I. évf. 40. szám

Kék Duna Post

Kék Duna Post1

Napi hírek a Kék Duna Wellness Hotel**** vendégei részére

(online kiadás)

2013. legnépszerűbb szállodája

(szallas.hu)

Sok szeretettel köszöntjük ma Árpád és Daniló nevű vendégeinket nevük napja alkalmából!

Mai időjárás

Szerdán változóan felhős-napos időben lesz részünk, több felhő a nyugati, északnyugati, illetve északkeleti, keleti tájak fölött lehet, de csapadék sehol sem várható. Hajnalban néhol pára-, ködfoltok képződhetnek. Gyenge légmozgásra, hajnalban 0 és -8, kora délután -1 és +5°C közötti hőmérsékletre számíthatunk.

Nap idézete

„Szeretni jó, de a módját tanítani kell. Föl akarunk állni, járni akarunk, de kell valaki, aki fogja a kezünket, segít megtartani az egyensúlyunkat, terelget, és fölemel, ha elesünk.” Jeanette Winterson

Horoszkóp Nyilas /november 22. – december 21./

Nem veti meg a terített asztal örömeit – sőt! Kimondottan szívesen kalandozik az ízek világában, és annál lelkesebb, mennél gazdagabb és változatosabb a kínálat. Érzékeit felkorbácsolhatják a bőséget sugalló menük, a dúsan megrakott svédasztalok. Általában kedveli a fűszeres, illatos leveseket, a szaftos sülteket, a csípősen markáns ízű fogásokat, a pazar desszerteket. Ebből is, abból is  kóstolgat, és nemegyszer  kiadósan belakmározik, mivel életélvező ember lévén, semmi jót sem szeretne kihagyni. Ugyanezért a legszívesebben kedélyes társaságban étkezik. A víg lakomák után jóféle borocskát is kedvvel kortyolgathat.

Ismerjék meg a Kék Duna Wellness Hotel**** személyzetét

Imre Richárd, aroom division manager vagyok, 2008. január 15-e óta dolgozom a szállodában.
Szabadidőmet a családommal töltöm. Ha időm engedi, akkor fotózással foglalkozom, főleg „spotterkedem” (repülőgép fotózás), mellette szeretek focizni, kirándulni és főzni.

További tervek?
Kijutni Las Vegasba a póker világbajnokságra, majd bejárni a világ számos pontját.

Környékbeli programajánló

Ráckevei Piac

Ráckeve egyik nevezetességének számít a Duna-parti sétányon megrendezésre kerülő piac. A tradicionális eseményen a helyi termelők kiváló termékeit vásárolhatja meg az idelátogató közönség. A vízpart nyújtotta hangulat, a kürtöskalács és a sült kolbász illata teszi varázslatossá az itt töltött pillanatokat. Különösképpen ajánljuk az Imi-féle sült kolbászt és pecsenyét a református templommal szemben, ahol garantáltan különleges gasztronómiai élményben lesz része. A piac minden szerdán és szombaton kerül megrendezésre.

Napi wellness ajánlatunk

Virágzó tea

Virágzó teáink a legmagasabb minőségű, igen ritka Ezüst Rügy fehér tealevelekből készülnek. Tealeveleink több mint 80%-át a tavaszi szüretben válogatják, ami az év legmagasabb minőségét képviseli. Teáink ízét és zamatát természetes jázmin virágok közötti szárítás gazdagítja.
További tájékoztatásért érdeklődjön a wellness recepción!

Kék Duna újdonságok, csomagajánlatok

Kék Duna Wellness Szilveszter
Köszöntsük együtt az új évet!

Házon belüli programok

  6.00                    Wellness részleg nyitása
  6.00 – 12.00     Piaclátogatás (egyénileg)
  7.30 – 10.00     Reggeli az étteremben
12.00 – 15.00     Ebéd az étteremben
14.30 – 15.00     Wellness szolgáltatás bemutató
15.30 – 16.00     Virágzó tea bemutató (előzetes bejelentkezés szükséges)
17.00 – 19.00     Szauna program
18.00 – 21.00     Vacsora az étteremben
20.00 – 22.00     Filmvetítés az Orchidea teremben
23.00                    Wellness részleg zárása

ajanlatkeres-nagy

Pin It on Pinterest