II. évf. 13. szám – online kiadás

Kék Duna Post

Kék Duna Post1

2013. legnépszerűbb szállodája (szallas.hu)

Napi hírek a Kék Duna Wellness Hotel**** vendégei részére

Sok szeretettel köszöntjük ma Veronika, Vera nevű vendégeinket nevük napja alkalmából!

Mai időjárás

Hétfőn az északi, északkeleti tájakon számíthatunk sok napsütésre, máshol változóan, illetve erősen felhős lesz az ég, de csapadék nem valószínű. Hajnalban nyugaton pára- és ködfoltok kialakulhatnak. A délies szél gyenge, mérsékelt marad. Hajnalban -5 és +1°C között alakul a hőmérséklet, délután 3-10°C várható.

Nap idézete

[templatic_msg_box type=”success”] „Az utóbbi időszak nyugati emberének az egyik vonása az, hogy felületes, szétszórt, mert rengeteg inger éri, felpörgettük magunk körül az életet. Gondoljunk arra a tipikus mai emberre, aki megy át egy nagy útkereszteződésben, egyik fülében a mobiltelefon, a másikban a zene szól, közben még esetleg egy számítógépecske is van a kezében, csak azt nem veszi észre, hogy a lámpa piros!” /Erdő Péter/ [/templatic_msg_box]

Horoszkóp

Ajándék a Baknak (december 21. – január 20.)

Bármire képesek, csakhogy céljaikat elérjék. Mindig hosszú távban gondolkodnak. Komoly emberek, csendességük kitartó előrenyomulást takar.

Minek örülne a legjobban?

Tervei lejegyzéséhez jól jöhet egy elegáns tollkészlet vagy egy határidőnapló. Egy sokzsebes táskának is biztosan hasznát venné, hogy ezernyi apróságát mindig magánál hordhassa. Örömet szerezhetünk neki bármilyen elegáns és értékálló tárggyal vagy lakberendezési kellékkel. Ezekből mindig a természetes anyagúakat keressük, mint a fa, kő, gyapjú vagy nád. Ékszerekből és ruhákból a klasszikusan elegánsat, a visszafogottat szereti. Leginkább az ezüst kiegészítőket kedveli. Felesleges csillogó tárgyakat venni neki. Eme földi jegy szülötte azokra a tárgyakra bukik, amelyeknek értelme van. Örömkitörés követheti egy-egy nyakkendő, zokni vagy konyhai eszköz megpillantását. Számítógépes kiegészítőkkel, laptoptáskával, karórával is megtaláljuk nála a számításunkat. Felhőtlen boldogságot okozhatunk neki egy igényes sakk-készlettel. Kerüljük az utolsó percben, hirtelen beszerzett ajándékot, az olcsó gagyikat. Ezt ugyanúgy nem értékeli, mint a hihetetlenül drága, csillogó cuccokat. Megdobogtatja a szívét, ha régies, értékes szakácskönyvet, kódexet vagy régi hagyományokról szóló könyvet kap. De ha veszünk a kertjébe egy facsemetét vagy a teraszára egy nagy növényt, attól is boldog lesz.

Ismerjék meg a Kék Duna Wellness Hotel**** személyzetét 

[templatic_msg_box type=”alert”] Veres Renáta felszolgáló tanulóról a linkre kattintva olvashat. [/templatic_msg_box] 

Környékbeli programajánló

János Vitéz díszkút
1999-ben készült díszkút a historizmus jegyében, Markolt György szobrászművész alkotása. A díszkút létrejöttének alapját egy legenda képezi, miszerint Petőfi, a János Vitéz alakját egy ráckevei jobbágyfiúból lett huszárkapitányról, Horváth Nepomuki Jánosról mintázta.
Helyszín: 2300 Ráckeve, Szent István tér

Napi wellness ajánlatunk

Neptunus, a tengerek istenének titka
A sima, rugalmas bőr titka, hogy elegendő mennyiségű zsiradék álljon a rendelkezésére, egyik legjobb „gyógyszere” az olívaolaj. További tájékoztatásért érdeklődjön a wellness recepción!

Kék Duna újdonságok, csomagajánlatok 

Újévi kikapcsolódás a Kék Duna Wellness Hotelben****!

Túravonal javaslat

Ráckeve – Szigetújfalu – Szigetszentmárton – Ráckeve Hossza: 18 km

Nehézségi fok: közepes, helyenként ügyességet igénylő útszakaszok.
Jellemzője: családoknak ajánlott barátságos útvonal, szép környezettel, érdekes élővilággal
Kirándulásunk érdekes színfoltja lehet a Nagy-Duna partján vezető szaggatott vonallal jelzett útszakasz bebarangolása, amely erdős, zöld területen halad. Az erre biciklizőket a part közelében pihenőhely várja, ahol frissítők, üdítőitalok kaphatók. Ezen a részen található a Téry Ödön Túraklub sátorozó helye.

Házon belüli programok

             6.00    Wellness részleg nyitása
  7.30 – 10.00    Reggeli az étteremben
12.00 – 13.00    Vízi torna (előzetes bejelentkezés szükséges)
12.00 – 15.00    Ebéd az étteremben
14.30 – 15.00    Wellness szolgáltatás bemutató
15.30 – 16.00    Virágzó tea bemutató
17.00 – 19.00    Szauna – program
18.00 – 21.00    Vacsora az étteremben
20.00 – 24.00    Filmvetítés Orchidea termünkbe  
           23.00    Wellness részleg zárása

[templatic_msg_box type=”alert”]Látogasson el Facebook oldalunkra is a névre kattintva. Kék Duna Wellness Hotel**** Ráckeve

Kék Duna Klubkártyáját aktiválta már? [/templatic_msg_box]

ajanlatkeres-nagy

Pin It on Pinterest