I. évf. 37. szám

Kék Duna Post

Kék Duna Post1

Napi hírek a Kék Duna Wellness Hotel**** vendégei részére

Év Szállása 2013 verseny Népszerűségi díj nyertes szállodája.

Sok szeretettel köszöntjük ma Mária és Emőke nevű vendégeinket nevük napja alkalmából!

Mai időjárás

Vasárnapra jelentősen mérséklődik a légmozgás, már csak élénk széllökések fordulhatnak majd elő. Napközben északkeleten lesz kevesebb, máshol több felhő az égen. Kisebb havazás, havas eső, esetleg ónos eső főként eleinte alakulhat ki, napközben 1-6°C várható.

Nap idézete

„Úgy vélem a csipke a valaha készült egyik legszebb utánzata a természet fantáziájának; a csipke mindig felidézi számomra azokat a egyedülálló tervezéseket, melyeknél a fák ágai és levelei hímezik az égboltot, és nem hiszem, hogy az emberi lélek bármely találmánya kecsesebb vagy pontosabb eredetű lehetne.” /Coco Chanel/

 Horoszkóp Nyilas /november 22. – december 21./

A nyilas gyermek

Erős egyéniségű, elszánt gyermek, aki ritkán tud fegyelmezetten és csendesen viselkedni. Nagy szeretetigénye van, amelyet rendre kifejezésre is juttat.
Ha nem következetesen nevelik, könnyen kezelhetetlenné válik. Nehezen kötik le hosszú távon a játékai, ilyenkor nyűgös vagy ingerült lehet. A fiúk sok esetben “rontó Pálok”, akik nem törődve azzal, hogy melyik játékuk mennyibe került és mennyire új, szívesen törnek-zúznak, ha épp semmi más elfoglaltság nem köti le a figyelmüket. Célszerű olyan játékokkal és foglalkozásokkal lekötni a figyelmét, amelyre ő maga kíváncsi, így elkerülhető a rongálás.

Környékbeli programajánló

Római katolikus templom és Világháborús emlékmű

A templom felépítéséhez Mária Terézia lánya, Krisztina főhercegnő adománnyal járult hozzá. A főoltár feletti Szent Márton festmény 1800 táján készült. A katolikus templom mellett állították fel a világháborús halottak emlékművét, ami egyszerűségével – csiszolt kőtömbre szálló turulmadár – és sűrűn vésett neveivel emlékeztet a szörnyű évekre. Kő Pál szobrászművész alkotása a világháborúban elesettek emlékműve.
Helyszín: 2318 Szigetszentmárton, Templom tér 1.

Napi wellness ajánlatunk

Aurora álma:

Homoktövisolaj: táplálja és erősíti a hámsejteket, gyorsítja a regenerációs folyamatokat. Gyulladás gátló hatású. Véredényekre, szövetekre pozitív hatása van.
További tájékoztatásért érdeklődjön a wellness recepción!

Kék Duna újdonságok, csomagajánlatok

Adventi feltöltődés a Kék Duna Wellness Hotelben****

Egy kiváló alkalom, hogy nálunk töltődjön fel az Ünnepekre.

Házon belüli programok

  6.00                    Wellness részleg nyitása

  7.30 – 10.00     Reggeli az étteremben

12.00 – 15.00     Ebéd az étteremben

16.00 – 17.00     Nordic Walking

18.00 – 21.00     Vacsora az étteremben

20.00 – 24.00     Filmvetítés

23.00                    Wellness részleg zárása

 

ajanlatkeres-nagy

Pin It on Pinterest