I. évf. 52. szám

Kék Duna Post

Kék Duna Post1

Napi hírek a Kék Duna Wellness Hotel**** vendégei részére

(online kiadás)

2013. legnépszerűbb szállodája

(szallas.hu)

Sok szeretettel köszöntjük ma Viktória és Zétény nevű vendégeinket nevük napja alkalmából!

Mai időjárás

Hétfőn keleten marad a borult, párás, helyenként tartósan ködös idő, de a Dunántúlon – a megélénkülő déli szél hatására – egyre nagyobb területen szakadozik fel a felhőzet. A ködfelhős északkeleten -1, a derűsebb délnyugaton +5 fok körül alakulhat a hőmérséklet.

Nap idézete

„Van az utazás… Izgatottan készülsz rá, tervezel, szervezel, és ahogy közeleg az idő, egyre kevesebbet alszol. Aztán elérkezik a nagy nap. Vágyaid teljesülésének napja. A nagy utazás. Egy számodra hívogató tájra. Izgatottan fedezed fel, teszed magadévá. És egy életre megőrzöd magadban.” /Csitáry-Hock Tamás/

Horoszkóp Bak /december 22. – január 19./

Komolyan, megfontoltan és fegyelmezetten tör mindenkori céljainak megvalósítása felé. Különösen nagy feladatot is képes kötelességtudattal beteljesíteni. Önbecsülése nagyban összefügg a társadalmi szerepével, a munka világában betöltött pozíciójával. Szeretne tiszteletet kivívni magának, bizonyítani másoknak. Ha nem kapja meg az őt megillető elismerést, komorrá, keserűvé válik, de tovább húzza az igát még keményebben. Gyakorlatias személy, aki a saját tapasztalatokban hisz. Fontos számára az anyagi biztonság megteremtése, mellyel körültekintően és sokat foglalkozik. Mindenkor megfontolja a kiadásait. Kiszámítottan, tervezetten vesz részt az életben. Erős akaratát általában anyagi célok felé irányítja, szeretne valami maradandót felépíteni. Fiatal korában a rá jellemző érettség, „koravénség” miatt alig várja, hogy felnőtt legyen. Addig is a komolyabb és idősebb emberek társaságát keresi, tiszteli a hagyományokat. Nehezen barátkozik, fegyelmezett életet él, de akit megkedvel, amellett kitartó, hűséges és áldozatkész.

Környékbeli programajánló

Savoyai Kastély (1702) Kossuth Lajos u. 95.
A legelső világi barokk kastély Magyarországon. Savoyai Jenő herceg építtette a bécsi  Belvedere építészének, J.L. Hildebrand tervei alapján.

Árpád szobor (1897) a Savoyai kastély mellett
A milleneumi ünnepségek során avatták fel. Szász Gyula horganyötvözetből készült alkotása a távolba mutató kacagányos, pajzsos Árpád vezér alakja.

Napi wellness ajánlatunk

Silvánus az erdő védelmezőjének kúrája
Természetes eredetű citrom, lucfenyő illóolajat, földimogyoró olajat tartalmazó testápoló masszázsolaj a citrom és a fenyő friss illatával. Értékes alkotórészei puhítják és ápolják a bőrt.
További tájékoztatásért érdeklődjön a wellness recepción!

Kék Duna újdonságok, csomagajánlatok

Örök Ifjú csomag

1, 2, 3 vagy 4 éjszaka szállás hétköznapokon (vasárnap – péntek közötti időszakban), Kis-Dunára néző standard szobában, amelyet angol stílusú berendezés ékesít. Szobáink, LCD Tv-vel, telefonnal, wifi internet csatlakozással, minibárral, hajszárítóval és borotválkozó tükörrel felszereltek
– Bőséges büféreggeli házias ízekkel és reform sarokkal. Meleg reggelink egy részét szakácsaink az Ön ízlése szerint látvány konyhánkban frissen készítik.
– Svédasztalos vacsora különleges íz világgal
– Antik római wellness részlegünk használata
További részleteket itt olvashatóak.

Túravonal javaslat biciklivel

Ráckeve – Szigetújfalu – Szigetszentmárton – Ráckeve
Hossza: 18 km
Nehézségi fok: közepes, helyenként ügyességet igénylő útszakaszok
Jellemzője: családoknak ajánlott barátságos útvonal, szép környezettel, érdekes élővilággal

Kirándulásunk érdekes színfoltja lehet a Nagy-Duna partján vezető szaggatott vonallal jelzett útszakasz bebarangolása, amely erdős, zöld területen halad. Ezen a részen található a Téry Ödön Túraklub sátorozó helye. Az újfalui templomtól elindulva mintegy 2 km-es úton juthatunk el az ercsi kompig, amely óránként indul Szigetújfaluból Ercsibe. Szigetújfaluból rövid idő alatt eljuthatunk Szigetszentmártonba. A község nevét a barokk katolikus templom védőszentjéről, Szent Mártonról kapta. A templom szomszédságában álló Kossuth Lajos utca 37. számú Brünner-házon Brünner Gáspár naiv művész domborművei láthatók, amelyek a magyar történelem néhány nevezetes jelenetét ábrázolják.

Házon belüli programok 

  6.00                Wellness részleg nyitása
  7.30 – 10.00     Reggeli az étteremben
12.00 – 15.00     Ebéd az étteremben
12.00 – 13.00     Vízi torna (előzetes bejelentkezés szükséges)
14.30 – 15.00     Wellness szolgáltatás bemutató (előzetes bejelentkezés szükséges)
15.30 – 16.00     Virágzó tea bemutató
17.00 – 19.00     Szauna program
18.00 – 21.00     Vacsora az étteremben
20.00 – 24.00     Filmvetítés Orchidea termünkben
23.00                Wellness részleg zárása

Látogasson el Facebook oldalunkra is, melyet a névre kattintva azonnal el is ér.
Kék Duna Wellness Hotel**** Ráckeve

Kék Duna Klubkártyáját aktiválta már?

ajanlatkeres-nagy

Pin It on Pinterest