I. évf. 22. szám

Kék Duna Post

Kék Duna Post1

Napi hírek a Kék Duna Wellness Hotel**** vendégei részére

Sok szeretettel köszöntjük ma Kelemen és Klementina nevű vendégeinket nevük napja alkalmából!

Mai időjárás

Szombaton is párás, borongós időre számíthatunk. Délnyugaton már hajnaltól, máshol csak délutántól várható egyre többfelé eső. Megerősödik a keleti szél. Délkeleten 15, máshol 10 fok körül alakulhat a csúcsérték.

Nap idézete

“Az utazás nem arról szól, hogy mit nézünk meg, hanem inkább arról, amit közben átélünk.”  /Nicholas Sparks/

Horoszkóp

Nyilas /november 22. – december 21./
A Nyilas jegy szülötte rendkívül színes egyéniség. Optimista, derűs, becsületes jellem. Igen kellemes és szeretetre méltó tulajdonságok jellemzik. Emberszerető, szereti a gyerekeket, az állatokat, minden iránt, ami környeztükben található, pozitív érzelmeket táplál. Általában bátor, egyenes, őszinte, utálja a kerülőutakat, a hamisságot. Kedveli az újdonságokat, a változást, olykor türelmetlen, elmélkedő és lelkes alkat, aki töretlenül megy az önmaga által kiszabott úton. Egyfelől fontos számára az élet élvezete, másfelől viszont bezárkózik a saját kis világába és elmélkedik az élet nagy dolgain. Szabadságra és függetlenségre vágyó. Nagyon energikus, minden feladat kihívás számára, így lelkesen vág bele. Állandóan új célokat állít maga elé, a jövőt fürkészi. Nyughatatlan, ezért nem mindig gondolja végig a dolgokat, hanem kalandszellemétől hajtva rögtön belevág. Éppen ezért sokoldalú és széles látókörű is, sok mindent csinál egyszerre. Nyitott az újdonságokra, izgatja az ismeretlen, vonzza a szabadság és kötetlenség, ezért kapcsolataiban sem tűri a szabadságát sértő korlátozásokat. Az utazás, a felfedezés a megismerés vágya vezérli. Remek a humorérzéke és kommunikációs készsége, nagyon szórakoztató tud lenni, ezért aztán a társaság kedvence. Született színész. Mindig kész ismeretei bővítésére, látóköre kiszélesítésére, tapasztalatok szerzésére. Vidámságot, derűt, életszeretetet sugároz környezetére. Aktív személyiség, fontos számára az önkifejezés.

Ismerjék meg a Kék Duna Wellness Hotel**** személyzetét

Hegedűs Józsefné, szobaasszony vagyok, 2008 óta dolgozom a szállodában.
Szabadidőmben szeretek kirándulni és leandereket nevelek.

A közeljövőben szeretnék az otthonunkba cserépkályhát és lecserélni a parkettát.

Napi wellness ajánlatunk

CSOKOLÁDÉ VAJKRÉMES MASSZÁZS

A csokoládé antioxidáns hatású, így gátolja a szervezet sejtjeinek a károsodását, valamint lassítja az öregedést. A csokoládé hidratálja és feszesíti a bőrt, bársonyosan simává teszi, valamint pótolja a hiányzó ásványi anyagokat. Jótékony hatással van a narancsbőrre is. Segíti a test és a lélek harmonikus feltöltődését a közismert endorfin hatása révén.
További tájékoztatásért érdeklődjön a wellness recepción!

Környékbeli programajánló

Ráckevei piac és Vízmalom látogatás

Ráckeve egyik nevezetességének számít a Duna-parti sétányon megrendezésre kerülő piac. A tradicionális eseményen a helyi termelők kiváló termékeit vásárolhatja meg az idelátogató közönség. A vízpart nyújtotta hangulat, a kürtöskalács és a sült kolbász illata teszi varázslatossá az itt töltött pillanatokat. Különösképpen ajánljuk az Imi-féle sült kolbászt és pecsenyét a református templommal szemben, ahol garantáltan különleges gasztronómiai élményben lesz része. A piac minden szerdán és szombaton kerül megrendezésre.
Magyarország utolsó hajómalmának az ún. Gyurcsik-féle 12-es sorszámú hajómalom rekonstrukciója, mely Mendele Ferenc felmérései alapján közösségi összefogásnak köszönhetően 2007 és 2010 között épült fel.

Túravonal javaslat biciklivel

Ráckeve – Szigetújfalu – Szigetszentmárton – Ráckeve. Hossza: 18 km

Nehézségi fok: közepes, helyenként ügyességet igénylő útszakaszok
Jellemzője: családoknak ajánlott barátságos útvonal, szép környezettel, érdekes élővilággal

Ezt az útvonalat, valamint a gáton való biciklizést csak kalandosabb kedvű kerékpárosoknak, vagy túrabiciklivel rendelkezőknek ajánljuk. Kirándulásunk érdekes színfoltja lehet a Nagy-Duna partján vezető szaggatott vonallal jelzett útszakasz bebarangolása, amely erdős, zöld területen halad. Az erre biciklizőket a part közelében pihenőhely várja, ahol frissítők, üdítőitalok kaphatók. Ezen a részen található a Téry Ödön Túraklub sátorozó helye.

Kék Duna újdonságok, csomagajánlatok

Töltse nálunk a Karácsonyt!

– Szauna program képzett szauna mesterünkkel, különleges felöntések alkalmazásával, mely a test és a lélek harmonizálására szolgál
– Virágzó tea bemutató,
– Aerobic és vízi torna
– Forralt bor és sült gesztenye ünnepi hangulatban

Házon belüli programok

2013. november 23. szombat

  6.00                    Wellness részleg nyitása

  6.00 – 12.00     Piaclátogatás egyénileg

  7.30 – 10.00     Reggeli az étteremben

12.00 – 15.00     Ebéd az étteremben

16.00 – 17.00     Szauna – program

18.00 – 21.00     Vacsora az étteremben

20.00 – 22.00     SzerencsEst a bárnál

23.00                    Wellness részleg zárása

 

Pin It on Pinterest