I. évf. 58. szám

Kék Duna Post

Kék Duna Post1

Napi hírek a Kék Duna Wellness Hotel**** vendégei részére

(online kiadás)

2013. legnépszerűbb szállodája (szallas.hu)

Sok szeretettel köszöntjük ma Tamás és Tamara nevű vendégeinket nevük napja alkalmából!

Mai időjárás

Vasárnap hajnalban ködfoltok képződhetnek. Napközben nyugat felől egy gyenge hidegfront érkezik, mely elsősorban nyugaton okozhat gyenge esőt, záporesőt, valamint a Dunántúlon helyenként megélénkülhet az északnyugatira forduló szél. Még marad az enyhe idő, hajnalban 0-5°C, míg napközben 6-13°C várható.

Nap idézete

„A barátságot gondozni kell… dolgoznod kell rajta. Meg kell értened és irányítgatnod kell, bele kell tenni a lelkedet, és mozgósítani kell a befogadóképességedet. Folyamatosan vissza kell igazolni, nehogy elvétsd az utat, és elsorvadjon a barátság. Sohasem hagyhatod abba.”  /Andrea De Carlo/

Horoszkóp

Bak és az utazás

Az asztrológia szerint viselkedésünket, életvezetésünket befolyásolják a csillagok, különösen az, hogy melyik jegyben születtünk. Nincs ez másképp akkor sem, ha útra kelünk. Más elképzelései vannak a vakáció eltöltéséről egy Kosnak, vagy mint egy Bikának.  A Bak szabadságát pontosan, előre megtervezi, egész nyaralását a szervezettség jellemzi. Nem szeret improvizálni, és viszolyog a meglepetésektől. Ha keresztülhúzzák számításait, bizonytalanná válik. Az utazásnak csak akkor vág neki, ha munkahelyén már mindent elrendezett, bár ekkor is nehezére esik a teljes kikapcsolódás, a lazítás.
Számára egy csendes szálláshely a legmegfelelőbb, és inkább egy helyben marad, nem kedveli a hurcolkodós körutazásokat. Igényei nem irányulnak luxus-körülményekre, az igazi Bak alacsony komfortfokozat mellett, akár egy sivatagban is jól érzi magát. Föld-jegyként a szabadságát elsősorban energiagyűjtésre használja fel, előnyben részesíti a gyalogtúrákat, a hegymászást. Élvezetes kikapcsolódást jelent számára a nevezetes történelmi emlékek megtekintése is. A Bak kiváló útitárs, a laza természetesség ugyan nem jellemző rá, viszont megbízható partner, akire mindenben számítani lehet.

Napi wellness ajánlatunk

Svéd masszázs
A masszázs folyamatok a testre korlátozódnak le, azon belül is az izmok, inak és ízületek működésének a normalizálására. A masszázs elősegíti a testnedvek és a vérkeringés optimalizálását, az izmok ellazulását, a merev, összetapadt izomrostokat szétválasztja.
További tájékoztatásért érdeklődjön a wellness recepción!

Házon belüli programok

6,00                                 Wellness részleg nyitása
7,30 – 10,00                      Reggeli az étteremben
12,00 – 15,00                    Ebéd az étteremben
12,00                               Vízi torna
15,00                               Tél örömei a teabárnál
18,00 – 21,00                    Vacsora az étteremben
16,00                               Szauna-program
23,00 –                             Wellness részleg zárása

Látogasson el Facebook oldalunkra is, melyet a névre kattintva azonnal el is ér.
Kék Duna Wellness Hotel**** Ráckeve

Kék Duna Klubkártyáját aktiválta már?

ajanlatkeres-nagy

Pin It on Pinterest