I. évf. 25. szám

Kék Duna Post

Kék Duna Post1

Napi hírek a Kék Duna Wellness Hotel**** vendégei részére

Sok szeretettel köszöntjük ma Virág és Konrád nevű vendégeinket nevük napja alkalmából!

Mai időjárás

Kedden nyugaton, északnyugaton és a déli határhoz közeli területeken lehet kisebb havazás, hózápor, de többfelé már hosszabb-rövidebb időre kisüt a Nap. Nyugaton, északnyugaton továbbra is viharos lökések kísérhetik a többfelé erős északias szelet. Hajnalban -5 és +1°C, délután 0 és +5°C között alakul a hőmérséklet.

Nap idézete

Azért itthon mégis más. Ha kinézek az ablakon, nem a szürke falakat látom, hanem a fákat. Még akkor is szépek, ha csupaszok. A fák tele vannak ígérettel, azt üzenik, hogy új hajtásokat hoznak, hogy zöldbe borulnak. /Garay Zsuzsanna/

Horoszkóp

Nyilas /november 22. – december 21./
Uralkodó: Jupiter
Elem: Tűz
Minőség: Változó
Princípium: Nyíltság
Téli jegy: November 23 – December 21
Aforizma: Az élet erői belül halmozódnak fel. Az elrejtett gyökerek nőni kezdenek és növelik energiájukat a béke idejére.
Motto: Én érzek.
Jellemző tulajdonságai: Kalandvágy, nyíltság, kíváncsiság, megértés, ideológia, filozófia, vallásosság, felületesség, az utazás szeretete.

Napi wellness ajánlatunk

Bársony kezelés

A hatóanyagok biztosítják a bőr hidratáltságát. Érett bőrtípusra ajánlott, táplál, simít puhít, védőréteget képez. Kezelés után a bőr bársonyos tapintásúvá válik. (peeling, into ráncfeltöltő géllel, tápláló pakolás Vénusz Maszkkal, arc- dekoltázsmasszázs)
További tájékoztatásért érdeklődjön a wellness recepción!

Házon belüli programok

18.30 – 19.30     Pilates

20.00 – 22.00     SzerencsEst

 

Pin It on Pinterest