I. évf. 30. szám

Kék Duna Post

Kék Duna Post1

Napi hírek a Kék Duna Wellness Hotel**** vendégei részére

Év Szállása 2013 verseny Népszerűségi díj I. helyezettjei lettünk.

Sok szeretettel köszöntjük ma Elza és Blanka nevű vendégeinket nevük napja alkalmából!

Mai időjárás

Vasárnap reggelre sokfelé válik párássá a levegő, főleg a déli és a középső tájakon lehetnek sűrű ködfoltok. Napközben a köd lassan feloszlik, és változóan felhős idő várható. Reggel -2, -1 délután +4 fok körüli értékeket mérhetünk.

Nap idézete

„Jó néha sötétben a Holdat nézni, hosszan egy távoli csillagot igézni, jó néha fázni, a semmin elmélázni, tavaszi esőben olykor bőrig ázni, tele szájjal enni, hangosan szeretni, jó néha magamat csak úgy elnevetni, sírni ha fáj, remegni ha félek, olyan jó néha érezni, hogy élek…” / Anna and the Barbies/

Horoszkóp

Nyilas /november 22. – december 21./

Szabadszellemű, nem bírja, ha korlátozzák. Inkább menekül, minthogy keretek közé szorítsák. Szereti az embereket, segítőkész és őszinte. Az adott szó nála szent, amit ígér, azt be is tartja. Van, amikor túlzásba viszi ezt a segítőkésséget és olyanokkal akar jót tenni, akik ezt nem kérték, ezért terhes is lehet a jó szándéka. Jó nyelvérzéke van, könnyen tanul. Szívesen él vagy tartózkodik külföldön. Állandóan pörög, mozgásban van. Mégis kényelmes jegy, szereti, ha a dolgok a saját ütemükben haladnak, nem akarja azokat siettetni. Rendszerint a minőségre ad és nem a mennyiségre, inkább várakozik, de a kiszemelt dolognál nem ad alább. Szereti a luxusdolgokat és a tágas, nagy tereket. Előfordul, hogy nem az emberek igazi értékeit nézi, hanem az általuk képviselt rangot vagy foglalkozást. Általában szerencséje van a sorssal, amit a Jupiter hatásának köszönhet.

Napi wellness ajánlatunk

Frissítő masszázs: Célja a vérkeringés fokozása, melynek hatására felgyorsul a különféle lerakódások felszívódása, csökken a lerakódott zsír mennyisége. Megszűnnek a bőr alatti kötőszövetben lévő feszülések, letapadások. Fokozódik a nyirokkeringés, változik az anyagcsere, a testhőmérséklet, a légzés, fokozódik a vizelet kiválasztás, ezáltal a méregtelenítés. A masszázs segít megteremteni a nyugodt alvás feltételeit, azáltal, hogy csökkenti a vérnyomást, valamint mélyebb és szabályosabb légzést biztosít.
További tájékoztatásért érdeklődjön a wellness recepción!

Kék Duna újdonságok, csomagajánlatok

Adventi feltöltődés a Kék Duna Wellness Hotelben****

Egy kiváló alkalom, hogy nálunk töltődjön fel az Ünnepekre.

Házon belüli programok

104-3006.00                   Wellness részleg nyitása
7.30 – 10.00     Reggeli az étteremben
9.00 – 10.00     Vízi torna (előzetes bejelentkezés szükséges)
12.00 – 15.00    Ebéd az étteremben
16.00 – 17.00    Nordic Walking (egyénileg)
18.00 – 21.00    Vacsora az étteremben
20.00 – 22.00   Filmvetítés Orchidea teremben
23.00                  Wellness részleg zárása

 

 

Pin It on Pinterest