I. évf. 23. szám

Kék Duna Post

Kék Duna Post1

Napi hírek a Kék Duna Wellness Hotel**** vendégei részére

Sok szeretettel köszöntjük ma Emma és Flóra nevű vendégeinket nevük napja alkalmából!

Mai időjárás

Vasárnap országszerte borongós, esős időre van kilátás, a déli tájakon lehet kevesebb csapadékra számítani. Napközben az északnyugatira forduló szél a Dunántúlon többfelé megerősödik, északnyugaton viharossá fokozódik. Hajnalban 3-8°C napközben 5-10°C várható.

Nap idézete

” Néha olyan rosszul megy minden, hogy alig élünk, aztán rádöbbenünk, hogy alig élni is jobb a magunk elképzelése szerint, mint nagystílűen élni úgy, hogy valaki más szabja a feltételeket.” /Jeanette Winterson/

Horoszkóp

Nyilas /november 22. – december 21./
Szabadszellemű, nem bírja, ha korlátozzák. Inkább menekül, minthogy keretek közé szorítsák. Szereti az embereket, segítőkész és őszinte.
Az adott szó nála szent, amit ígér, azt be is tartja. Van, amikor túlzásba viszi ezt a segítőkésséget és olyanokkal akar jót tenni, akik ezt nem kérték, ezért terhes is lehet a jó szándéka. Jó nyelvérzéke van, könnyen tanul. Szívesen él vagy tartózkodik külföldön. Állandóan pörög, mozgásban van. Mégis kényelmes jegy, szereti, ha a dolgok a saját ütemükben haladnak, nem akarja azokat siettetni. Rendszerint a minőségre ad és nem a mennyiségre, inkább várakozik, de a kiszemelt dolognál nem ad alább. Szereti a luxusdolgokat és a tágas, nagy tereket. Előfordul, hogy nem az emberek igazi értékeit nézi, hanem az általuk képviselt rangot vagy foglalkozást. Általában szerencséje van a sorssal, amit a Jupiter hatásának köszönhet.

Ismerjék meg a Kék Duna Wellness Hotel**** személyzetét

Ritzl Dániel, felszolgáló tanuló vagyok, 2013.09.04. óta dolgozom a szállodában.
Szabadidőmben szeretek a barátaimmal különböző programokat csinálni (buli, mozi, kirándulás, stb.)

A jövőben szeretnék óceánjárón dolgozni és be szeretném járni a világot, hogy ebben a szakmában minél több tapasztalatot és tudást szerezhessek!

Napi wellness ajánlatunk

MÉLYTÁPLÁLÓ TESTMASSZÁZS SZÁRAZ BŐRRE Minerva istennő KEDVÉRE

A legszárazabb bőrt is felpuhító, intenzíven tápláló és hidratáló krém.
Regenerál, fokozza a vérkeringést, sejtmegújító hatása van, melyet a búzacsira E vitamin tartalma és a szőlőmag-olaj biztosít.
További tájékoztatásért érdeklődjön a wellness recepción!

Környékbeli programajánló

Árpád szobor 2300 Ráckeve, Árpád tér

A Savoyai kastély melletti kis téren áll Szász Gyula horganyötvözetből készült, modern stílusú, távolba mutató kacagányos, pajzsos Árpád Vezér alakja. Az egyetlen vidéki Árpád szobrot a millenniumi ünnepségek során avatták fel. A szobormű hengeres talapzatán Árpád fia, Zsolt születésének ünnepsége látható.

Házon belüli programok

2013. november 24. vasárnap

  6.00                    Wellness részleg nyitása

  7.30 – 10.00     Reggeli az étteremben

12.00 – 15.00     Ebéd az étteremben

16.00 – 17.00     Nordic Walking

18.00 – 21.00     Vacsora az étteremben

20.00 – 22.00     Filmvetítés

23.00                    Wellness részleg zárása

 

Pin It on Pinterest