II. évf. 1. szám – online kiadás

Kék Duna Post

Kék Duna Post1

2013. legnépszerűbb szállodája (szallas.hu)

Napi hírek a Kék Duna Wellness Hotel**** vendégei részére

A Kék Duna Wellness Hotel Boldog Új Évet Kíván, minden kedves vendégének és a honlapunkra látogató érdeklődőknek!

Sok szeretettel köszöntjük ma Fruzsina nevű vendégeinket nevük napja alkalmából!

Mai időjárás

Szerdán, az újév első napján jobbára erősen felhős, elsősorban reggel párás, helyenként ködös időre van kilátás, inkább csak délkeleten süthet ki a nap. Északnyugaton szitálás, gyenge eső is kialakulhat, valamint errefelé a déli, délkeleti szél is megélénkülhet. Hajnalban -2 és +4, délután 2 és 8°C között alakul a hőmérséklet.

Nap idézete

„Álljunk meg, és emlékezzünk a mögöttünk álló évre! Emlékezzünk a sikereinkre és a kudarcainkra, a megszegett és betartott ígéreteinkre. Arra, amikor a legjobb kalandokban volt részünk, és amikor bezárkóztunk, hogy elkerüljük a csalódásokat. Valójában erről szól a Szilveszter. Kapunk még egy esélyt, hogy megbocsássunk, hogy jobbak legyünk, többet adjunk, többet szeressünk, éljünk. Ne töprengjünk azon, mi lett volna ha, örüljünk annak, ami jönni fog. Fogadjuk meg, hogy jobban odafigyelünk egymásra, jót adjunk, és nem csak ma éjjel, hanem egész évben.”

Horoszkóp

MILYEN EMBER A BAK  A SZERELEMBEN?

A BAK mindenekelőtt óvatos, és gyakran a kötelességet a szerelem elé helyezi.
Ritkán mutatja ki nyíltan az érzéseit, ehelyett kissé hűvös és tartózkodó, gyakran a kötelességet a szerelem elé helyezi. Meglehetősen sokat aggódik, nem mindig képes átengedni magát a szerelemnek. A házasságban is pragmatikus, mindenképpen megvizsgálja jövendőbelije társadalmi és anyagi helyzetét, és előfordulhat, hogy presztízsből házasodik. Szereti birtokolni a szeretteit. Általában a hosszabb távú kapcsolatot részesíti előnyben, mivel vágyik az érzelmi biztonságra. Nagyon ragaszkodó, társának mindent megad, cserébe egy kis szeretetet és megbecsülést vár. A kapcsolatban nincsenek nagy igényei, nagyon tud örülni a kis dolgoknak is. Ha egy Bak jegyűt meg szeretnénk hódítani, akkor romantikusnak kell lennünk, nagy érdeklődést kell mutatnunk érzései iránt, és fontos az őszinteség is.

Környékbeli programajánló

János Vitéz díszkút
1999-ben készült díszkút a historizmus jegyében, Markolt György szobrászművész alkotása. A díszkút létrejöttének alapját egy legenda képezi, miszerint Petőfi, a János Vitéz alakját egy ráckevei jobbágyfiúból lett huszárkapitányról, Horváth Nepomuki Jánosról mintázta.
Helyszín: 2300 Ráckeve, Szent István tér

Napi wellness ajánlatunk

Lomi-lomi masszázs
Ez egy páratlan gyógyító masszázs, amit az ősi Polinéziából származtatnak. Hogy megértsük a mélységét a Lomi Lomi masszázsnak, elször is meg kell hogy értsük a Hawaii filozófiát, amit Huna-nak hívnak. A Lomi Lomi másik neve: a “Szerető Kéz” masszázs. A folyamatos símogatás, a test teljes egészében való gondozása képessé teszi a pácienst, hogy relaxáljon…
További tájékoztatásért érdeklődjön a wellness recepción!

Kék Duna újdonságok, csomagajánlatok

Örök Ifjú csomag

– 1, 2, 3 vagy 4 éjszaka szállás hétköznapokon (vasárnap – péntek közötti időszakban), Kis-Dunára néző standard szobában, amelyet angol stílusú berendezés ékesít. Szobáink, LCD Tv-vel, telefonnal, wifi internet csatlakozással, minibárral, hajszárítóval és borotválkozó tükörrel felszereltek
– Bőséges büféreggeli házias ízekkel és reform sarokkal. Meleg reggelink egy részét szakácsaink az Ön ízlése szerint látvány konyhánkban frissen készítik.
– Svédasztalos vacsora különleges íz világgal
– Antik római wellness részlegünk használata

Házon belüli programok

6,00                                 Wellness részleg nyitása
7,30 – 10,00                      Reggeli az étteremben
12,00 – 15,00                    Ebéd az étteremben
12,00                                Vízi torna
15,00                                Virágzó tea bemutató
15,00                                Tél örömei a teabárnál
17,00                                szauna-program
18,00 – 21,00                    Vacsora az étteremben
23,00 –                             Wellness részleg zárása

Látogasson el Facebook oldalunkra is, melyet a névre kattintva azonnal el is ér.
Kék Duna Wellness Hotel**** Ráckeve

Kék Duna Klubkártyáját aktiválta már?

ajanlatkeres-nagy

Pin It on Pinterest