajánlatunk

Aurora álma

Homoktövisolaj: táplálja és erősíti a hámsejteket, gyorsítja a regenerációs folyamatokat. Gyulladás gátló hatású. Véredényekre, szövetekre pozitív hatása van.
További tájékoztatásért érdeklődjön a wellness recepción!

Környékbeli programajánló

Városháza – Tűztorony kilátó

1901-ben épült a középkori régi városháza helyén a szecessziós stílusú tornyos, új városháza. Épületében a Városi Bíróság és a Gyermekkönyvtár működik.
Helyszín: 2300 Ráckeve, Kossuth Lajos utca 25.
Nyitva tartás: egész évben

Túravonal javaslat biciklivel

Ráckeve – Lórév – Makád – Szigetbecse – Ráckeve Hossza: 19 km

Nehézségi fok: könnyű, majd kissé rázós út, autóforgalma elhanyagolható
Jellemzője: Lórévig kellemes, majd innen túrakerékpárosoknak ajánlott, szép tájakkal övezett útvonal.

Kék Duna újdonságok, csomagajánlatok

Töltse nálunk a Karácsonyt!

– Szauna program képzett szauna mesterünkkel, különleges felöntések alkalmazásával, mely a test és a lélek harmonizálására szolgál
– Virágzó tea bemutató,
– Aerobic és vízi torna
– Forralt bor és sült gesztenye ünnepi hangulatban

Pin It on Pinterest