I. évf. 20. szám

Kék Duna Post

Kék Duna Post1

Napi hírek a Kék Duna Wellness Hotel**** vendégei részére

Sok szeretettel köszöntjük ma Olivér és Iliász nevű vendégeinket nevük napja alkalmából!

Mai időjárás

Csütörtökön erősen felhős, vagy borult lesz az ég, inkább csak reggel és este lehet némi átmeneti napsütés. Többfelé várható eső, zápor. Párás, foltokban ködös lesz a levegő. 10 fok körül alakulhat a csúcsérték.

Nap idézete

„Mindenki kétféle beállítottságú lehet az élete során: vagy épít, vagy ültet.(…) Akik ültetnek, olykor viharokkal küzdenek és az évszakokkal, és csak ritkán pihennek. A kert azonban, az épülettel ellentétben, soha nem áll meg a növekedésben. Azzal pedig, hogy állandó figyelmet követel, egy nagy kalanddá teszi a kertész életét.” /Paulo Coelho/

Horoszkóp

Skorpió /október 24. – november 22./
Az egyik legérzékenyebb típus. Filozofikus alkat, határozott, kutató szellem. A langyos vizet igyekszik felkavarni, minden legyen intenzív. Érzékenysége miatt olyan sérelmek is érik, amiket más észre sem vesz. Emiatt gyakran vesz elégtételt a másik emberen. Nem fél semmitől, nincs veszteni valója. Ha titka van, nem lehet belőle kiszedni, ha nem akarja, nem találod meg hozzá a kulcsot. Kifelé lehet titokzatos. Nagyon mélyen belelát az emberekbe, már gyerekkorában is nagyon érzékeny a levegőben vibráló érzelmekre. Meg kell vele beszélni a problémákat, mert átlát rajtuk. Rendkívül nagy az életereje. Az életben mindent ki akar próbálni. Nagyon koncentrált, nagyon intenzív. Büszke és karizmatikus, ha egy ügyet felvállal, nagyon lelkesen, céltudatosan szolgálja és viszi előre. A Skorpió jegy szülötteit a legtitokzatosabb egyéneknek tartják. Erős akaratú, kitartó, törekvő, és többnyire fontos számára a hatalom. Látszólagos nyugalma és keménysége mögött nagyon sérülékeny és finom érzésű. Kissé önfejű, olykor a végletekig ragaszkodik a véleményéhez.

Ismerjék meg a Kék Duna Wellness Hotel**** személyzetét

Kalmár Lászlóné, mosodás vagyok, 2008 óta dolgozom a hotelban.
Szabadidőmben házkörüli és az otthoni munkáimat végzem.

További tervek?
Szeretném a házunkat korszerűsíteni.

Napi wellness ajánlatunk

EGZOTIKUS TESTMASSZÁZS

Két féle masszázst tartalmaz egy időpontban. Az izomzat átmasszírozása után Lávaköves masszázzsal hozzuk harmóniába a testet és a lelket.
További tájékoztatásért érdeklődjön a wellness recepción!

Környékbeli programajánló

Savoyai-kastély

Barokk kastélyszálló a főváros közelében, kellemes, nyugodt környezet a kikapcsolódáshoz. A pompás kastély építtetője Savoyai Eugén (Jenő) herceg, a zentai csata győztese, tervezője Johann Lucas von Hildebrandt, Kelet Európa akkori jeles építőművésze. 1714-re készültek el a pompás főépülethez csatlakozó szárnyépületek. Az épület az első Magyarországi barokk kastély. Alaprajza a francia Vauy-le Vicomte-i kastélyra, míg az épület maga a bécsi Rennwegen álló Belveder palotára hasonlít. A homlokzaton található szobrok elsősorban épületdíszítési feladatokat töltenek be. Szabadidős és sportolási lehetőségek: 2 db salakos teniszpálya a parkban, asztalitenisz, tollaslabda, csocsó, sakk, kártyajátékok.

Túravonal javaslat biciklivel

Ráckeve – Makádi Parkerdő – Somlyó-sziget – Dömsöd – Dömsödi nyaralósor – Tassi Zsilip – Makád – Szigetbecse – Ráckeve

Hossza: 30 km, könnyű, a Duna partján haladó, kellemes útvonal
Jellemzője: tartalmas, szép, látnivalókban gazdag útvonal, amely könnyen biciklizhető és a hosszabb túrákat kedvelőknek is megfelelő lehet. Az útvonal körbekerekezése az egész család számára izgalmas egész napos program.

Kék Duna újdonságok, csomagajánlatok

Töltse nálunk a Karácsonyt!

– Szauna program képzett szauna mesterünkkel, különleges felöntések alkalmazásával, mely a test és a lélek harmonizálására szolgál
– Virágzó tea bemutató,
– Aerobic és vízi torna
– Forralt bor és sült gesztenye ünnepi hangulatban

Házon belüli programok

2013. november 21. csütörtök

6.00                    Wellness részleg nyitása

7.30 – 10.00     Reggeli az étteremben

11.00 – 12.00     Vízi torna (előzetes bejelentkezés szükséges)

12.00 – 15.00     Ebéd az étteremben

14.30 – 15.00     Wellness-szolgáltatás bemutató (előzetes bejelentkezés szükséges)

16.00 – 17.00     Nordic Walking egyénileg

18.00 – 21.00     Vacsora az étteremben

20.00 – 24.00     SzerencsEst az emeleti bárban (előzetes bejelentkezés szükséges)

23.00                    Wellness részleg zárása

Pin It on Pinterest