I. évf. 45. szám

Kék Duna Post

Kék Duna Post1

Napi hírek a Kék Duna Wellness Hotel**** vendégei részére

(online kiadás)

2013. legnépszerűbb szállodája

(szallas.hu)

Sok szeretettel köszöntjük ma Etelka és Aletta nevű vendégeinket nevük napja alkalmából!

Mai időjárás

Hétfőtől várhatóan péntekig kitart a hidegpárnás időjárási helyzet, azaz marad a borús, párás, foltokban tartósan ködös idő. Csak néhol és rövid időre bukkanhat elő a nap. Minden nap kialakulhat gyenge csapadék: hószállingózás, vagy szitálás.

Nap idézete

Először, valamikor régen, boldog akartam lenni. Aztán tökéletes. De nincs messze az idő, mikor az ember csak lenni akar, boldogtalanul és tökéletlenül is, lenni, még egy kis ideig, mert süt a nap, vagy esik az eső. /Márai Sándor/

Horoszkóp

Nyilas /november 22. – december 21./ és a Sport

Hamar el tudja veszíteni az érdeklődését, és új kalandokba kezd. Lelkesedni tudása irigylésre méltó, az optimizmusáról már ne is beszéljünk! Remek komika, aki sokszor inkább viccesen éli meg az életet, mintsem, hogy túl komolyan vegye azt. Ezért aztán nehéz őt komolyan venni, mégis kiváló beszélgető partner, szellemi társ, aki nem ijed meg a váratlan helyzetektől, könnyen feltalálja magát. A többi tüzes jegyhez hasonlóan, szeret a középpontba kerülni, társasági lény, aki nem szeret egyedül lenni.

Az érzelmek kimutatását könnyebben elbagatelizálja, minthogy ki tudná mutatni.  Képes megjátszani magát, kényszeressé válni, e mögött a látszólag felszínes viselkedés mögött két ok is húzódhat: egyrészt nehezen tud alkalmazkodni, másrészt nem akarja, hogy kiderüljön gyengesége. A mértékletesség megtanulása minden Nyilas számára tanulandó életfeladat. A túlzások az alaptermészetéhez tartoznak. Képes eltúlozni, felmagasztalni saját képességeit, gondolatait büszke saját véleményére. Talán emiatt nehezen tud saját korlátain túllépni. Segítő szándékú, aki igyekszik mindig jó lenni: éppen ezért erős a meggyőződése, hogy amit tesz, az mindig jó, és nehezen viseli, ha nem osztják véleményét.

Ismerjék meg a Kék Duna Wellness Hotel**** személyzetét

Szappanos Zsolt, szakács vagyok, 2007 óta dolgozom a szállodában. Szabadidőmben szeretek motorozni és szeretem a sportokat.

További tervek?
Szeretnék saját lakást és családot alapítani.

Környékbeli programajánló

Savoyai Kastély (1702) Kossuth Lajos u. 95.
A legelső világi barokk kastély Magyarországon. Savoyai Jenő herceg építtette a bécsi  Belvedere építészének, J.L. Hildebrand tervei alapján.

Árpád szobor (1897) a Savoyai kastély mellett
A milleneumi ünnepségek során avatták fel. Szász Gyula horganyötvözetből készült alkotása a távolba mutató kacagányos, pajzsos Árpád vezér alakja.

Napi wellness ajánlatunk

Sport masszázs: a test fizika szinten való gyógyítására, kezelésére használt masszázstípus. Intenzívebb, erősebb masszázs technika, amely leginkább a mélyizomzatot célozza meg. Nyugtató hatással bír, csökkenti az izomgörcsöket és a merev izmok okozta fájdalmakat, tökéletes lezárás sporttevékenységek után, vagy ülő munkát végzőknek. Csökkenti az izmok duzzanatát, és a sportsérülések utáni gyógyulási időt.
További tájékoztatásért érdeklődjön a wellness recepción!

Kék Duna újdonságok, csomagajánlatok

Kék Duna Wellness Szilveszter – Köszöntsük együtt az új évet!

 A Wellness Forrás falai között, antik római hangulat várja vendégeinket.

Házon belüli programok 

  6.00                    Wellness részleg nyitása
  7.30 – 10.00     Reggeli az étteremben
12.00 – 15.00     Ebéd az étteremben
12.00 – 13.00     Vízi torna (előzetes bejelentkezés szükséges)
14.30 – 15.00     Wellness szolgáltatás bemutató (előzetes bejelentkezés szükséges)
15.30 – 16.00     Virágzó tea bemutató
17.00 – 19.00     Szauna program (részletek)
18.00 – 21.00     Vacsora az étteremben
20.00 – 24.00     Filmvetítés Orchidea termünkben
           23.00     Wellness részleg zárása

Látogasson el Facebook oldalunkra is, melyet a névre kattintva azonnal el is ér.
Kék Duna Wellness Hotel**** Ráckeve

Kék Duna Klubkártyáját aktiválta már?

ajanlatkeres-nagy

Pin It on Pinterest