I. évf. 26. szám

Kék Duna Post

Kék Duna Post1

Napi hírek a Kék Duna Wellness Hotel**** vendégei részére

Sok szeretettel köszöntjük ma Virgil és Virgínia nevű vendégeinket nevük napja alkalmából!

Mai időjárás

Szerdán fokozatosan mindenütt csökken a felhőzet, és kisüt a nap. Friss, tiszta időre számíthatunk, reggel országos faggyal, délután is hideg idővel.

Nap idézete

„Az ember nyugtalan teremtmény, s időnként racionálisan nem megmagyarázható indokok alapján mennie kell. Valahová. Ha jó neki, ahol van, azért. Ha nem, azért. Utaznia kell. Hisz ebben a menekülésben van az ő szabadsága.” /Jász Attila/

Horoszkóp

Nyilas /november 22. – december 21./

Szabadszellemű, nem bírja, ha korlátozzák. Inkább menekül, minthogy keretek közé szorítsák. Szereti az embereket, segítőkész és őszinte. Az adott szó nála szent, amit ígér, azt be is tartja. Van, amikor túlzásba viszi ezt a segítőkésséget és olyanokkal akar jót tenni, akik ezt nem kérték, ezért terhes is lehet a jó szándéka. Jó nyelvérzéke van, könnyen tanul. Szívesen él vagy tartózkodik külföldön. Állandóan pörög, mozgásban van. Mégis kényelmes jegy, szereti, ha a dolgok a saját ütemükben haladnak, nem akarja azokat siettetni. Rendszerint a minőségre ad és nem a mennyiségre, inkább várakozik, de a kiszemelt dolognál nem ad alább. Szereti a luxusdolgokat és a tágas, nagy tereket. Előfordul, hogy nem az emberek igazi értékeit nézi, hanem az általuk képviselt rangot vagy foglalkozást. Általában szerencséje van a sorssal, amit a Jupiter hatásának köszönhet.

Ismerjék meg a Kék Duna Wellness Hotel**** személyzetét

Szirb Sándor, recepciós vagyok, öt éve dolgozom itt a szálloda recepcióján. A Budapesti Gazdasági Főiskola idegenforgalom és szálloda szakán tanultam és kötelező szállodai gyakorlatomat a Kék Duna Wellness Hotelben töltöttem. Szerencsés helyzetben voltam, hiszen az iskola végéhez közeledve éppen megüresedett egy recepciós pozíció, így a diploma után azonnal, már ismert környezetben kezdhettem a munkát és hasznosíthattam a tanultakat. Az itt eltöltött idő alatt sok változáson ment keresztül a szálloda és örülök, hogy folyamatosan végigkövethetem a szálloda fejlődését.

Szabadidőmet szívesen töltöm a szabadban, szeretek erdőt járni, kerékpározni, túrázni. Legfőbb hobbim utazni, új helyeket megismerni belföldön és külföldön egyaránt. 25 éve tagja vagyok a Szigetszentmártoni Német Nemzetiségi Tánccsoportnak, mely 2013-ban ünnepli 40. évfordulóját és mellyel rendszeresen fellépünk.

Jövőmet továbbra is a Kék Duna Wellness Hotel munkatársaként képzelem el, szakmai tudásomat további idegen nyelvek tanulásával szeretném bővíteni.

Napi wellness ajánlatunk

EGZOTIKUS TESTMASSZÁZS

Két féle masszázst tartalmaz egy időpontban. Az izomzat átmasszírozása után Lávaköves masszázzsal hozzuk harmóniába a testet és a lelket.
További tájékoztatásért érdeklődjön a wellness recepción!

Környékbeli programajánló

Ráckevei piac és Vízmalom látogatás

Ráckeve egyik nevezetességének számít a Duna-parti sétányon megrendezésre kerülő piac. A tradicionális eseményen a helyi termelők kiváló termékeit vásárolhatja meg az idelátogató közönség. A vízpart nyújtotta hangulat, a kürtöskalács és a sült kolbász illata teszi varázslatossá az itt töltött pillanatokat. Különösképpen ajánljuk az Imi-féle sült kolbászt és pecsenyét a református templommal szemben, ahol garantáltan különleges gasztronómiai élményben lesz része. A piac minden szerdán és szombaton kerül megrendezésre.
Magyarország utolsó hajómalmának az ún. Gyurcsik-féle 12-es sorszámú hajómalom rekonstrukciója, mely Mendele Ferenc felmérései alapján közösségi összefogásnak köszönhetően 2007 és 2010 között épült fel.

Házon belüli programok

  6.00                    Wellness részleg nyitása

  6.00 – 12.00     Piaclátogatás egyénileg

  7.30 – 10.00     Reggeli az étteremben

12.00 – 15.00     Ebéd az étteremben

14.30 – 15.00     Wellness-szolgáltatás bemutató

15.30 – 16.00     Virágzó tea bemutató (előzetes bejelentkezés szükséges)

17.00 – 19.00     Szauna program (előzetes bejelentkezés szükséges)

18.00 – 21.00     Vacsora az étteremben

20.00 – 22.00     Filmvetítés az Orchidea teremben

23.00                    Wellness részleg zárása

Pin It on Pinterest