I. évf. 27. szám

Kék Duna Post

Kék Duna Post1

Napi hírek a Kék Duna Wellness Hotel**** vendégei részére

Sok szeretettel köszöntjük ma Stefánia és Jakab nevű vendégeinket nevük napja alkalmából!

Mai időjárás

Csütörtök reggelre -10 és -3 fok közé süllyed a hőmérséklet, hideg lesz a reggel. Reggel és délelőtt szikrázóan napos idő várható, majd nyugat felől megnövekszik a felhőzet, és szórványosan alakulhat ki havas eső, hó, néhol szitálás. A nyugati szél megélénkül. +3 fok körüli értékeket mutathatnak a hőmérők délután.

Nap idézete

„Amit ma elmulasztottál, azt már sosem pótolhatod. Mert az már egy másik alkalom, egy másik történet lesz. Ami ma elmúlt, azt már holnap nem kaphatod meg. Minden lehetőséget ragadj meg, ha csak rajtad múlik. Ha fontos. Ha valóban fontos. Ne fogadd el a “majd lesz másik alkalom” hamis illúzióját. Mert nem lesz. Az már nem ez lesz. Az már egy másik. És ha két alkalmad lett volna, akkor így csak egy marad. Ha marad.” /Csitáry-Hock Tamás/

Horoszkóp

Nyilas /november 22. – december 21./

Szabadszellemű, nem bírja, ha korlátozzák. Inkább menekül, minthogy keretek közé szorítsák. Szereti az embereket, segítőkész és őszinte. Az adott szó nála szent, amit ígér, azt be is tartja. Van, amikor túlzásba viszi ezt a segítőkésséget és olyanokkal akar jót tenni, akik ezt nem kérték, ezért terhes is lehet a jó szándéka. Jó nyelvérzéke van, könnyen tanul. Szívesen él vagy tartózkodik külföldön. Állandóan pörög, mozgásban van. Mégis kényelmes jegy, szereti, ha a dolgok a saját ütemükben haladnak, nem akarja azokat siettetni. Rendszerint a minőségre ad és nem a mennyiségre, inkább várakozik, de a kiszemelt dolognál nem ad alább. Szereti a luxusdolgokat és a tágas, nagy tereket. Előfordul, hogy nem az emberek igazi értékeit nézi, hanem az általuk képviselt rangot vagy foglalkozást. Általában szerencséje van a sorssal, amit a Jupiter hatásának köszönhet.

Ismerjék meg a Kék Duna Wellness Hotel**** személyzetét

Viski Gábor, felszolgáló vagyok. 2008-tól dolgozom itt 2010-ig felszolgáló tanulóként, már akkor nagyon szerettem itt a légkört, a kollégákat. Majd 2013. július 2-tól ismét visszakerültem ide már felszolgálóként.
Mivel a szabadidőm nem sok, mert elég sokat dolgozom a szállodáért, nem sok mindenre jut időm. De nagyon szeretek „társasági életet” élni.

További tervek? Szeretnék majd elvégezni egy főiskolát.

Napi wellness ajánlatunk

Gyógymasszázs: A gyógymasszázs során kimondottan a célzott területet kezelik. Élénkíti a vérkeringést és a sejtek anyagcseréjét, erősíti az immunrendszert, enyhíti az izomfájdalmakat, lazítja az izmokat, erősíti az izomzatot, növeli a teljesítőképességet és a koncentráló képességet, fájdalomcsillapító. A gyógymasszázs nemcsak a test fizikai szinten történő javulását idézheti elő, hanem jótékonyan hat az idegességből eredő fejfájásra, illetve nyugtató hatással is bír.
További tájékoztatásért érdeklődjön a wellness recepción!

Kék Duna újdonságok, csomagajánlatok

Adventi feltöltődés

Egy kiváló alkalom, hogy nálunk töltődjön fel az Ünnepekre.

Környékbeli programajánló

Skarica Máté Városi Könyvtár (2300 Ráckeve, Kossuth L. u. 9.)

16.00: adventi koszorú készítése gyermekeknek
17.30: Barbulszki Gábor kiállítás megnyitója. Téma: Versek / Fotók/ Festmények
A kiállítást megnyitja Eőry Tamás gitár és ének kíséretében.

Házon belüli programok 

  6.00                    Wellness részleg nyitása

  7.30 – 10.00     Reggeli az étteremben

11.00 – 12.00     Vízi torna (előzetes bejelentkezés szükséges)

12.00 – 15.00     Ebéd az étteremben

14.30 – 15.00     Wellness-szolgáltatás bemutató

16.00 – 17.00     Nordic Walking (egyénileg)

18.00 – 21.00     Vacsora az étteremben

20.00 – 24.00     SzerencsEst emeleti bárunkban

23.00                    Wellness részleg zárása

Pin It on Pinterest