II. évf. 6. szám – online kiadás

Kék Duna Post

Kék Duna Post1

2013. legnépszerűbb szállodája (szallas.hu)

Napi hírek a Kék Duna Wellness Hotel**** vendégei részére

Sok szeretettel köszöntjük ma Boldizsár nevű vendégeinket nevük napja alkalmából!

Mai időjárás

Hétfőn eleinte főleg keleten még előfordulhat eső, zápor, majd megszűnik a csapadék. Erősen felhős, párás időnk lesz, némi napsütés főleg nyugaton lehet. A szél napközben délnyugatira fordul. Még mindig fagymentes lesz az éjszaka, és délután továbbra is jóval átlagos felett, 10 fok körül alakul a hőmérséklet.

Nap idézete

“Ne váltsd apróra szíved kincseit.
Ki mindent akar, mindent elveszít.
Reményeid titkos délibábja,
Ne csaljon biztos útról ingoványba!
Ami fél, azt el ne fogadd,
Egészet akarj, s egészet adj!” /Ady Endre/

Horoszkóp

A Bak (december 21. – január 20.)

Hihetetlenül nagy energiákat kell mozgósítanod, ha meg akarod tartani az állásodat. De a párkapcsolatod sem alakul zökkenőmentesen, partnered kevésbé elfogadó. Úgy érezheti, hogy nem tartod fontosnak a véleményét, és ha nem is tudja, de azért sejti, hogy vannak olyan dolgok, amelyekbe nem avatod be. Most éppen egy ilyen ügy kerül napvilágra, amiben védekezésre kényszerülsz, majd ki kell őt engesztelned. Kiváló ez a hónap ingatlanügylet bonyolítására. A családtagjaid között akad olyan személy, akiről kiderül, hogy embert próbáló helyzetbe került, amikor a törődésedre, az odafigyelésedre és a szeretetedre van szüksége, és ettől máris jobban érzi magát.
A munkában igazi mesternek számítasz. Olyan szaktudásod és ügyességed van, amilyen csak keveseknek adatik. Ez persze nem jelenti azt, hogy jól is dolgozol. Lehet, hogy valami miatt nem adsz bele apait-anyait a munkádba, és ez talán meg is látszik rajta. A hétfő nagyszerű alkalom ahhoz, hogy megmutasd, mennyire jól tudsz dolgozni, ha akarsz.

Ismerjék meg a Kék Duna Wellness Hotel**** személyzetét

[templatic_msg_box type=”alert”] Ritzl Dániel, felszolgáló tanulóról a linkre kattintva olvashat. [/templatic_msg_box]

Környékbeli programajánló

Ráckevei református templom
Kiskunlacháza felől érkezve a város négy tornya köszönti a látogatót: a katolikus, a református, az ortodox templom és a Városi Bíróság tornya. Közülük a legmagasabb, kecses torony a református templomé, amely kedvező, Duna-parti fekvésének köszönhetően Ráckeve legimpozánsabb temploma.

Története: A ráckevei reformátusság történetének legkiemelkedőbb személye Szegedi Kis István prédikátor, aki minden túlzás nélkül, az egyik legnevesebb magyar kálvinista prédikátornak mondható. Munkásságának jó részét Szegeden, Szolnokon, Cegléden és itt, Ráckevén végezte. Mai napig híres az 1565-ben történt ráckevei pápista-kálvinista hitvita, amikor Szegedi Kis István vitába szállt Panthanus Serphantine, olasz katolikus baráttal, ahol a katolikus szerzetes feldühödötten megadta magát és vitairataival, könyveivel együtt kivonult a templomból.

Napi wellness ajánlatunk

Szépség masszázs Venus istennő módjára
A bőr feszesebbé, rugalmasabbá válik, méregteleníti a szöveteket. Antioxidáns, hidratálja és táplálja a bőrt. A csokoládéban található kakaóvaj puhítja, táplálja és védi a bőrt.
További tájékoztatásért érdeklődjön a wellness recepción!

Kék Duna újdonságok, csomagajánlatok

Újévi kikapcsolódás a Kék Duna Wellness Hotelben****!

Kezdje pihenéssel, kikapcsolódással az évet! A Wellness Forrás antik római falai között a hagyományos wellnessnél izgalmasabb és különlegesebb élmények várnak mindenkit.

Túravonal javaslat

Ráckeve – Szigetújfalu – Szigetszentmárton – Ráckeve Hossza: 18 km

Nehézségi fok: közepes, helyenként ügyességet igénylő útszakaszok.
Jellemzője: családoknak ajánlott barátságos útvonal, szép környezettel, érdekes élővilággal
Kirándulásunk érdekes színfoltja lehet a Nagy-Duna partján vezető szaggatott vonallal jelzett útszakasz bebarangolása, amely erdős, zöld területen halad. Az erre biciklizőket a part közelében pihenőhely várja, ahol frissítők, üdítőitalok kaphatók. Ezen a részen található a Téry Ödön Túraklub sátorozó helye.

Házon belüli programok

   6.00                    Wellness részleg nyitása
  7.30 – 10.00          Reggeli az étteremben
12.00 – 13.00          Vízi torna (előzetes bejelentkezés szükséges)
12.00 – 15.00          Ebéd az étteremben
14.30 – 15.00          Wellness szolgáltatás bemutató
15.30 – 16.00          Virágzó tea bemutató
17.00 – 19.00          Szauna – program
18.00 – 21.00          Vacsora az étteremben
20.00 – 24.00          Filmvetítés Orchidea termünkben
           23.00          Wellness részleg zárása

[templatic_msg_box type=”alert”]Látogasson el Facebook oldalunkra is a névre kattintva. Kék Duna Wellness Hotel**** Ráckeve

Kék Duna Klubkártyáját aktiválta már? [/templatic_msg_box]

ajanlatkeres-nagy

Pin It on Pinterest