II. évf. 14. szám – online kiadás

Kék Duna Post

Kék Duna Post1

2013. legnépszerűbb szállodája (szallas.hu)

Napi hírek a Kék Duna Wellness Hotel**** vendégei részére

Sok szeretettel köszöntjük ma Bódog nevű vendégeinket nevük napja alkalmából!

Mai időjárás

Kedden nyugat felől erős felhősödés kezdődik, reggel északon gyenge ónos eső kialakulhat, estétől pedig nyugaton eredhet el az eső. A Dunántúlon és az Alföld déli részén több helyen megélénkülhet a délkeleti szél. Hajnalban -4 és +3, délután 3 és 11°C között alakul a hőmérséklet.

Nap idézete

[templatic_msg_box type=”success”] „Vannak a Föld forgásában ritka pillanatok, amikor megesik, hogy valamennyi dolog és lény, még a legtávolabbi csillagok is soha nem ismétlődő módon együttműködnek, úgyhogy olyasmi történhetik, ami se előtte, se utána soha nem. Sajnos az emberek általában nem értik, hogyan éljenek vele, így aztán a csillagórák észrevétlenül múlnak el. De ha akad valaki, aki érti, fölismeri őket, nagy dolgok esnek a világon.” /Michael Ende/ [/templatic_msg_box]

Horoszkóp

Munka és a Bak (december 21. – január 20.)

A Bak nagyon jó munkaerőnek számít, megbízható, kötelességtudó, türelmes, gyakorlatias és szorgalmas. Nagy önfegyelemmel rendelkezik, mindig képes kizárólag az adott feladatra koncentrálni. Vágyik mind az erkölcsi, mind az anyagi elismerésre. Lételeme a munka, az előléptetés, a kitüntetés, a rang, a hatalom. Tisztában van vele, hogy csak verejtékes munkával érhet célt. A megkezdett dolgot akkor sem hagyja abba, ha valamilyen körülmény akadályozza. A sikertelenség nem hátráltatja, nagy szívóssággal halad célja felé.

Mint beosztott pontos, alapos és nagy felelősségérzettel bír. Vezetőként igazságos, de szigorú. Munkájában mindent alaposan átgondol, s minél jobban belemerül, annál nagyobb örömet talál benne. Csak azt tudja megbecsülni és értékelni, amit a maga fáradtságos munkájával ért el. Az ingyen kapott előnyök nem szereznek örömet neki.

Sok Bak-embernek adnak munkát a különböző hivatalok, ahol józan, elfogulatlan ítéletre, állásfoglalásra van szükség. Kifejezetten alkalmas bizalmi állások betöltésére is. A Bak-kutatók pedig eredményesen tevékenykednek a tudomány bármely ágában, ahol nagy anyagmennyiséget kell feldolgozni, elrendezni, rendszerezni, nyilvántartani.

Ismerjék meg a Kék Duna Wellness Hotel**** személyzetét

[templatic_msg_box type=”alert”] Kalmár Lászlóné mosodás dolgozóról a linkre kattintva olvashat. [/templatic_msg_box]

Környékbeli programajánló

Savoyai Kastély (1702) Kossuth Lajos u. 95.
A legelső világi barokk kastély Magyarországon. Savoyai Jenő herceg építtette a bécsi  Belvedere építészének, J.L. Hildebrand tervei alapján.

Árpád szobor (1897) a Savoyai kastély mellett
A millenniumi  ünnepségek során avatták fel. Szász Gyula horganyötvözetből készült alkotása a távolba mutató kacagányos, pajzsos Árpád vezér alakja.

Napi wellness ajánlatunk

CSOKOLÁDÉ VAJKRÉMES MASSZÁZS

A csokoládé antioxidáns hatású, így gátolja a szervezet sejtjeinek a károsodását, valamint lassítja az öregedést. A csokoládé hidratálja és feszesíti a bőrt, bársonyosan simává teszi, valamint pótolja a hiányzó ásványi anyagokat. Jótékony hatással van a narancsbőrre is. Segíti a test és a lélek harmonikus feltöltődését a közismert endorfin hatása révén.
További tájékoztatásért érdeklődjön a wellness recepción!

Kék Duna újdonságok, csomagajánlatok

Last Minute akció a Kék Duna Wellness Hotelben****!

2014. január 14 – 17., 19 – 24. és 29 – 31. közötti időszakban.

Csomagunk tartalma:
– 2 vagy 3 éjszakára szállás Kis-Dunára néző standard szobában
– bőséges büféreggeli házias ízekkel és reform sarokkal
– svédasztalos vacsora különleges íz világgal
– Antik Római wellness részlegünk használata

Túravonal javaslat

Ráckeve – Szigetújfalu – Szigetszentmárton – Ráckeve Hossza: 18 km

Nehézségi fok: közepes, helyenként ügyességet igénylő útszakaszok
Jellemzője: családoknak ajánlott barátságos útvonal, szép környezettel, érdekes élővilággal
Kirándulásunk érdekes színfoltja lehet a Nagy-Duna partján vezető szaggatott vonallal jelzett útszakasz bebarangolása, amely erdős, zöld területen halad. Az erre biciklizőket a part közelében pihenőhely várja, ahol frissítők, üdítőitalok kaphatók. Ezen a részen található a Téry Ödön Túraklub sátorozó helye.

Házon belüli programok

  6.00                Wellness részleg nyitása
  7.30 – 10.00     Reggeli az étteremben
11.00 – 12.00     Vízi torna (előzetes bejelentkezés szükséges)
12.00 – 15.00     Ebéd az étteremben
14.30 – 15.00     Wellness szolgáltatás bemutató
16.00 – 17.00     Nordic Walking (egyénileg)
18.30 – 19.30     Pilates a fitness teremben
18.00 – 21.00     Vacsora az étteremben
20.00 – 22.00     SzerencsEst emeleti bárunkban
23.00                Wellness részleg zárása

[templatic_msg_box type=”alert”]Látogasson el Facebook oldalunkra is a névre kattintva. Kék Duna Wellness Hotel**** Ráckeve

Kék Duna Klubkártyáját aktiválta már? [/templatic_msg_box]

ajanlatkeres-nagy

Pin It on Pinterest