II. évf. 20. szám – online kiadás

Kék Duna Post

Kék Duna Post1

2013. legnépszerűbb szállodája (szallas.hu)

Napi hírek a Kék Duna Wellness Hotel**** vendégei részére

Sok szeretettel köszöntjük ma Fábián, Sebestyén és Szebasztián nevű vendégeinket nevük napja alkalmából!

Mai időjárás

Hétfőn is marad az enyhe időjárás az ország nagy részén, az északi tájakon lesz hűvösebb az idő. A reggeli, délelőtti órákban még országszerte eshet, majd egyre inkább északon, északkeleten fordulhat elő eső, zápor, míg délen erősen felhős időben lesz részünk. Déli-délkeleti légmozgás mellett 8 és 16°C várható.

Nap idézete

[templatic_msg_box type=”success”] „Rám mosolygott, és szemében nem csak örömöt láttam. Neki helye van az életemben. Valakihez tartozik. Nem csak a boldogságot keressük. Tartozni is akarunk valahova. Mi, a szerencsés kevesek megtaláljuk gyerekkorunkban, családunk körében. De legtöbben közülünk felnőtt létünk legnagyobb részét azzal töltjük, hogy keressük azt a helyet, személyt vagy szervezetet, amelyben, amelynél úgy érezzük, fontosak vagyunk, számítunk valamit, és hogy nélkülünk valami visszafordíthatatlan történik, megakadályozhatatlan. Mindannyian érezni akarjuk, hogy minket nem lehet helyettesíteni.” /Laurell Kaye Hamilton/ [/templatic_msg_box]

Horoszkóp

Bak (december 21. – január 20.)
Legnagyobb erényei a tárgyilagosság, a megvesztegethetetlenség, becsületesség s az igazságérzet. Önuralma is példátlan. Feltűnően jó az emlékezőtehetsége. Okos, diplomatikus és kitűnő szervezőképességű. Ő az örök tervező, a fő cél elérésére törekvő. Nehezen hozható ki a sodrából, de ha megharagszik, hosszú időre van szüksége, hogy megnyugodjék és megbocsásson. Akarata határozott, állhatatos, szívós. Sokat ad a külső méltóságra, a fegyelmezett tartásra. Szorong attól, hogy vagyona elvész, ezért nagyon takarékos. Értelmetlen pazarlásnak tartja, ha egy falat is a tányéron marad. Gondolatait nehezen tudja kifejezni. Az érzelmek fitogtatását nem szereti. Mindezek hátterében az áll, hogy nem akarja magát megmutatni, fél, hogy belélátnak. Nehéz a barátságába férkőzni, de ha egyszer megnyílik a lelke, akkor igen befogadó és őszinte. Nem avatkozik mások dolgába, de az övébe sem tűr beleszólást.
Érzései mélyek, de bizonyos kedélyállapot-hullámzás az alaptermészetéhez tartozik.

Ismerjék meg a Kék Duna Wellness Hotel**** személyzetét

[templatic_msg_box type=”alert”] Németh Edit, felszolgálóról a linkre kattintva olvashat. [/templatic_msg_box]

Környékbeli programajánló

Régészeti kiállítás

Az ÁKMK – „Árpád” Muzeális Gyűjtemény és a Ferenczy Múzeum szeretettel meghívja Önt, kedves családját és barátait a Magyar Kultúra Napja alkalmából rendezett „És nem vesz rajtunk erőt a halál” című őskori temetkezéséket bemutató régészeti kiállítás megnyitójára 2014. január 21-én (kedden) 17 óra Az Árpád Muzeális Gyűjteménybe (Ráckeve, Kossuth Lajos u. 34. sz.)
A kiállításon köszöntőt mond: Dr. habil Kálnoki-Gyöngyössy Márton a Ferenczy Múzeum igazgatója
A kiállítást megnyitja: Rajna András régész, a kiállítás kurátora.

Napi wellness ajánlatunk

Aurora álma
Homoktövisolaj: táplálja és erősíti a hámsejteket, gyorsítja a regenerációs folyamatokat. Gyulladás gátló hatású. Véredényekre, szövetekre pozitív hatása van.
További tájékoztatásért érdeklődjön a wellness recepción!

Kék Duna újdonságok, csomagajánlatok

Last Minute akció a Kék Duna Wellness Hotelben****!
2014. január 19 – 24. és 29 – 31. közötti időszakban.
További információért keressen minket “Kapcsolat” oldalunkon megadott elérhetőségeinken!

Túravonal javaslat

Ráckeve – Szigetújfalu – Szigetszentmárton – Ráckeve Hossza: 18 km

Nehézségi fok: közepes, helyenként ügyességet igénylő útszakaszok
Jellemzője: családoknak ajánlott barátságos útvonal, szép környezettel, érdekes élővilággal
Az újfalui templomtól elindulva mintegy 2 km-es úton juthatunk el az ercsi kompig, amely óránként indul Szigetújfaluból Ercsibe.

Szigetújfaluból rövid idő alatt eljuthatunk Szigetszentmártonba. A község nevét a barokk katolikus templom védőszentjéről, Szent Mártonról kapta. A templom szomszédságában álló Kossuth Lajos utca 37. számú Brünner-házon Brünner Gáspár naiv művész domborművei láthatók, amelyek a magyar történelem néhány nevezetes jelenetét ábrázolják.

Házon belüli programok

6.00                Wellness részleg nyitása
7.30 – 10.00     Reggeli az étteremben
12.00 – 13.00   Vízi torna (előzetes bejelentkezés szükséges)
12.00 – 15.00   Ebéd az étteremben
14.30 – 15.00   Wellness szolgáltatás bemutató
15.30 – 16.00   Virágzó tea bemutató
17.00 – 19.00   Szauna – program
18.00 – 21.00   Vacsora az étteremben
20.00 – 24.00   Filmvetítés Orchidea termünkbe  
23.00               Wellness részleg zárása

[templatic_msg_box type=”alert”]Látogasson el Facebook oldalunkra is a névre kattintva. Kék Duna Wellness Hotel**** Ráckeve

Kék Duna Klubkártyáját aktiválta már? [/templatic_msg_box]

ajanlatkeres-nagy

Pin It on Pinterest