I. évf. 47. szám

Kék Duna Post

Kék Duna Post1

Napi hírek a Kék Duna Wellness Hotel**** vendégei részére

(online kiadás)

2013. legnépszerűbb szállodája

(szallas.hu)

Sok szeretettel köszöntjük ma Auguszta és Gracián nevű vendégeinket nevük napja alkalmából!

Mai időjárás

Szerdától egészen vasárnapig nem érkezik hazánk fölé olyan erősségű front, ami felszakítaná a térségünkben megülepedett hideg, párás levegőt, így a szürkeség és eseménytelen időjárás tovább folytatódik. Reggelente fagyni fog, délutánonként is csak 0, +1 fok körüli értékeket mérhetünk.

Nap idézete

Álmunkban néha egy egészen más világ is megmutatkozik, egy élettel és tarkasággal teli világ. Éppen a nagyon beszűkült környezetben élő, mások által befolyásolt és szorongatott embereknél tárul fel olyan távlat, amelyben az álmodó szabadnak és fantáziadúsnak érzi magát. Az álom így mutatja meg nekünk a belső kincset, melyet tőlünk senki nem rabolhat el. /Anselm Grün/

Horoszkóp

Nyilas /november 22. – december 21./

A Nyilas könnyen ingerelhető, de a jó szavak gyorsan megnyugtatják. Sértést vagy csalódást sohasem felejt el. Még évek után is képes izgalomba jönni az ilyenre való emlékezésnél. Az akarata igen erős, szenvedélyes, de nem kitartó és mindenekelőtt bizonytalan, teljesen érzésszerű. Sok benne a szalmaláng. Ha valami nem sikerül neki első próbálkozásra, akkor majdnem személyében van megsértve, de azonnal enged az elképzeléseiből. A Nyilas szimpatikus, nyílt, szabad és élénk, igazán kedélyes. Nagylelkű és segítőkész, emberbarát, mély igazságérzettel és vallásossággal. Nagy megértés él benne a fegyelem, autoritás és tekintély iránt. Hívő, bizalommal teli, odaadó természet. Hitével el tud távolodni a neki kényelmetlen valóságos helyzettől, és a világot – csodálatosképpen, óriási optimizmusával és lelkesedni tudásával – rózsaszínű szemüvegen át tudja látni. Ritkán néz az adott tények mélyére, melynek realitását sokszor tagadja, vagy egyszerűen nem ismeri el.

Környékbeli programajánló

Ráckevei Piac

Ráckeve egyik nevezetességének számít a Duna-parti sétányon megrendezésre kerülő piac. A tradicionális eseményen a helyi termelők kiváló termékeit vásárolhatja meg az idelátogató közönség. A vízpart nyújtotta hangulat, a kürtöskalács és a sült kolbász illata teszi varázslatossá az itt töltött pillanatokat. Különösképpen ajánljuk az Imi-féle sült kolbászt és pecsenyét a református templommal szemben, ahol garantáltan különleges gasztronómiai élményben lesz része. A piac minden szerdán és szombaton kerül megrendezésre.

Napi wellness ajánlatunk

Fortuna masszázs szőlőmag olajjal
Szív és érrendszeri betegségek kialakulását megakadályozza, szépít, mivel a bőr felső rétegeit vitaminnal látja el, ezáltal feszesíti a bőrt.
További tájékoztatásért érdeklődjön a wellness recepción!

Kék Duna újdonságok, csomagajánlatok

Kék Duna Wellness Szilveszter Köszöntsük együtt az új évet!

A Wellness Forrás falai között, antik római hangulat várja vendégeinket.

Házon belüli programok

  6.00                Wellness részleg nyitása
  6.00 – 12.00     Piaclátogatás (egyénileg)
  7.30 – 10.00     Reggeli az étteremben
12.00 – 15.00     Ebéd az étteremben
14.30 – 15.00     Wellness szolgáltatás bemutató (előzetes bejelentkezés szükséges)
15.30 – 16.00     Virágzó tea bemutató (előzetes bejelentkezés szükséges)
17.00 – 19.00     Szauna program (előzetes bejelentkezés szükséges)
18.00 – 21.00     Vacsora az étteremben
20.00 – 22.00     Filmvetítés Orchidea termünkben
           23.00     Wellness részleg zárása

Látogasson el Facebook oldalunkra is, melyet a névre kattintva azonnal el is ér.
Kék Duna Wellness Hotel**** Ráckeve

Kék Duna Klubkártyáját aktiválta már?

ajanlatkeres-nagy

Pin It on Pinterest