II. évf. 8. szám – online kiadás

Kék Duna Post

Kék Duna Post1

2013. legnépszerűbb szállodája (szallas.hu)

Napi hírek a Kék Duna Wellness Hotel**** vendégei részére

Sok szeretettel köszöntjük ma Gyöngyvér és Keve nevű vendégeinket nevük napja alkalmából!

Mai időjárás

Szerdán is borongós, nyirkos időre van kilátás tartós pára- és ködfoltokkal, helyenként gyenge szitálással. Legfeljebb délnyugaton szakadozhat fel rövid időszakokra a felhőzet. Gyenge lesz a légmozgás, hajnalban 1 és 6, délután pedig 5 és 10°C között alakul a hőmérséklet.

Nap idézete

[templatic_msg_box type=”success”]  „Kell a barát. A megértő társ, aki hibáinkkal együtt szeret, s ha fojtogat a magány, hozzánk tapad, de nyomban újra leválik,mikor újra magányra vágyunk. Mert mindent érez, mindent tud, ami számunkra fontos. Az érintése maga a biztonság, amikor megfogja a kezünk. S jelen van akkor is, ha távol van. Mert a fő jellemzője, hogy van. Hogy létezik, és bármikor feléje nyúlhatunk…” /Kun Erzsébet/ [/templatic_msg_box]

Horoszkóp

A Bak (december 21. – január 20.)

A kemény munka, a hosszú távú tervezés, elképzelés embere. Már gyermekkorában jelentkezik nála ez a tendencia ábrándozás formájában, amitől persze mások nemigen tudhatnak. Években tervez, határidőket tűz ki magának. Képes fél életét arra szánni, hogy keresse azt az utat-módot, amelyen saját céljait megvalósíthatja. Ez sokszor nem tudatos, nem kimondott még önmaga előtt sem, Egyszerűen csak foglalkozik valamivel, ami számára fontos, és csak a későbbiekben, esetleg élete alkonyán visszatekintve rakódnak össze a látszólag különálló, határozott felfelé törekvő tendenciát mutató, karrierjét kirajzoló elemek szerves egésszé. Létezik természetesen olyan is, aki már az elején meghatározza törekvésének célját, és konzekvensen, hidegen igyekszik azt minél előbb elérni. Ez esetben gyakoribb az erőszakosság, a hideg számítás, a szó rossz értelmében vett karrierizmus.

Ismerjék meg a Kék Duna Wellness Hotel**** személyzetét

[templatic_msg_box type=”alert”] Tihob Krisztina felszolgálóról a linkre kattintva olvashat. [/templatic_msg_box]

Környékbeli programajánló

Ráckevei Piac

Ráckeve egyik nevezetességének számít a Duna-parti sétányon megrendezésre kerülő piac. A tradicionális eseményen a helyi termelők kiváló termékeit vásárolhatja meg az idelátogató közönség. A vízpart nyújtotta hangulat, a kürtöskalács és a sült kolbász illata teszi varázslatossá az itt töltött pillanatokat. Különösképpen ajánljuk az Imi-féle sült kolbászt és pecsenyét a református templommal szemben, ahol garantáltan különleges gasztronómiai élményben lesz része. A piac minden szerdán és szombaton kerül megrendezésre.

Napi wellness ajánlatunk

Sport masszázs
A test fizika szinten való gyógyítására, kezelésére használt masszázstípus. Intenzívebb, erősebb masszázs technika, amely leginkább a mélyizomzatot célozza meg. Nyugtató hatással bír, csökkenti az izomgörcsöket és a merev izmok okozta fájdalmakat, tökéletes lezárás sporttevékenységek után, vagy ülő munkát végzőknek. Csökkenti az izmok duzzanatát, és a sportsérülések utáni gyógyulási időt.
További tájékoztatásért érdeklődjön a wellness recepción!

Kék Duna újdonságok, csomagajánlatok

Újévi kikapcsolódás a Kék Duna Wellness Hotelben****!

Túravonal javaslat

Ráckeve – Szigetújfalu – Szigetszentmárton – Ráckeve Hossza: 18 km

Nehézségi fok: közepes, helyenként ügyességet igénylő útszakaszok
Jellemzője: családoknak ajánlott barátságos útvonal, szép környezettel, érdekes élővilággal
Kirándulásunk érdekes színfoltja lehet a Nagy-Duna partján vezető szaggatott vonallal jelzett útszakasz bebarangolása, amely erdős, zöld területen halad. Az erre biciklizőket a part közelében pihenőhely várja, ahol frissítők, üdítőitalok kaphatók. Ezen a részen található a Téry Ödön Túraklub sátorozó helye.

Házon belüli programok 

             6.00          Wellness részleg nyitása
  6.00 – 12.00         Piaclátogatás (egyénileg)
  7.30 – 10.00         Reggeli az étteremben
12.00 – 15.00         Ebéd az étteremben
14.30 – 15.00         Wellness szolgáltatás bemutató
15.30 – 16.00         Virágzó tea bemutató
17.00 – 19.00         Szauna program (előzetes bejelentkezés szükséges)
18.00 – 21.00         Vacsora az étteremben
20.00 – 24.00         Filmvetítés Orchidea termünkben
           23.00         Wellness részleg zárása

[templatic_msg_box type=”alert”]Látogasson el Facebook oldalunkra is a névre kattintva. Kék Duna Wellness Hotel**** Ráckeve

Kék Duna Klubkártyáját aktiválta már? [/templatic_msg_box]

ajanlatkeres-nagy

Pin It on Pinterest