I. évf. 51. szám

Kék Duna Post

Kék Duna Post1

Napi hírek a Kék Duna Wellness Hotel**** vendégei részére

(online kiadás)

2013. legnépszerűbb szállodája

(szallas.hu)

Sok szeretettel köszöntjük ma Zénó és Nina nevű vendégeinket nevük napja alkalmából!

Mai időjárás

Vasárnap ismét egyre több helyen párás, ködös, szürke idő lesz a meghatározó, csak délkeleten és délnyugaton bújhat elő rövid időre a nap. Északon, északkeleten hószállingózás, ónos eső, északnyugaton gyenge eső előfordulhat. A Dunántúlon helyenként megélénkül a délies szél. Hajnalban +2, -4°C, délután -1 +6°C várható.

Nap idézete

„A műveltség olyan, mint a védőoltás: megvéd minket a manipulációtól, határozottabbá, elveinkben szilárdabbá, látókörünkben gazdagabbá tesz bennünket.” /Véghelyi Balázs/

Horoszkóp

Bak (december 21. – január 20.)

A hagyományokhoz, az adott struktúrákhoz vonzódik, nem szeret gyakran változtatni. Önfegyelme óriási, ahogy a felelősségtudata is. Testileg és lelkileg is szívós alkat. Egy kissé magának való, hajlamos a munkájába menekülni az érzelmei elől. Sokat ad mások, a “társadalom” véleményére. Gyakran nincs elég önbizalma. A szabályokat és a törvényeket mindig betartja, a kötelességet és a teljesítményt sokszor többre tartja, mint az önmegvalósítást. Az idő, a tapasztalatok valódi bölccsé tehetik. Utálja az érzelmi kitöréseket, az érdekek a fontosak. Tudja, hogy a földi világ szabályoknak van alárendelve. Kis részek szabályozott egysége építi fel a nagyobb egységeket, azok a még nagyobbakat és így tovább. A Bak ennek a hierarchiának, rendnek és törvénynek szenteli az életét. Rendszerint nem könnyű sorsú, de általában jól megállja a helyét. Nehezen barátkozik, sok közöttük a zárkózott ember. Bár nehezen szeret meg másokat, aki mellett elkötelezte magát, ahhoz ragaszkodik. A szerelemben is hűvös, tartózkodó, nem igyekszik hódítani. Későn érő típus, őt kell meghódítani. Idős korban nagyon is ki tud bontakozni. Öregkorban nyitottabbá, a célhoz érve derűsebbé válik. A családban mindig szigorú, kemény határozottsággal, szigorral neveli gyermekeit. Többnyire későn látja be igazát. Pesszimizmusra hajlamos, humora is fanyar. A Bak általában türelmes, gyakorlatias és meglehetősen szégyenlős. Szívesebben marad a háttérben, kerüli a reflektorfényt.

Környékbeli programajánló

Adventi Szeretetvendégség

2013. december 22-én vasárnap 15 órától a kiskunlacházi művelődési központ előtt.
A karácsonyi forgatag hangulatához illő ételek, italok kínálása (forralt bor, puncs, tea, sült alma, sült tök, sült gesztenye, zsíros kenyér más). Apró ajándéktárgyak a gyermekeknek: mesekönyvek, kifestők, ceruzák, tollak, játékok, apró karácsonyfadíszek, gyertyák.

Várunk mindenkit egy kellemes – a karácson igazi szellemiségét idéző délutánra!

Napi wellness ajánlatunk

Virágzó tea

Virágzó teáink a legmagasabb minőségű, igen ritka Ezüst Rügy fehér tealevelekből készülnek. Tealeveleink több mint 80%-át a tavaszi szüretben válogatják, ami az év legmagasabb minőségét képviseli. Teáink ízét és zamatát természetes jázmin virágok közötti szárítás gazdagítja.
További tájékoztatásért érdeklődjön a wellness recepción! 

Házon belüli programok

  6.00                Wellness részleg nyitása
  7.30 – 10.00     Reggeli az étteremben
  9.30 – 10.00     Vízi torna (előzetes bejelentkezés szükséges)
12.00 – 15.00     Ebéd az étteremben
16.00 – 17.00     Nordic Walking (egyénileg)
18.00 – 21.00     Vacsora az étteremben
20.00 – 24.00     Filmvetítés Orchidea termünkben
23.00                Wellness részleg zárása

Látogasson el Facebook oldalunkra is, melyet a névre kattintva azonnal el is ér.
Kék Duna Wellness Hotel**** Ráckeve

Kék Duna Klubkártyáját aktiválta már?

ajanlatkeres-nagy

Pin It on Pinterest