II. évf. 9. szám – online kiadás

Kék Duna Post

Kék Duna Post1

2013. legnépszerűbb szállodája (szallas.hu)

Napi hírek a Kék Duna Wellness Hotel**** vendégei részére

Sok szeretettel köszöntjük ma Marcell nevű vendégeinket nevük napja alkalmából!

Mai időjárás

Csütörtökön még folytatódik az eseménytelen, nyirkos idő, bár nyugaton már helyenként megélénkülhet a délies szél. Főként északon és keleten lehet szitálás, ködszitálás, míg északnyugat felől fátyolfelhők érkeznek. Nem várható tehát lényeges változás, 5-10°C közötti maximumokra számíthatunk.

Nap idézete

[templatic_msg_box type=”success”]  „Mikor az ember átlépi egy másik ország határát, legelőször is nem az lepi meg, ami más, mint otthon, hanem ami ugyanaz. Talán azért, mert az utazás nagyon is felkelti az emberben a gyermeki képzeletet, a naiv csoda-várást és csupa rendkívülire, sose látottra, csupa “más”-ra készíti fel.” /Somlyó György/ [/templatic_msg_box]

Horoszkóp

A Bak (december 21. – január 20.) és a sport

A lehető legmagasabbra akar feljutni. Az önfegyelmet és a koncentrálást nem kell megtanulnia, mert ezekkel együtt született. A versenyzés, a kihívás a célratörő Bak szülöttnek maga a menny. Elsősorban versenysportokat űz, de a jógában is célt és hivatást keres.
Ez magyarázza, hogy legalább olyan sokan jógáznak a Bak-szülöttek közül és jutnak fel a “csúcsra”, mint a Skorpió-szülöttek közül, akik viszont inkább a “mélység” megtapasztalását tűzték ki célul. A Bak tudományosan közelíti meg a sportokat és a jógát, mint minden egyebet. Módszeres, rendszeres tanulmányokat folytat, konkrét eredményeket vár.
Feladata az, hogy elengedje makacs ragaszkodását a materiális világ dolgaihoz és elinduljon szellemi irányba is. Másik feladata elfojtott érzelmi világának felszínre hozása és emberi kapcsolataiban a szeretet kifejezésének elsajátítása. Lényeges, hogy megtanulja igazán elengedni magát.
Javasolt sportok: versenyzés bármilyen sportágban, mivel különösen kitartó, ezért nincs is olyan sportág, amit ne vinne tökélyre!

Ismerjék meg a Kék Duna Wellness Hotel**** személyzetét

[templatic_msg_box type=”alert”] Kovács Éva, a szobaasszonyok csoportvezetőjéről a linkre kattintva olvashat. [/templatic_msg_box]

Környékbeli programajánló

Dr. Papp Lajos professzor előadása a Nemzeti Kultúra jegyében a kiskunlacházi Petőfi Művelődési Központban 2014. január 10-én 18 órakor

„Soha nem a magunkért való küzdelem a cél, hanem mások szolgálata. Ha nem akarunk megbetegedni, nagyon kell egymást szeretnünk. A betegségek megelőzésére és gyógyítására egyaránt a szeretet az egyetlen gyógyszer.”

Jegyek elővételben (800Ft) a kiskunlacházi Petőfi Művelődési Központ (2340 Kiskunlacháza, Kinizsi u. 1. Tel.: 06-24/519-975) információs pultjánál vásárolhatók vagy az előadás napján 1000Ft.

Napi wellness ajánlatunk

Páros vitalizáló csomagunk, melynek tartalma:

– 2 db vitamin koktél
– 1 db 25’ masszázs
– 1 db 30’ masszázs
– 1 db arcmasszázs
– 1 db pedikűr
– 2 db Infra zseton
További tájékoztatásért érdeklődjön a wellness recepción!

Kék Duna újdonságok, csomagajánlatok

Újévi kikapcsolódás a Kék Duna Wellness Hotelben****!

2014. január 6 – február 28. között hétköznapokon 2 vagy 3 éjszaka szállás 2 fő részére Kis-Dunára néző standard kétágyas szobában, félpanziós ellátás

Antik római wellness részlegünk használata, hisz az egészségünk megőrzéséhez mindennap szükségünk van egy aromás fürdőre vagy egy illatos masszázsra. Ajánljuk azoknak, akik a hagyományos wellnessnél izgalmasabb és különlegesebb élményre vágynak. Meglepő, és érdekes, hogy az eredeti wellnesst már az ókori rómaiak is ismerték, hisz “fürdőiket” már ők is a testi és szellemi felfrissüléseiknek építették.

Túravonal javaslat

Ráckeve – Szigetújfalu – Szigetszentmárton – Ráckeve Hossza: 18 km

Nehézségi fok: közepes, helyenként ügyességet igénylő útszakaszok
Jellemzője: családoknak ajánlott barátságos útvonal, szép környezettel, érdekes élővilággal
Kirándulásunk érdekes színfoltja lehet a Nagy-Duna partján vezető szaggatott vonallal jelzett útszakasz bebarangolása, amely erdős, zöld területen halad. Az erre biciklizőket a part közelében pihenőhely várja, ahol frissítők, üdítőitalok kaphatók. Ezen a részen található a Téry Ödön Túraklub sátorozó helye.

Házon belüli programok

6.00                  Wellness részleg nyitása
  7.30 – 10.00     Reggeli az étteremben
12.00 – 15.00     Ebéd az étteremben
14.30 – 15.00     Wellness szolgáltatás bemutató
17.00 – 18.00     Nordic Walking
17.00 – 19.00     Szauna program
18.00 – 21.00     Vacsora az étteremben
20.00 – 22.00     SzerencsEst
23.00                Wellness részleg zárása

[templatic_msg_box type=”alert”]Látogasson el Facebook oldalunkra is a névre kattintva. Kék Duna Wellness Hotel**** Ráckeve

Kék Duna Klubkártyáját aktiválta már? [/templatic_msg_box]

ajanlatkeres-nagy

Pin It on Pinterest