I. évf. 49. szám

Kék Duna Post

Kék Duna Post1

Napi hírek a Kék Duna Wellness Hotel**** vendégei részére

(online kiadás)

2013. legnépszerűbb szállodája

(szallas.hu)

Sok szeretettel köszöntjük ma Teofil és Ignác nevű vendégeinket nevük napja alkalmából!

Mai időjárás

Pénteken a Dunántúlon felszakadozhat a felhőzet, átmenetileg megszűnhet a ködfelhőzet és némi napsütés is várható. Azt ország keleti tájain (főleg északkeleten) azonban marad a borús, párás időjárás. Utóbbi tájakon továbbra is előfordulhat szitálás, ónos szitálás. Reggel fagyos lesz a levegő, délután nyugaton +3 és +9, keleten -1 és +3 fok között alakulhat a hőmérséklet.

Nap idézete

„Helyek és körülmények soha nem biztosítják a boldogságot. Önmagadban kell eldöntened, hogy akarsz-e boldog lenni. És ha egyszer eldöntötted, a boldogság sokkal könnyebben jön el. ..” / Robert J. Hastings /

Horoszkóp

Nyilasok és az utazás
A Nyilas az állatöv első számú utazója, vándora. Sokat és örömmel utazik, lételeme a világjárás, a felfedezés. Egyszerűen csak az utazás kedvéért utazik. Minden földrészen otthon van, megragad minden alkalmat, hogy tágítsa látókörét, bővítse ismereteit. Vonzzák a távoli tájak, az ősi civilizációk nyomai. Kedveli a baráti és családi összejöveteleket, kirándulásokat, az esti tábortüzeket, kártya partikat, a vidámságot és a sportot. Energiája és töretlen optimizmusa társaira is átragad, akiknek azonban fel kell készülniük arra, hogy a Nyilas mellett nehéz pihenni. Igényes utazó, a nomád körülményeket nem kedveli, szereti viszont a meglepetéseket, kalandokat. Szabadságát legszívesebben hegyvidékeken, vadregényes tájakon tölti. Ennek érdekében képes akár több ezer kilométert is megtenni.

Ismerjék meg a Kék Duna Wellness Hotel**** személyzetét

Szirb Sándor, recepciós vagyok, öt éve dolgozom itt a szálloda recepcióján. A Budapesti Gazdasági Főiskola idegenforgalom és szálloda szakán tanultam és kötelező szállodai gyakorlatomat a Kék Duna Wellness Hotelben töltöttem. Szerencsés helyzetben voltam, hiszen az iskola végéhez közeledve éppen megüresedett egy recepciós pozíció, így a diploma után azonnal, már ismert környezetben kezdhettem a munkát és hasznosíthattam a tanultakat. Az itt eltöltött idő alatt sok változáson ment keresztül a szálloda és örülök, hogy folyamatosan végigkövethetem a szálloda fejlődését.
Szabadidőmet szívesen töltöm a szabadban, szeretek erdőt járni, kerékpározni, túrázni. Legfőbb hobbim utazni, új helyeket megismerni belföldön és külföldön egyaránt. 25 éve tagja vagyok a Szigetszentmártoni Német Nemzetiségi Tánccsoportnak, mely 2013-ban ünnepli 40. évfordulóját és mellyel rendszeresen fellépünk.

További tervek?
Jövőmet továbbra is a Kék Duna Wellness Hotel munkatársaként képzelem el, szakmai tudásomat további idegen nyelvek tanulásával szeretném bővíteni.

Környékbeli programajánló

Nádasdy András képzőművész kiállításának megnyitója a szigetszentmiklósi Városi Galériában

A megnyitó időpontja: 2013. december 20. péntek 17 óra
A kiállítást megnyitja: Feledy Balázs művészeti író
Közreműködnek: a Szigetszentmiklósi Sziget Színház művészei
A kiállítás megtekinthető: 2014. január 31-ig

Napi wellness ajánlatunk

Gyógymasszázs
A gyógymasszázs során kimondottan a célzott területet kezelik. Élénkíti a vérkeringést és a sejtek anyagcseréjét, erősíti az immunrendszert, enyhíti az izomfájdalmakat, lazítja az izmokat, erősíti az izomzatot, növeli a teljesítőképességet és a koncentráló képességet, fájdalomcsillapító. A gyógymasszázs nemcsak a test fizikai szinten történő javulását idézheti elő, hanem jótékonyan hat az idegességből eredő fejfájásra, illetve nyugtató hatással is bír.
További tájékoztatásért érdeklődjön a wellness recepción!

Házon belüli programok

  6.00                Wellness részleg nyitása
  7.30 – 10.00     Reggeli az étteremben
12.00 – 15.00     Ebéd az étteremben
12.00 – 12.30     Virágzó tea bemutató (előzetes bejelentkezés szükséges)
14.30 – 15.00     Wellness szolgáltatás bemutató (előzetes bejelentkezés szükséges)
17.00 – 18.00     Aerobic a fitneszteremben
18.00 – 21.00     Vacsora az étteremben
20.00 – 22.00     Zenés est Rumy-val
23.00                Wellness részleg zárása

Látogasson el Facebook oldalunkra is, melyet a névre kattintva azonnal el is ér.
Kék Duna Wellness Hotel**** Ráckeve

Kék Duna Klubkártyáját aktiválta már?

ajanlatkeres-nagy

Pin It on Pinterest