I. évf. 19. szám

Kék Duna Post

Kék Duna Post1

Napi hírek a Kék Duna Wellness Hotel**** vendégei részére

Sok szeretettel köszöntjük ma Jolán és Zolta nevű vendégeinket nevük napja alkalmából!

Mai időjárás

Szerdán napközben átmenetileg csökken a felhőzet, rövid időre a nap is kisüt. Reggel még keleten, délután, este inkább nyugaton fordul elő eső.

Nap idézete

“Nem azt kívánjuk pusztán, hogy a másik meghallja, amit mondunk, azt szeretnénk, ha odafigyelne arra, hogy mi történik bennünk…” /Thomas D’Ansembourg/

Horoszkóp

Skorpió /október 24. – november 22./
Az egyik legérzékenyebb típus. Filozofikus alkat, határozott, kutató szellem. A langyos vizet igyekszik felkavarni, minden legyen intenzív. Érzékenysége miatt olyan sérelmek is érik, amiket más észre sem vesz. Emiatt gyakran vesz elégtételt a másik emberen. Nem fél semmitől, nincs veszteni valója. Ha titka van, nem lehet belőle kiszedni, ha nem akarja, nem találod meg hozzá a kulcsot. Kifelé lehet titokzatos. Nagyon mélyen belelát az emberekbe, már gyerekkorában is nagyon érzékeny a levegőben vibráló érzelmekre. Meg kell vele beszélni a problémákat, mert átlát rajtuk. Rendkívül nagy az életereje. Az életben mindent ki akar próbálni. Nagyon koncentrált, nagyon intenzív. Büszke és karizmatikus, ha egy ügyet felvállal, nagyon lelkesen, céltudatosan szolgálja és viszi előre. A Skorpió jegy szülötteit a legtitokzatosabb egyéneknek tartják. Erős akaratú, kitartó, törekvő, és többnyire fontos számára a hatalom. Látszólagos nyugalma és keménysége mögött nagyon sérülékeny és finom érzésű. Kissé önfejű, olykor a végletekig ragaszkodik a véleményéhez.

Ismerjék meg a Kék Duna Wellness Hotel**** személyzetét

Bobek Ágnes, szobaasszony vagyok, 2010 óta dolgozom a szállodában.
Kevés szabadidőmben az otthoni munkámat végzem, és nagyon szeretek úszni.

További tervek?
Szeretnék saját házat és családot alapítani.

Napi wellness ajánlatunk

Svéd masszázs: A masszázs folyamatok a testre korlátozódnak le, azon belül is az izmok, inak és ízületek működésének a normalizálására. A masszázs elősegíti a testnedvek és a vérkeringés optimalizálását, az izmok ellazulását, a merev, összetapadt izomrostokat szétválasztja.
További tájékoztatásért érdeklődjön a wellness recepción!

Környékbeli programajánló

Ráckevei piac és Vízimalom látogatás

Ráckeve egyik nevezetességének számít a Duna-parti sétányon megrendezésre kerülő piac. A tradicionális eseményen a helyi termelők kiváló termékeit vásárolhatja meg az idelátogató közönség. A vízpart nyújtotta hangulat, a kürtöskalács és a sült kolbász illata teszi varázslatossá az itt töltött pillanatokat. Különösképpen ajánljuk az Imi-féle sült kolbászt és pecsenyét a református templommal szemben, ahol garantáltan különleges gasztronómiai élményben lesz része. A piac minden szerdán és szombaton kerül megrendezésre.

Magyarország utolsó hajómalmának az ún. Gyurcsik-féle 12-es sorszámú hajómalom rekonstrukciója, mely Mendele Ferenc felmérései alapján közösségi összefogásnak köszönhetően 2007 és 2010 között épült fel.

Túravonal javaslat biciklivel

Ráckeve – Makádi Parkerdő – Makádi Aranypart – Tassi Zsilip – Makád – Szigetbecse – Ráckeve

Hossza: kb. 26 km
Nehézségi fok: könnyen biciklizhető, gyenge forgalmú út
Jellemzője: érdekes látnivalókkal, fürdési, lovaglási lehetőségekkel tarkított, végig a gát mentén, illetve a gáton haladó útvonal

Kék Duna újdonságok, csomagajánlatok

Töltse nálunk a Karácsonyt!

– Szauna program képzett szauna mesterünkkel, különleges felöntések alkalmazásával, mely a test és a lélek harmonizálására szolgál
– Virágzó tea bemutató,
– Aerobic és vízi torna
– Forralt bor és sült gesztenye ünnepi hangulatban

Házon belüli programok

2013. november 20. szerda
6.00 Wellness részleg nyitása
6.00 – 12.00 Piaclátogatás egyénileg
7.30 – 10.00 Reggeli az étteremben
12.00 – 15.00 Ebéd az étteremben
14.30 – 15.00 Wellness-szolgáltatás bemutató (előzetes bejelentkezés szükséges)
15.30 – 16.00 Virágzó tea bemutató (előzetes bejelentkezés szükséges)
17.00 – 19.00 Szauna program
18.00 – 21.00 Vacsora az étteremben
20.00 – 22.00 Filmvetítés az Orchidea teremben (előzetes bejelentkezés szükséges)

Pin It on Pinterest