I. évf. 24. szám

Kék Duna Post

Kék Duna Post1

Napi hírek a Kék Duna Wellness Hotel**** vendégei részére

Sok szeretettel köszöntjük ma Katalin és Katinka nevű vendégeinket nevük napja alkalmából!

Mai időjárás

Hétfőre virradóra nyugat felől havas esőre, havazásra vált át a csapadék, de napközben fokozatosan megszűnik a csapadékhullás, és már csak helyenként – egyre inkább délen és keleten – lehet havas eső, kisebb havazás, egy-egy hózápor. Többfelé viharos lesz a szél. 0 és 5°C várható, hajnalban a Dunántúlon már fagyhat.

Nap idézete

Mindent másképp látsz az Élet szemüvegén át. A bajról kiderül, hogy jó, hogy van. A nehézségekről kiderül, hogy nem véletlenül vannak az életedben. A próbatételekről, hogy nevelnek, s erősebbé tesznek. /Müller Péter/

Horoszkóp

Nyilas /november 22. – december 21./
Szabadszellemű, nem bírja, ha korlátozzák. Inkább menekül, minthogy keretek közé szorítsák. Szereti az embereket, segítőkész és őszinte.
Az adott szó nála szent, amit ígér, azt be is tartja. Van, amikor túlzásba viszi ezt a segítőkésséget és olyanokkal akar jót tenni, akik ezt nem kérték, ezért terhes is lehet a jó szándéka. Jó nyelvérzéke van, könnyen tanul. Szívesen él vagy tartózkodik külföldön. Állandóan pörög, mozgásban van. Mégis kényelmes jegy, szereti, ha a dolgok a saját ütemükben haladnak, nem akarja azokat siettetni. Rendszerint a minőségre ad és nem a mennyiségre, inkább várakozik, de a kiszemelt dolognál nem ad alább. Szereti a luxusdolgokat és a tágas, nagy tereket. Előfordul, hogy nem az emberek igazi értékeit nézi, hanem az általuk képviselt rangot vagy foglalkozást. Általában szerencséje van a sorssal, amit a Jupiter hatásának köszönhet.

Ismerjék meg a Kék Duna Wellness Hotel**** személyzetét

Veres Renáta, felszolgáló vagyok, 2012 óta dolgozom itt felszolgáló tanulóként és nagyon szeretek itt dolgozni, és a legjobb helyen vagyok, ahol a kollégákat is szeretem.
Sok szabadidőm nincsen, de amikor jut annyi szabadidőm sportolok, barátokkal vagyok, stb.
További tervek?
Érettségi a szakma után.

Napi wellness ajánlatunk

Silvánus az erdő védelmezőjének kúrája

Természetes eredetű citrom, lucfenyő illóolajat, földimogyoró olajat tartalmazó testápoló masszázsolaj a citrom és a fenyő friss illatával. Értékes alkotórészei puhítják és ápolják a bőrt.
További tájékoztatásért érdeklődjön a wellness recepción!

Környékbeli programajánló

Zichy kápolna
Lórév, Dunapart

A falun kívül, a Duna árterében áll a Zichy-emlékkápolna. A romantikus, neogót stílusú, egyhajós, homlokzati huszártornyos épületet téglaburkolat borítja.
A homlokzatokat finom kőfaragványok díszítik. A kereszt-boltozatos hajóból csúcsíves diadalív vezet a boltozatos szentélybe. A neogót stílusú oltáron keresztre feszített Mária és Magdolna faszobra látható.
A kápolnát azon a helyen emelték Zichy Ödön emlékére 1859-ben, ahol Görgey Arthur tábornok 1848-ban felakaszttatta az árulónak tartott grófot.

Házon belüli programok

17 – 19 Szauna program Lyubica vezetésével, aki Katalinok kedvencével kedveskedek kedves vendégeinknek.
17:00 Narancsos koktél felöntés
17:30 Narancsos cukros radír 
18:00 Narancshabos táplálás
Részvétel bejelentkezés (wellness recepció) alapján.
A programon szállodánk vendégei (napi wellness belépővel is) vehetnek részt.

20 – 22.00 Filmvetítés

 

Pin It on Pinterest