I. évf. 53. szám

Kék Duna Post

Kék Duna Post1

Napi hírek a Kék Duna Wellness Hotel**** vendégei részére

(online kiadás)

2013. legnépszerűbb szállodája

(szallas.hu)

Boldog, áldott karácsonyt kívánunk!

Sok szeretettel köszöntjük ma Ádám és Éva nevű vendégeinket nevük napja alkalmából!

Mai időjárás

December 24-én, szenteste napján az egyre erősödő déli szél hatására dél felől fokozatosan felszakadozik a ködfelhőzet és egyre nagyobb területen süt ki a nap – a főváros környezetében és északkeleten akár estig kitarthat az erősen ködfelhős idő. Északkeleten előfordulhat szitálás, hószállingózás. A borongós ÉK-i tájakon 2-5, az ország jelentősebb DNy-i felén már 6-11 fok köré kúszhat a hőmérő higanyszála.

Nap idézete

„Karácsony készül, emberek! Szépek és tiszták legyetek!
Súroljátok föl lelketek, csillogtassátok kedvetek,
legyetek újra gyermekek, hogy emberek lehessetek!” (Wass Albert)

Horoszkóp

Bak (december 21. – január 20.)

A hagyományokhoz, az adott struktúrákhoz vonzódik, nem szeret gyakran változtatni. Önfegyelme óriási, ahogy a felelősségtudata is. Testileg és lelkileg is szívós alkat. Egy kissé magának való, hajlamos a munkájába menekülni az érzelmei elől. Sokat ad mások, a “társadalom” véleményére. Gyakran nincs elég önbizalma. A szabályokat és a törvényeket mindig betartja, a kötelességet és a teljesítményt sokszor többre tartja, mint az önmegvalósítást. Az idő, a tapasztalatok valódi bölccsé tehetik. Utálja az érzelmi kitöréseket, az érdekek a fontosak. Tudja, hogy a földi világ szabályoknak van alárendelve. Kis részek szabályozott egysége építi fel a nagyobb egységeket, azok a még nagyobbakat és így tovább. A Bak ennek a hierarchiának, rendnek és törvénynek szenteli az életét. Rendszerint nem könnyű sorsú, de általában jól megállja a helyét. Nehezen barátkozik, sok közöttük a zárkózott ember. Bár nehezen szeret meg másokat, aki mellett elkötelezte magát, ahhoz ragaszkodik. A szerelemben is hűvös, tartózkodó, nem igyekszik hódítani. Későn érő típus, őt kell meghódítani. Idős korban nagyon is ki tud bontakozni. Öregkorban nyitottabbá, a célhoz érve derűsebbé válik. A családban mindig szigorú, kemény határozottsággal, szigorral neveli gyermekeit. Többnyire későn látja be igazát. Pesszimizmusra hajlamos, humora is fanyar. A Bak általában türelmes, gyakorlatias és meglehetősen szégyenlős. Szívesebben marad a háttérben, kerüli a reflektorfényt.

Kék Duna újdonságok, csomagajánlatok

Örök Ifjú csomag

1, 2, 3 vagy 4 éjszaka szállás hétköznapokon (vasárnap – péntek közötti időszakban), Kis-Dunára néző standard szobában, amelyet angol stílusú berendezés ékesít. Szobáink, LCD Tv-vel, telefonnal, wifi internet csatlakozással, minibárral, hajszárítóval és borotválkozó tükörrel felszereltek
– Bőséges büféreggeli házias ízekkel és reform sarokkal. Meleg reggelink egy részét szakácsaink az Ön ízlése szerint látvány konyhánkban frissen készítik.
– Svédasztalos vacsora különleges íz világgal
– Antik római wellness részlegünk használata
További részleteket itt olvashatóak.

Házon belüli programok 

6.00                  Wellness részleg nyitása
7.30 – 10.00       Reggeli az étteremben
12.00 – 15.00     Ebéd az étteremben
16.00                Ajándékozás a hallban
18.00 – 21.00     Vacsora az étteremben
19.30 – 24.00     Hideg Büfé
23.00                Wellness részleg zárása
24.00                Szentmise a Katolikus Templomban

Látogasson el Facebook oldalunkra is, melyet a névre kattintva azonnal el is ér.
Kék Duna Wellness Hotel**** Ráckeve

Kék Duna Klubkártyáját aktiválta már?

ajanlatkeres-nagy

Pin It on Pinterest